Στάθμες αναπαραγωγής μελών

Τι ενισχυτές έχουμε για το μπάσο και σε τι μαξ εσπιέλ φτάνουν τα ηχεία μας στις μεσαίες συχνότητες

• Κλάση "άρχοντα": >1 κιλοβάτ στο μπάσο και > 115 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 19 20,4%
  • Κλάση "θέλω κι άλλο": >1 κιλοβάτ στο μπάσο και > 110 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 15 16,1%
  • Κλάση "για αρχή καλά είναι": <1 κιλοβάτ στο μπάσο και <110 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 21 22,6%
  • Κλάση "χαϊεντά": το σαμπ κάνει κακό στον ήχο. Δε θέλω.

Votes: 22 23,7%
  • Κλάση "λαμπάτου": εμένα μου φτάνουν 5 καλά βατ.

Votes: 11 11,8%
  • Αgάπη μόνο.

Votes: 7 7,5%

• Total voters
    93

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.551
sub και γραμμόφωνο παίζει ; . . . +αρισμένο φυσικά όσο ψηλότερα στο φάσμα μπορεί

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Εσύ, φίλτατε, Μπούτχια πσήφισες δίπλα; :whistling:
Και να σκόπευα είναι αδύνατον να ψηφίσω,όχι από περιφρόνηση απέναντι στην...κυνηγετική ομοσπονδία του avs,αλλά επειδή διαθέτω setup υπαγόμενα σε διαφορετικές κλάσεις και ακροαματικές πρακτικές.

Όλο αυτό το νήμα όμως και παρά την ιλαρότητα που το διακρίνει,υποβάλλει ένα σαφές...ακροαματικόν δίδαγμα:

Οι απαραμόρφωτες υψηλές στάθμες έχουν πιο άμεσο αποτέλεσμα από την...ψυχοθεραπεία (επί ακροαματικών τουλάχιστον θεμάτων) κι εφόσον διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό,θα είναι επίσης πιο άμεσα διαθέσιμες και θα μας μένουν κιόλας.:D

A

AKARL

Guest
Και να σκόπευα είναι αδύνατον να ψηφίσω ... blah blah blah ... επειδή διαθέτω setup υπαγόμενα σε χαϊεντικές κλάσεις και ακροαματικές πρακτικές.
Οι γιατροί απεφάνθησαν:

Κατηγορία 4
Κλάση "χαϊεντά": το σαμπ κάνει κακό στον ήχο. Δε θέλω.
4 καρφωτό.

Σειρά έχουν οι κ.κ. Κόγιας και Ζαπ... :sneaky:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Η εικονιζόμενη ένδειξη αναπαριστά τη μέση στάθμη ή στιγμιαίες κορυφώσεις;

Μεση σταθμη, το τραγουδακι ηταν απο αυτα που ειναι κορυφωμενα συνεχως . :)
[DOUBLEPOST=1540371703][/DOUBLEPOST]Και επειδη το πολ περιεχει ομοφοβικες επιλογες δεν ψηφισα. :D
[DOUBLEPOST=1540371759][/DOUBLEPOST]
μετρα λες?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Μεση σταθμη, το τραγουδακι ηταν απο αυτα που ειναι κορυφωμενα συνεχως . :)
[DOUBLEPOST=1540371703][/DOUBLEPOST]Και επειδη το πολ περιεχει ομοφοβικες επιλογες δεν ψηφισα. :D
[DOUBLEPOST=1540371759][/DOUBLEPOST]

μετρα λες?
Καταρχάς,στα 3 μέτρα εκείνο που καταγράφεται σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι η δυναμική επάρκεια του setup,αλλά κυρίως η στάθμη στο πεδίο αντήχησης.

Κατά δεύτερον,εφόσον δεν θα σκόπευες να κροσάρεις τα sub και να επιμεληθείς ιδιαιτέρως τη διευθέτησή τους,τότε καλύτερα να μη βάλεις,αφού θα αποκόμιζες εσφαλμένες εντυπώσεις περί της αξίας τους.

Τρίτον,καλώς ή κακώς οι διαχειριστές δίστασαν να εντάξουν στις κατηγορίες και μια ειδική κλάση φέρουσα υπότιτλο...΄΄Αράπη Μόνο΄΄.:lol:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.924
Members
38.519