Στάθμες αναπαραγωγής μελών

Τι ενισχυτές έχουμε για το μπάσο και σε τι μαξ εσπιέλ φτάνουν τα ηχεία μας στις μεσαίες συχνότητες

• Κλάση "άρχοντα": >1 κιλοβάτ στο μπάσο και > 115 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 19 20,4%
  • Κλάση "θέλω κι άλλο": >1 κιλοβάτ στο μπάσο και > 110 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 15 16,1%
  • Κλάση "για αρχή καλά είναι": <1 κιλοβάτ στο μπάσο και <110 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 21 22,6%
  • Κλάση "χαϊεντά": το σαμπ κάνει κακό στον ήχο. Δε θέλω.

Votes: 22 23,7%
  • Κλάση "λαμπάτου": εμένα μου φτάνουν 5 καλά βατ.

Votes: 11 11,8%
  • Αgάπη μόνο.

Votes: 7 7,5%

• Total voters
    93

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.153
Όπου έχει καλό (απαραμόρφωτο) ήχο, δε με ενοχλούν τα ντεσιμπέλ, όσα κι αν είναι. Μέχρι σημείου που έχουμε διαπιστώσει πολύ υψηλά νούμερα στιγμιαίας στάθμης (με μέτρηση φυσικά) και δε το πιστεύαμε ότι έφτασε τόσο πολύ, θεωρούσαμε χαμηλές τις σταθμες...

Όταν κάθομαι δίπλα σε λάιβ ντράμερ, δε μπορώ να συγκρατήσω τα βλέφαρά μου να μη κλείνουν σε κάθε ζμπατ, μου είναι πρακτικά αδύνατο. Κι όμως, τα ντεσιμπέλ δε με ενοχλούν.

Αντιθέτως, με ενοχλεί τρομερά η παραμόρφωση, θέλω να χαμηλώσω κάθε ηχοσύστημα-χώρο μόλις αρχίζει να τσιρίζει, ακόμα κι ένα μικρό φορητό που έχω, δε το αντέχω στο τέρμα του, μου τρυπάει τον εγκέφαλο, και προφανώς όχι εξαιτίας των ντεσιμπέλ...

A

AKARL

Guest
Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate
Αυτό το ρητό θα πρέπει να αναρτηθεί ως μόττο του αβουσάϊτ, με μεγάλα γράμματα, στην κορυφή κάθε σελίδας στο κέντρο για δυο λόγους:

α) Επειδή είναι το σωστό να υπάρχει μια προειδοποίηση προς τις ανήσυχες αθώες πσυχές σχετικά με τους κινδύνους* που ελλοχεύουν ... εντός, και

β) Διασφαλίζει την αποποίηση ευθυνών σε περίπτωση που μια αθώα χαμένη πσυχή ... παρασυρθεί από τις σειρήνες του αβουσάϊτ με τραγικά αποτελέσματα.

*Σύμφωνα με τα λόγια του ποιητή:

This ain't no upwardly mobile freeway
Oh no, this is the road
This is the road
This is the road to hell

Reaction score
15.469
Αυτό το ρητό θα πρέπει να αναρτηθεί ως μόττο του αβουσάϊτ, με μεγάλα γράμματα, στην κορυφή κάθε σελίδας στο κέντρο για δυο λόγους:

α) Επειδή είναι το σωστό να υπάρχει μια προειδοποίηση προς τις ανήσυχες αθώες πσυχές σχετικά με τους κινδύνους* που ελλοχεύουν ... εντός, και

β) Διασφαλίζει την αποποίηση ευθυνών σε περίπτωση που μια αθώα χαμένη πσυχή ... παρασυρθεί από τις σειρήνες του αβουσάϊτ με τραγικά αποτελέσματα.

*Σύμφωνα με τα λόγια του ποιητή:

This ain't no upwardly mobile freeway
Oh no, this is the road
This is the road
This is the road to hell
οι ποιητες λενε κι αλλα
"... free of hope,
free of the Past
thank you God of nothing
I'm free at last
Free of hope,
free of the past
thank you
God of nothing
I'm free at last
I'm free at last ..."

