ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ EVENTS ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HIGH END...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Θα μου επιτρέψεις Βασίλη να διαφωνήσω.

Το ΠΡΩΤΟ που θα πρέπει σε ένα μικρό χώρο να κάνει κανείς είναι ηχητική παρέμβαση στο δωμάτιο (πάνω, κάτω δεξιά αριστερά κλπ...).

Αν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, τότε σαν απονενοημένη λύση θα θεωρούσα ηλεκτρονική παρέμβαση.
Οπου έχω ακουσει τέτοια, η μουσική χάνει την αμεσότητα και την ζωντάνια της...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Εγώ πάλι, θα συμφωνήσω με τον Σταματάκο. Σε ένα δωμάτιο δεν μπορείς πάντα να κάνεις παρεμβάσεις. Το καθόλου λοιπόν είναι πολύ χειρότερο των ψηφιακών βοηθημάτων, που στο κάτω κάτω της γραφής είναι και τεχνολογικά αποδεκτές λύσεις από πολύ σοβαρούς κατασκευαστές, πολύ ακριβών μηχανημάτων. Ας το είχαν κι αν δεν αισθανόταν καλά (λόγω υπέρμετρου χαϊεντισμού ας πούμε), ας το κρύβανε κάπου. Να σου πω εγώ Χρήστο αν θα καταλάβαινε κανείς τίποτα περί αμεσότητας ή ζωντάνιας.

...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ EVENTS ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HIGH END...

....
.... Ας το είχαν κι αν δεν αισθανόταν καλά (λόγω υπέρμετρου χαϊεντισμού ας πούμε), ας το κρύβανε κάπου. Να σου πω εγώ Χρήστο αν θα καταλάβαινε κανείς τίποτα περί αμεσότητας ή ζωντάνιας.

...
Αναμείνατε....., ετοιμάζεται. :616:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Εγώ πάλι, θα συμφωνήσω με τον Σταματάκο. Σε ένα δωμάτιο δεν μπορείς πάντα να κάνεις παρεμβάσεις. Το καθόλου λοιπόν είναι πολύ χειρότερο των ψηφιακών βοηθημάτων, που στο κάτω κάτω της γραφής είναι και τεχνολογικά αποδεκτές λύσεις από πολύ σοβαρούς κατασκευαστές, πολύ ακριβών μηχανημάτων. Ας το είχαν κι αν δεν αισθανόταν καλά (λόγω υπέρμετρου χαϊεντισμού ας πούμε), ας το κρύβανε κάπου. Να σου πω εγώ Χρήστο αν θα καταλάβαινε κανείς τίποτα περί αμεσότητας ή ζωντάνιας
Οτι πεις. Σου χαλάω εγώ χατήρι??? :135:

Ενας υπέρμετρος Χαιεντάς

Reaction score
77
Θα μου επιτρέψεις Βασίλη να διαφωνήσω.

Το ΠΡΩΤΟ που θα πρέπει σε ένα μικρό χώρο να κάνει κανείς είναι ηχητική παρέμβαση στο δωμάτιο (πάνω, κάτω δεξιά αριστερά κλπ...).

Αν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, τότε σαν απονενοημένη λύση θα θεωρούσα ηλεκτρονική παρέμβαση.
Οπου έχω ακουσει τέτοια, η μουσική χάνει την αμεσότητα και την ζωντάνια της...
Οσον αφορά το δωμάτιο της "ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ", προσπάθησα με υλικά διάχυσης - περιορισμένου εύρους δυστυχώς - να καταπολεμήσω κάποια από τα προβλήματα του χώρου αλλά με μερική επιτυχία.

Με δεδομένη την έλλειψη χρόνου αλλά και επαρκούς χώρου, δεν είναι τυχαίο ότι ελάχιστοι ασχολήθηκαν με την χρήση βοηθημάτων ακουστικής.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
- http://aca.gr/event08-5_plaketes.htm

Αναμένοντας τα σχόλια και για την πρόσφατη απονομή που κάναμε σε Ελληνες Κατασκευαστές AUDIO, σας βάζω τη σελίδα στο κυρίως website... (είναι λίγο βαρια γιατί προ-φορτώνει πολλα βιντεάκια...)

- http://aca.gr/event08-5_plaketes.htm

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Ευχαριστούμε τον Βασίλη Τσαντουλή...

Ευχαριστούμε επίσης τον Βασίλη Τσαντουλή για την ανεκτίμητη προσφορά του στην ανταπόκριση του από την εκδήλωση του Club στο AVMentor.

- http://www.avmentor.gr/aca_honours_five_greek_manufacturers.htm

O Δημήτρης Σταματάκος ήδη μου είχε ζητήσει συγνώμη γιατί δεν θα ήταν παρών επειδή παράλληλα θα "έτρεχε" μία εκδήλωση του ελληνικου τμήματος του AES και μου είχε προτείνει, κάποιος από το A.C.A. να του έστελνε φωτογραφίες και ένα κειμενάκι και θα το δημοσίευε...

Για περισσότερπ ανεξαρτησία στη γραφίδα, πρότεινα στο Βασίλη να το κάνει, ο οποιος δέχτηκε μετά χαράς! :119:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk