Ράδιο αρβύλα

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.086
Γουέλ, γουάτ δε χέλλ ιζ χάι εντ? Άι'λ τελλ γιου ράιτ εγουέη.

Ποιο ηχείο έχει τιμή λιανικής εβδομήντα χιλιάρικα, πουλιέται δεύτερο χιέρι εννιά (χιλιάρικα) και τρίτο χέρι δεν πουλιέται ούτε πέντε; (Χιλιάρικα, όχι φάσκελα)... :114:

Reaction score
4.245
Απάντηση: Ράδιο αρβύλα

Ποιο ηχείο έχει τιμή λιανικής εβδομήντα χιλιάρικα, πουλιέται δεύτερο χιέρι εννιά (χιλιάρικα) και τρίτο χέρι δεν πουλιέται ούτε πέντε; (Χιλιάρικα, όχι φάσκελα)... :114:
Απο "Ου" αρχιζει?

Reaction score
3.912

Ουσταμπασίδης?
Ούζο 12?
Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος?
Ουόξω ρέ? (Παπαγιαννόπουλος)

Reaction score
2.004

Εχω προσωπικά δει ένα Grande Utopia απούλητο 1.5 χρόνο στα 10.000Ε σε άριστη κατάσταση. Εδώ που τα λέμε και τα 10 πολλά είναι για το συγκεκριμένο ηχείο.

Reaction score
4.245

Εχω προσωπικά δει ένα Grande Utopia απούλητο 1.5 χρόνο στα 10.000Ε σε άριστη κατάσταση. Εδώ που τα λέμε και τα 10 πολλά είναι για το συγκεκριμένο ηχείο.
Εισαι πολυ σκληρος!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.733

Τσου! :114:
Χμ, γκουχ γκουχ... :114:
Όπως και ο μακαρίτης Γεώργιος Ράλλης,πολλοί δεν θέλουν ν'ακούσουν ουτοπιστικές σκέψεις...:126:

Reaction score
6.834

Έτσι είναι αδερφέ μου.
Δεν γνωρίζω βέβαια το συγκεκριμένο ηχείο αλλά στο
χωριό μου λένε ότι " άμα δεν πληρώσεις δεν μαθαίνεις"!!:114:

Reaction score
4.245

Έτσι είναι αδερφέ μου.
Δεν γνωρίζω βέβαια το συγκεκριμένο ηχείο αλλά στο
χωριό μου λένε ότι " άμα δεν πληρώσεις δεν μαθαίνεις"!!:114:
Ενταξει μην το παραχεσουμε.

Το γεγονος οτι πουλαει στην ξεφτιλα το ηχειο δεν σημαινει οτι το ηχειο δεν ειναι καλο. Πανακριβα ηχεια εχει αγορασει πολυς κοσμος. Το γιατι τα πουλανε καποιοι και μαλιστα σε τιμες χωμα σε σχεση μ αυτα που εδωσαν δεν σημαινει οτι οπωσδηποτε το ηχειο παιζει χαλια.

Ο Μιχαλης για παραδειγμα πουλησε καποια πραγματα σε τιμες απιστευτα χαμηλες. Αυτο δεν σημαινει οτι τα μηχανηματα που εδωσε ηταν χαλια. Ο ιδιος ξερει ομως καλλυτερα απο τον καθενα γιατι τα εδωσε σε τετοιες τιμες.

Reaction score
25.959

ΚΑΙ ΕΔΩ. ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΗΝ S ΜΕ 65,000ΧΛΜ 22,000 ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ "ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!!!!"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90