"Σερνεστε" και εσεις?

Reaction score
439
εγώ με forthnet πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε σήμερα ούτε τις τελευταίες μέρες...μια χαρά πάει και ας είμαι και 3χλμ από το dslam..

Reaction score
40
Απάντηση: "Σερνεστε" και εσεις?

Eίχα ένα μικρό προβληματάκι εδώ και 3 τέταρτα αλλά τα κατάφερα..:128:

Reaction score
3
Απάντηση: "Σερνεστε" και εσεις?

Το ίδιο και εγώ...
Για 3 τέταρτα , και ενώ είχα ιντερνετ. Δεν είχα Avsite...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Παρομοίως, τώρα το απόγευμα μια μπαίνω στο avsite - μια δεν μπαίνω.

Το ίδιο και σε ορισμένες άλλες τοποθεσίες, αλλά όχι σε όλες.

Reaction score
14
μάλλον είχε πέσει το σαιτ μας.

Ειδοποίησα τον Αντρέα και αυτος μίλησε με τον αφέντη τον μάστερ του χόστινγκ τον Νικόλα και όλα ήρθαν ξανά ΟΚ αμέσως!!!

Reaction score
14
οχι έπεσε λίγο μελομακάρονο στο πληκτρολόγιο του ΣΕΡΒΕΡ....

Ζογκλάιρ... πάλι το εριξες εξω???

Reaction score
1
Τα τρία τέταρτα εξαφάνισης χρεώνονται σε μας, συγκεκριμένα στον host μας, όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική ανακοίνωση.

Για τα υπόλοιπα, ΔΞ/ΔΑ

Reaction score
0
Τώρα διάβασα το νήμα.
Δεν έτυχε να μπώ από 26/12 ως τώρα. Πάντως μου φαίνεται καλύτερο από κάθε άλλη φορά! Κυριολεκτικά σφαίρα! (Aπ' το γραφείο, με Otenet 2Mbps).

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ειμαι εδω και 15 μερες χωρις ιντερνετ και αν και εχω παρει 50 τηλεφωνα τιποτα ακομη. Απο ιν καφε γραφω... Να δω αν μου χρεωσουν αυτον τον μισο μηνα που δεν εχω συνδεση...

Reaction score
14
Ειμαι εδω και 15 μερες χωρις ιντερνετ και αν και εχω παρει 50 τηλεφωνα τιποτα ακομη. Απο ιν καφε γραφω... Να δω αν μου χρεωσουν αυτον τον μισο μηνα που δεν εχω συνδεση...
Καλή Χρονιά Λευτέρη μας ελλειψες ΠΟΛΥ φίλε!!!!!!! :119::114:

Reaction score
11.409
Συγνώμη που στο λέω, αλλά θα στον χρεώσουν, εκτός αν επιμείνεις εσύ και τη γλυτώσεις.

Reaction score
0

Στην FORTHnet η διαδικασία έχει κάπως έτσι παίρνεις δηλώνεις βλάβη και μετά παίρνεις και ζητάς πίστωση ... εαν δεν έχεις δηλώσει βλάβη νομίζω δεν μπορείς να έχεις πίστωση .

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.224
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi