Σκηνές που χαρακτηρίζουν μια ταινία και θα θυμόμαστε για πάντα

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.718
- runaway train . . .

. . . η επιτομή πάνω στο ανθρώπινο μίσος

Runaway Train end...

. . . και άλλη μία που δεν βρίσκω , όταν ο Kyle T. Heffner ''προσεύχεται'' , και λέει :
<< - Θεέ μου , μην τον αφήσεις να πεθάνει , άσε με εμένα να το κάνω >>

Runaway Train (1985) - Rotten Tomatoes

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.695

- και όπως με όλες τις ταινίες του . . . βιώστε την , μην προσπαθήσετε να την εξηγήσετε
Δινουν καποια κλειδια μαζι..για το mulholland..στο dvd..
Στο ιντερνετ βρισκεις (πλεων) πολλα ακομα..
tmp_18282-IMG-1471906469749-V1053470647.jpg

Ετσι.. ο lynch το κανει επιτηδες ...

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.718
Δινουν καποια κλειδια μαζι..για το mulholland..στο dvd..
Στο ιντερνετ βρισκεις (πλεων) πολλα ακομα..
View attachment 66163
Ετσι.. ο lynch το κανει επιτηδες ...
- επίσης βλέποντας πρώτα το δεύτερο μισό έργο και μετά το πρώτο , καταλαβαίνεις περισσότερα . . . και για να δανειστώ μία από τις εκφράσεις σου . . . είναι φαρσέρ ο Lynch

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.695
....η μονη "στρωτη" ταινια ειναι......το μπλε βελουδο..κ παρα μια σκηνη θα ηταν κ το wild at heart...
..sheeeee woooooooorrreeeeeee blueee veeelvvveeet.....
Αυτοι οι στιχοι μου μενουν αξεχαστοι.
(Φωναρα ειμαι...)
Ο Lynch γραφει το σεναριο κ μετα το μπλεκει...με υπερφυσικο...κοκ..εκει εγκειτε η φαρσα ;-)

Διοτι, σκεφτεται...αν σου το κανω απλα ταινιαρα...θα μου πεις... δε μου αρεσε αυτο ή το αλλο...η μπορει να πεις οτι θελει.... ε δε θα με τρελανεις εσυ...θα σε κανω να παραμιλας...thats the whole prank :)
tmp_18282-ff8bcecc-74bf-4ae1-bcef-2a7935e23c29-567224828.jpg

(Κ φατσα κ φαρσα με την καλη εννοια κ οτι θελει ειναι.. τον παω..απο τους πιο πολυαγαπημενους...)

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
Η τελική σκηνή της ταινίας Smoke (1995) του Wayne Wang, παρέδωσε το video clip που ποτέ δε γυρίστηκε για το εμβληματικό Innocent When You Dream του Tom Waits.
Βασισμένη σε βιβλίο του Paul Auster, η ταινία στάζει ποίηση από το...τίποτα!

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
....η μονη "στρωτη" ταινια ειναι......το μπλε βελουδο..
Αν με τον όρο "στρωτή ταινία" εννοείς ένα film με αρχή - μέση - τέλος (για να θυμηθούμε και τη θρυλική ρήση του Goddard), η φιλμογραφία του διαθέτει και άλλες στρωτές ταινίες.
Ο Άνθρωπος Ελέφαντας και το Straight Story είναι δύο από αυτές που μου έρχονται πρόχειρα στο νου.

Σίγουρα, πάντως, η πιο αλλόκοτη είναι ο μετααποκαλυπτικός ψυχοσεξουαλικός εφιάλτης που φέρει το όνομα Eraserhead.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.695
αρχή - μέση - τέλος
χωρις δωση υπερφυσικου ενοουσα .. δεν το διευκρινησα πραγματι ..κατι ανεφερα πιο μετα..
το straight story το εχει σκηνοθετησει μονο , το elephant man ..δεν το θυμαμαι εγω..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.350
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent