Πάνο χαλάρωσε λίγο, μην τους ακούς, θα σε παρασύρουν στους δρόμους του διαόλου (έξω από εδώ!)Cretan translate please!
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Πάνο χαλάρωσε λίγο, μην τους ακούς, θα σε παρασύρουν στους δρόμους του διαόλου (έξω από εδώ!)Cretan translate please!
θωρω σε να γουγλαρεις ντο μπαμπινιωτη και 'μενα να παιρνω τριημερως αδεια ...Cretan translate please!
Αυτό το έπιασα...Πάνο χαλάρωσε λίγο, μην τους ακούς, θα σε παρασύρουν στους δρόμους του διαόλου (έξω από εδώ!)
Αυτό μου ξέφυγε...ετσα να πουσουνισεις !
Άρχικά ναι. Θα τα βάλουμε στη βιβλιοθήκη, η οποία δεν είναι στον τοίχο. είναι σαν χώρισμα. Υπάρχει χώρος από πίσω, αν ρωτάς για αυτό. ΄Εχει αέρα. (τα jbl srl λες ή τα mkii?)Επίσης, ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ :
Τα ΤζιΜπιΕλια έχουν θαυμάσιο VFM, ΑΛΛΑ έχουν την τρούπα πίσω... Και διάβασα κάτι για τοποθέτηση σε βιβλιοθήκη. Ισχύει ;
αυτό είναι εύκολο: "έτσι να ψωνίσεις" χαχαχαχαΑυτό το έπιασα...
Αυτό μου ξέφυγε...
Για βοήθα ρε σύντεκνε ,γιατί αυτός ο κερατάς ο όλντυς όλα αμετάφραστα τα γράφει...
χαχαχα βλακειες που βαζουν για να δουμε οτι παιζουν καλα!Μπόμπα είναι τα ηχειάκια από το λίγο που μπορώ να καταλάβω. Από εκεί και πέρα:
@XAKOU τι τραγούδια είναι αυτά φίλε μου; θα κοιμηθώ στο γραφείο.
- είναι πολύ ακριβά για τις δικές μας δυνατότητες
- εμφανισιακά τα klipsch μας ταιριάζουν περισσότερο (όπως κατάλαβε ο @XAKOU )
- ακόμη και με την μελλοντική προσθήκη ενός subwoofer στα 1100€ είμαστε καλά
Άρχικά ναι. Θα τα βάλουμε στη βιβλιοθήκη, η οποία δεν είναι στον τοίχο. είναι σαν χώρισμα. Υπάρχει χώρος από πίσω, αν ρωτάς για αυτό. ΄Εχει αέρα. (τα jbl srl λες ή τα mkii?)
[DOUBLEPOST=1539968341][/DOUBLEPOST]
Χμ, έτσι ίσως δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά πόσος αέρας; και η βιβλιοθήκη είναι παραγεμισμένη; (άλλος ένα λόγος να πάρεις sub)
Ολα τα αναφερθέντα JBL έχουν την τρύπα πίσω
Στα slr αναφέρεσαι ή στα mkii. Εφόσον έχουν την τρύπα πίσω, πως πρέπει να τοποθετηθούν ώστε να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα;Τα ΤζιΜπιΕλια έχουν θαυμάσιο VFM, ΑΛΛΑ έχουν την τρούπα πίσω
Επωλήθησαν οπότε η αγγελία μπορεί να κλείσει.Πάρτα βρε! Τα δίνει 550 στην αγγελία, μια χαρά!
όταν λες 2 sub, πως συνδέονται τα 2 sub; ένα σε κάθε ηχείο ή μπαίνουν στην κάρτα ήχου; και αν μπαίνουν στην κάρτα ήχου, μήπως θέλω άλλη κάρτα ήχου ώστε να έχω τη δυνατότητα να φτάσω μελλοντικά στα 2 sub (επειδή τώρα δε θα πάρω 2 sub)Πάρε και 2 σαμπ, κι είσαι άρχοντας.
Και στα δύο....
Στα slr αναφέρεσαι ή στα mkii. Εφόσον έχουν την τρύπα πίσω, πως πρέπει να τοποθετηθούν ώστε να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα;
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση, αλλά με υπερτιμάς. Ούτε καν πως συνδέονται δεν ξέρω το οποίο και ρώτησα. Ψάχνοντας λίγος όμως, από όσο κατάλαβα, συνδέεις τα ηχεία με την υποβαθύφωνη μονάδα aka SubWoofer το οποίο στη συνέχεια συνδέεις με την πηγή.Ενδεικτικώς,τα Sixes φαίνεται να μη διαθέτουν ενεργό κροσόβερ...
"...The right speaker houses two 100-watt amplifiers, one for each of the two speakers...."
(από τη δημοσιευμένη δοκιμή του CNET)
Απλή μέθοδος για βέλτιστη τοποθέτηση του sub:
Εγκαθίσταται εκείνο προσωρινώς στην θέση που θα καταλαμβάνει ο ακροατής και αφήνεται να αναπαράγει αρχείο περιέχον καθαρό τόνο από τις κατώτερες χαμηλές.
Ο ίδιος ο ακροατής θέτει εαυτόν διαδοχικά σε καθένα εκ των υποψήφιων σημείων για την τοποθέτηση του sub.Προσοχή να μη στέκεται όρθιος,αλλά τα αυτιά του να βρίσκονται σε ύψος που θα αντιστοιχεί στη θέση του sub.
Έχοντας εντοπίσει τη βέλτιστη θέση για το μονό sub από τις διαθέσιμες εφικτές,τοποθετεί εκεί το πρώτο και αρχίζει ξανά τη διαδικασία για τις υπόλοιπες διαθέσιμες και την πρώτη υποβαθύφωνη μονάδα να λειτουργεί παράλληλα με τη δεύτερη.
Επιλέγει σε καθένα εκ των σταδίων τα σημεία εκείνα όπου θ'αντιλαμβανόταν την πλέον ικανοποιητική απόδοση στις χαμηλές.
Με καθαρά οικονομικά κριτήρια. Ήταν εντός του διαθέσιμου προϋπολογισμού και την πήρα. Τότε, δεν ήξερα τίποτα για ενεργή μάζα βραχίονα, ενδοτικότητα κτλ. Ευτυχώς, όταν έμαθα, διαπίστωσα (μαζί ήμασταν) ότι ταιριάζει η κεφαλή με τον βραχίονα, οπότε την γλίτωσα...Ερωτηση:με ποια κριτηρια αγορασες την κεφαλη που εχεις;