Ρυθμίσεις ΑΜΟΙ 37"

Reaction score
0
Στο θέμα "1η αναβάθμιση ΑΜΟΙ" ανέφερα ότι ο κος. Μανώλης Καστρουνής μου έκανε ρύθμιση της τηλ μου σε συνδυασμό πάντα με το dvd μου που είναι το Helios hvd2085 με upscale όλων των δίσκων στα 1080p.

Η ρύθμιση που έγινε, οφείλεται στο γεγονός ότι μετά την δωρεάν αναβάθμιση που έκανε η αντιπροσωπεία στο σπίτι μου μάλιστα, οι επίσης δωρεάν ρυθμίσεις που μας είχε/έχει διαθέση ο κος. Λάμπρου δεν είχαν ικανοποιητικό αποτέλεσμα, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.

Στο παραπάνω θέμα αναφέρθηκε ο όρος παρεξήγηση, κάτι το οποίο ουδέποτε θέλησα να προξενήσω. Απλά είπα κ ξαναλέω ότι ενώ όταν αγόρασα την τηλ κ έβαλα τις ρυθμίσεις του κου. Λάμπρου η τηλ έπαιζε πάρα πολύ καλά, μετά την αναβάθμιση η εικόνα δεν ήταν το ίδιο καλή. Οπότε προέβησα στην παραπάνω κίνηση.

Εν κατακλείδι, οι ρυθμίσεις του κου Καστρουνή έχουν ως εξής :

Φωτεινότητα 51
Αντίθεση 40
Χρώμα 50
Καθαρότητα 3
Red 522
Green 419
Blue 322
Red Offset -42
Green Offset -26
Blue Offset -5

:D

Απλά ξανάλεω ότι οι παραπάνω ρυθμίσεις αφορούν τον δικό μου συνδυασμό, κάτι που σημαίνει ότι στον δικό σας συνδυασμό μηχανημάτων μπορεί να είναι άχρηστες !

Reaction score
0
Re: Ρυθμίσεις ΑΜΟΙ 37"

Ειναι αληθεια αυτο που μου ειχαν πει καποτε, οτι της LCD να μην την εχεις πολυ Φωτεινοτητα γιατη θα πεσει πιο γρηγορα ηφωτεινοτητα της με τον καιρο.

Reaction score
0
gio360 said:
Ειναι αληθεια αυτο που μου ειχαν πει καποτε, οτι της LCD να μην την εχεις πολυ Φωτεινοτητα γιατη θα πεσει πιο γρηγορα ηφωτεινοτητα της με τον καιρο.
Να σου απαντήσω ακριβώς προσωπικά δεν γνωρίζω αλλά νομίζω είναι λογικό αφού οι λυχνίες αν είναι στο 'τέρμα' που λέμε θα 'κουραστούν' πρόωρα.

GTX

Reaction score
39
Με τη ρύθμιση της φωτεινότητας δε νομίζω οτι αλλάζει η ένταση του φωτός που βγάζουν οι λάμπες.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
gio360 said:
Έτσι και αλλιώς πλέον οι lcd τηλεοράσεις έχουν πάνω από 50.000 ώρες ζωής...

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Μπορείς να μας πεις αναλυτικά ποιός είναι ο συνδυασμός σου;
Χρήστο νομίζω ότι η 1η πρόταση μου στο θέμα λέει ποιος είναι. :wink:

Μιχάλης Κορ. said:
Στο θέμα "1η αναβάθμιση ΑΜΟΙ" ανέφερα ότι ο κος. Μανώλης Καστρουνής μου έκανε ρύθμιση της τηλ μου σε συνδυασμό πάντα με το dvd μου που είναι το Helios hvd2085 με upscale όλων των δίσκων στα 1080p.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μιχάλης Κορ. said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Μπορείς να μας πεις αναλυτικά ποιός είναι ο συνδυασμός σου;
Χρήστο νομίζω ότι η 1η πρόταση μου στο θέμα λέει ποιος είναι. :wink:

Μιχάλης Κορ. said:
Έχεις δίκιο...

Διάβασα από τις ρυθμίσεις και κάτω... :roll: :roll:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Στο τηλεοπτικό σήμα τι ρυθμίσεις έχεις;

Τις πέρασα τις συγκεκριμένες απλά μείωσα λίγο το χρώμα στον Humax και θέαση από Nova...

Με το Kiss θα δοκιμάσω σε λίγο...

Reaction score
0
Δυστυχώς ακόμα δεν έχω τηλεοπτικό σήμα καθώς οι εργασίες εγκατάστασης κεντρικής κεραίας στην πολυκατοικία.
Στο νοκια 9800 που έχω, απλά έχω ανεβάσει στο 56 την φωτεινότητα κ στο 58 την αντίθεση.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μιχάλης Κορ. said:
Δυστυχώς ακόμα δεν έχω τηλεοπτικό σήμα καθώς οι εργασίες εγκατάστασης κεντρικής κεραίας στην πολυκατοικία.
Στο νοκια 9800 που έχω, απλά έχω ανεβάσει στο 56 την φωτεινότητα κ στο 58 την αντίθεση.
Θα το δοκιμάσω και αυτό...

Reaction score
164
Θεωρείτε σωστό να δίνονται δημόσια οι ρυθμίσεις που έγιναν από έναν επαγγελματία; Ο Καστρουνής θα συμφωνούσε σε αυτό;
Απλά ρωτάω, γιατί προσωπικά δεν θα έδινα ποτέ δημόσια τις ρυθμίσεις που έχουν γίνει στα δικά μου μηχανήματα.

Reaction score
0
unforgiven said:
Θεωρείτε σωστό να δίνονται δημόσια οι ρυθμίσεις που έγιναν από έναν επαγγελματία; Ο Καστρουνής θα συμφωνούσε σε αυτό;
Απλά ρωτάω, γιατί προσωπικά δεν θα έδινα ποτέ δημόσια τις ρυθμίσεις που έχουν γίνει στα δικά μου μηχανήματα.
Οι ρυθμίσεις που έδωσα είχαν την συγκατάθεση του κου. Καστρουνή. :wink:
Συν ότι έγιναν στα δικά μου ξαναλέω μηχανήματα οπότε αν δεν έχουμε τον ίδιο συνδυασμό τότε απλά δεν...

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.271
Members
38.293
Νεότερο μέλος