Αρχικά να σας ευχαριστήσω για τη δουλειά που κάνετε στον συγκεκριμένο χώρο. Είμαι ο Παναγιώτης και είμαι εντελώς άσχετος με το αντικείμενο. Ο λόγος που μπήκα στην παρέα σας είναι επειδή μου αρέσει η μουσική γενικότερα και όταν έχει τύχει να ακούσω "σωστά", σχεδόν ανατριχιάζω. Το διάστημα που σας διαβάζω έχω αντιληφθεί ότι το δικό μου "σωστά" κατά πάσα βεβαιότητα για εσάς είναι "χάλια", αλλά τέλος πάντων (σας έχω φοβηθεί για να είμαι απόλυτα ειλικρινής). Μετά τον παραπάνω πρόλογο να σας πω ότι θα ήθελα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και να με βάλω αργά αργά στο μονοπάτι προς τον καλό ήχο.
Εννοείται πως δεν έχω θέμα να πάρω κάτι μεταχειρισμένο, απλά δεδομένης της άγνοιάς μου δε μπορώ να πω ότι είμαι ο κατάλληλος να ελέγξω την οποιαδήποτε αγορά μου, οπότε και ζητάω τη βοήθειά σας.
Ακούω προτάσεις λοιπόν για ένα entry level αλλά value for money ηχοσύστημα. Ή και όχι
Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστώ!
- Οι μουσικές που προτιμώ είναι rock n roll, rockabilly, punk και stoner rock.
- Ο χώρος ακρόασης είναι εμβαδού 15-20 m2 επί περίπου 3 m στο ύψος.
- Ολοκληρωμένος ενισχυτής: Yamaha A-S501
- Ηχεία: JBL Arena 130
- Πηγές:
- DAC δεδομένου ότι αρχικά θα ακούω από το laptop
- αργότερα ένα CD player
- μελλοντικά ένα Turning Table
Εννοείται πως δεν έχω θέμα να πάρω κάτι μεταχειρισμένο, απλά δεδομένης της άγνοιάς μου δε μπορώ να πω ότι είμαι ο κατάλληλος να ελέγξω την οποιαδήποτε αγορά μου, οπότε και ζητάω τη βοήθειά σας.
Ακούω προτάσεις λοιπόν για ένα entry level αλλά value for money ηχοσύστημα. Ή και όχι
Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστώ!