- Reaction score
- 82.600

-> τι αλλο βρηκες εκει μεσα ?!κούτα Memorabilia
ιιιιιιιιιιιιιιιιι έχει μπίχλαΈκανα ανασκαφές στην κούτα Memorabilia κι ανακάλυψα ανάμεσα σε άπειρες φωτό και διάφορες σαβούρες τον σουγιά που μου έδωσαν στον στρατό. Ήταν μεταχειρισμένος και παλιατσούρι και μας είπαν ν' ανοίξουμε κονσέρβες μ' αυτόν για να ξέρουμε αν έρθει πόλεμος.
Εκτός του οτι θα αυτοσφαζόμουν σίγουρα όπως απο κομμουνιστή, οι ημερομηνίες στις κονσέρβες με απέτρεψαν να τις ανοίξω, ιδίως αφού δεν υπήρχε περίπτωση να τις έτρωγα.
View attachment 273385
Ουάου!
Βρήκα αυτόν του σχολείου. Έχει σβήσει το λογότυπο από τη χρήση.
Κατά τ' άλλα είναι λειτουργικά σαν καινούργιος.
View attachment 273373
Κόκκινοι λειτουργικοί σουγιάδες...Έκανα ανασκαφές στην κούτα Memorabilia κι ανακάλυψα ανάμεσα σε άπειρες φωτό και διάφορες σαβούρες τον σουγιά που μου έδωσαν στον στρατό. Ήταν μεταχειρισμένος και παλιατσούρι και μας είπαν ν' ανοίξουμε κονσέρβες μ' αυτόν για να ξέρουμε αν έρθει πόλεμος.
Εκτός του οτι θα αυτοσφαζόμουν σίγουρα όπως απο κομμουνιστή, οι ημερομηνίες στις κονσέρβες με απέτρεψαν να τις ανοίξω, ιδίως αφού δεν υπήρχε περίπτωση να τις έτρωγα.
View attachment 273385
Άπειρα παπαρέλια και άπειρες φωτογραφίες. Ήρθε το Ντολμαδάκι απο πίσω κι άρχισε ποιά είναι αυτή κι αυτή κι αυτή και θα σου βγάλω τα μάτια και τέτοια.-> τι αλλο βρηκες εκει μεσα ?!![]()
δεν υπάρχει περίπτωση να σαι εσύ αυτός...Για τον @Abessalom που ξαφνιάζεται.
Εδώ κάνω fly fishing στο Rock Creek της Montana. Στις τσέπες έχω 2 buck knives (μικρό και μεσαίο) για κάθε ενδεχόμενο.
View attachment 273392
δεν υπάρχει περίπτωση να σαι εσύ αυτός...
πλήρωσες κασκαντέρ...στάνταρ![]()
![]()
![]()
στην επόμενη άσκηση...θα σκάσω μύτη σαν επιζών της D-DayΒρήκα πράγματα να στείλω τα Χριστούγεννα στον Νταχάρη μαζί με τον σουγιά. Εκτός απ' το κλειδί που προέρχεται απο παλιά Alfa Romeo μου, αυτό θα το στείλω στον gonis.
Βρήκα και το δεύτερο κλειδί απο το πρώτο μου Honda Dax.
View attachment 273397
Βρήκα και αρκετά βρακάκια, σίγουρα γιούζντ αλλιώς δεν θα τα κρατούσα. Αυτά δεν τα είδε το Ντολμαδάκι.
Σαν τον @Prince μοιάζει αυτός!Εδώ κάνω fly fishing στο Rock Creek της Montana.
δεν υπάρχει περίπτωση να σαι εσύ αυτός...
πλήρωσες κασκαντέρ...στάνταρ![]()
![]()
![]()