A

AKARL

Guest
οι ποιητες λενε κι αλλα
"... free of hope,
free of the Past
thank you God of nothing
I'm free at last
Free of hope,
free of the past
thank you
God of nothing
I'm free at last
I'm free at last ..."
Υποθέτω κάτι τέτχοιο θα αναφωνούν όσοι, τυχεροί, καταφέρνουν να αποδράσουν αλώβητοι από το αβουσάϊτ... :tongue:

Επίσης, ελπίζω να κουοτάρεις τους στίχοι του μακαρίτη Βικ Τσέσνατ από το πρωτότυπο και όχι από καμνιά κουλή δγιασκεβή που κυκλοφορεί εκειά όξω, αλλιώς ν΄ανοίξομε βεντέτα θέλει...:hunter:

Reaction score
15.469
Υποθέτω κάτι τέτχοιο θα αναφωνούν όσοι, τυχεροί, καταφέρνουν να αποδράσουν αλώβητοι από το αβουσάϊτ... :tongue:

Επίσης, ελπίζω να κουοτάρεις τους στίχοι του μακαρίτη Βικ Τσέσνατ από το πρωτότυπο και όχι από καμνιά κουλή δγιασκεβή που κυκλοφορεί εκειά όξω, αλλιώς ν΄ανοίξομε βεντέτα θέλει...:hunter:
μρε ημουνε αλλοπαρμενος ...
(πηγαινε στο 3.02 ντελογο να δεις μια καλα δεμενη μπαντα )

το προτοτυπο του βικ με στοιχειωνει μρε α νταλιμπαν ...
:drinks:

A

AKARL

Guest
(πηγαινε στο 3.02 ντελογο να δεις μια καλα δεμενη μπαντα )
Πολύ αγαπημένο συγκρότημα από τα παλιά.

Θα σου πω και ένα μικρό μυστικό σχετικά με τσι Καλτ: Προς τα τέλη τση δεκαετίας του ΄80, από ένα ροκ μπαράκι που ήβανα δίσκους, σύστησα στα μέλη τση ροκ κοινότητας του Ρεθέμνους τσι Καλτ απού δε τζι κατέανε... Χαμός.

Reaction score
15.469
Πολύ αγαπημένο συγκρότημα από τα παλιά.

Θα σου πω και ένα μικρό μυστικό σχετικά με τσι Καλτ: Προς τα τέλη τση δεκαετίας του ΄80, από ένα ροκ μπαράκι που ήβανα δίσκους, σύστησα στα μέλη τση ροκ κοινότητας του Ρεθέμνους τσι Καλτ απού δε τζι κατέανε... Χαμός.
μπραβο μρε ! εγω εδα τελευταια τσι 'μαθα ... χαμος (δις) :drinks:

Reaction score
15.469
μιλουμε για τσι ιδιους cult ?
αμα μπαινει στη κουβεντα ο γουιζυς φοβουμαι ...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.511
μιλουμε για τσι ιδιους cult ?
αμα μπαινει στη κουβεντα ο γουιζυς φοβουμαι ...
Ναι ρε, μην φοβάσαι. Όταν είμαι άρρωστος, ακούω normal μουσική!:D:D

A

AKARL

Guest
Μπα, πανάθεμά σε, θα με κάνεις να σηκωθώ από καρέκλα, να πάω στο δίπλα δωμάτιο να φέρω το sub από το παλιό 5.1 της logitech. Μα τί πλύση εγκεφάλου είναι αυτή;
Καλώς τον. Που είχες χαθεί βρε πσυχή;

Έτσι όπως τα λες χρυσόστομε, κανονική πλύση εγκεφάλου...

Θα σου πω ένα μεγάλο μυστικό αλλά πρέπει να μείνει μεταξύ μας, ΟΚ;

Πήγα και πσώνισα :headbang:. Άσε, πλέον το διευθετώ το υποβαθύφωνο... :oops:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.745
Καλώς τον. Που είχες χαθεί βρε πσυχή;

Έτσι όπως τα λες χρυσόστομε, κανονική πλύση εγκεφάλου...

Θα σου πω ένα μεγάλο μυστικό αλλά πρέπει να μείνει μεταξύ μας, ΟΚ;

Πήγα και πσώνισα :headbang:. Άσε, πλέον το διευθετώ το υποβαθύφωνο... :oops:
Ωπ

Reaction score
4.327
Πάρε και ένα minidsp τότε για να το κροσάρεις και να το φέρεις χρονικά. Καλορίζικο

Εdit: Και μικρόφωνο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv