Σε τι στάθμη, με τι μουσική?...

Reaction score
13
Νομίζω πως ότι και να λέμε πάντα θα καταλήγουμε στο ότι αν δεν τα χώσεις, καλό ήχο δεν παίρνεις. Μόνο που το χρήμα, μετριέται αναλόγως πορτοφολιού. Δηλαδή αυτό που για εμένα θεωρείται ακριβό, για σένα μπορεί να είναι τσάμπα.

Αν βάζαμε ένα ψυχολογικό όριο χρημάτων, κάτω από το οποίο δεν θα έπρεπε κανείς να περιμένει "παπάδες", ποιό θα ήταν; Προσωπικά το βλέπω γύρω στα 7-8 χιλιάρικα για ολόκληρο το σύστημα, αναλόγως και των προτεραιοτήτων. Από εκεί και κάτω νομίζω ότι οι συμβιβασμοί είναι μεγάλοι.

...
Μεσα εισαι. Αλλα μαλλον εσυ δεν εχεις συμπεριλαβει στο κουστουμι Καλο Πικαπ-κεφαλη-Phono stage, δηλαδη αλλα 2-3 γκραν, οποτε παμε στα 10.Πω πω λες να επαθα κανενα Χαιεντισμο ?Εδω δεν εχουμε ψωμακι να φαμε το χαβιαρι μας ....

Reaction score
3.234
Τα 110 dB νομίζω ότι είναι υπερβολή όταν τα 18 dB (τουλάχιστον) προέρχονται από τις ανακλάσεις του χώρου και μάλιστα σε συγκεκριμένες περιοχές του ακουστικού φάσματος και με χρονικές καθυστερήσεις.
Οταν θέλουμε να απολαύσουμε 110dB καθαρά, ο καλύτερος τρόπος είναι με ένα ζευγάρι ακουστικών υψηλής ποιότητας οδηγούμενα από έναν αντίστοιχης ποιότητας ενισχυτή ακουστικών. Καμία σύγκριση σε φυσικότητα αναπαραγωγής, ανεξαρτήτως στάθμης ακρόασης.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Γιώργο προφανώς είναι μέτρηση κορυφώσεων και ως τέτοια είναι αποδεκτή σε οποιονδήποτε χώρο.

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.162
Members
38.419
Νεότερο μέλος
JOHNDOULAMIS