Ρυθμισεις για την 37 Pf9830

NLS

Reaction score
1
τα blue-ray και DVD-HD θα είναι native 1080 έτσι δεν είναι;

τότε το downscale-και-ξανά-upscale λογικά δεν θα κάνει καλό αλλά κακό
κλείνει αυτό;

Reaction score
0
Φιλε Δημητρη εγω δεν εχω παρει ακομα dvd για την 37αρα μου αλλα δεν μπορω να φτασω αυτη τησ τιγμη τοσο ψηλα και να παρω το 1010 τι μου προτεινεις εσυ ειμαι μεταξυ Denon 1920 kai philips 9000 εχεις τιποτε αλλο υποψη σου ?

Reaction score
73
Φιλε Δημητρη εγω δεν εχω παρει ακομα dvd για την 37αρα μου αλλα δεν μπορω να φτασω αυτη τησ τιγμη τοσο ψηλα και να παρω το 1010 τι μου προτεινεις εσυ ειμαι μεταξυ Denon 1920 kai philips 9000 εχεις τιποτε αλλο υποψη σου ?
Για να επιλεγεις απλό reader αρα δεν σε ενδιαφερει το recorder... Στην περίπτωση αυτή προσωπικά θα πήγαινα
στο DENON και ειδικα στο 2910 γιατι αν θυμαμαι καλα εχει HDMI οπότε ειναι κριμα να μην εχεις ενα κορυφαιο player με HDMI.
Aν ειναι θεμα χρηματων ... οκ πάσο. Νομιζω οτι το 2910 θα το βρεις γυρω στα 600 Ε ισως και παρακατω με πολυ ψαξιμο.
Το 1920 αν θυμαμαι καλα εχει μονο DVI.
Την σημερινη υπεροχή του DENON τη χτυπά μονο η MARANTZ κασι αυτό απο τις συγκριτικές του ΗΧΟΥ. εμεις σαν απλοι
θεατες μαλλον δεν θα δουμε διαφορές.
Αυτή την εποχή η DΕΝΟΝ ειναι κορυφή.

Αλλά γιατι δεν κοιτας κατι σε DVD-recorder με σκληρό δίσκοκαι με HDMI που να ειναι και καλο...player. Νομιζω οτι στα 500 Ε θα βρεις
κατι καλο... Αν θελεις να δω τα συγκριτικά ΗΧΟΥ και HITECH τι λενε και να σου πω.

Το DVD πιστευω να στο στειλω τη Δευτερα.... συγνωμη αλλα ημουν πνιγμενος στη δουλειά.... :sad:

Καλη σου μερα

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δυστυχώς κανένα dvd recorder εκτός από το 1010 δεν κάνει upscaling από την έξοδο dvi/hdmi...

Αν δεν μπορείς να πας στο denon κοίτα και το απλό dvd player της toshiba που κάνει πολύ καλό upscaling και έχει και dvi έξοδο... Είνια νομίζω κοντά στα 200 Ευρώ...

Ή περίμενε το Kiss που κάνει και upscaling και παίζει και High-Definition αρχεία...

Reaction score
0
Με ενδιαφερει Recorder αλλα το 1010 που μου αρεσει παει πολυ ψηλα και ετσι ειπα να πεσω σε πολυ καλο player με upscaling φυσικα και πιο πολυ παω για το denon 1920 το οποιο βεβαια δεν υπαρχει πουθενα αυτη τη στιγμη , αυτο το kiss που γραφεις ποιο μοντελο ειναι και τι συμβατοτητες εχει?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.017
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan