Στήσιμο entry level δικάναλου συστήματος

Reaction score
75
Μπορείς λοιπόν να της δείξεις και τους...KEFαλλονίτες.
Μπόμπα είναι τα ηχειάκια από το λίγο που μπορώ να καταλάβω. Από εκεί και πέρα:
  1. είναι πολύ ακριβά για τις δικές μας δυνατότητες
  2. εμφανισιακά τα klipsch μας ταιριάζουν περισσότερο (όπως κατάλαβε ο @XAKOU )
  3. ακόμη και με την μελλοντική προσθήκη ενός subwoofer στα 1100€ είμαστε καλά
@XAKOU τι τραγούδια είναι αυτά φίλε μου; θα κοιμηθώ στο γραφείο.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.312
Δεν υπάρχει δίλημμα. :)

Ο,τι αντέχει η τσέπη.
Αν αντεχει, πάρε τα ακριβότερα.
Αν αντέχει κι άλλο, έχουμε και πολύ ακριβότερες προτάσεις, μέχρι βαθμού μήνυσης...
Αν ζορίζει, πάρε τα πιο φτηνά, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Κανένα δίλημμα. Αποφασίζει η τσέπη, το περίσσευμα από τις πραγματικές υποχρεώσεις. Δεν αξίζουν τα στέρεα για "θυσίες" και "κονομίες", μπούρδες...
Μουσική ακούς κι από αυτό που έχεις, δεν είναι δικαιολογία η μουσική.
Καταναλωτισμός είναι.
Αλλά αν χωράει η τσέπη σου Φερράρι, πάρτη. Απλά πράγματα..
ΠΕΣ ΤΑαααααααα

gid

Reaction score
9.592
Από την άλλη 700€ για τα 308P δε θα έδινα όσο κι αν είναι αναβαθμισμένα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Θα έπαιρνα τα 308 στη μισή τιμή σαν vfm
Amen to that, brother.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.645
βρες καλα μεταχειρισμενα ενεργα με τα ιδια λεφτα και ετοιμασου για απογειωση.
Πολύ καλή ιδέα!
Εγώ λόγου χάριν, πήρα αυτά, που αν τα ακούσεις, θα πάθεις σοκ.
Ψάξε αγγελίες. Είδα αυτό λόγου χάριν. Κι αυτό.
Να και τα κλιπς. Γιατί τα δίνει αρραγε;
Και τα μάκι, πολύ ωραία κι αυτά.

Reaction score
360
Πολύ καλή ιδέα!
Εγώ λόγου χάριν, πήρα αυτά, που αν τα ακούσεις, θα πάθεις σοκ.
Ψάξε αγγελίες. Είδα αυτό λόγου χάριν. Κι αυτό.
Και τα μάκι, πολύ ωραία κι αυτά.
ακομα καλυτερα με μια μικρη υπερβαση αυτα
η αυτα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.645
Και τα μάκι είναι ηχειάρες, και φυσικά τα τζενελεκ και τα Άνταμ, δε το συζητάμε.

Μπροστά τους, τα εν λόγω jbl, δεν πιάνουν μία.

Φακτς οφ λαιφ.

Reaction score
4.587
Τα Mackie πρέπει να είναι αυτά με τον "παθητικό ακτινοβολητή" στην πλάτη. Παλιό κατηργημένο μοντέλο καθώς δεν άξιζε οικονομικά η παραγωγή του. Υπάρχουν ηχεία βάσης αντίστοιχης σχεδίασης με τρελές τιμές σήμερα.

Reaction score
75
Αντί να διευκολύνομαι αισθάνομαι κάθε μέρα και πιο μπερδεμένος. Συνεχώς προκύπτουν νέα facts τα οποία με έχουν αγχώσει. Ήθελα να πάρω ένα σύστημα και όσο το ψάχνω με αγχώνει :) Τραγικό αλλά απλά περιγράφω την κατάστασή μου. Σα να θέλω να τα πάρω για να φύγει ένα βάρος από μέσα μου. Δεδομένης της κατάστασης, θα το αφήσω να κάτσει 3-4 μέρες μέσα μου και θα κινηθώ αναλόγως.
  • Σκέφτομαι τα jbl308P, διαβάζω ότι με τα 308slr θα είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα μισά λεφτά (λογικό)
  • Πάω για τα sixes, μου λέτε ότι θα πληρώσω υπεραξία λόγω εμφάνισης (δεκτό)
Ας πάρω λοιπόν τις ανάσες μου και προχωράω. Ότι και να κάνω τώρα, θα είναι παρορμητικό.
Σας ευχαριστώ για την φαιά ουσία και το χρόνο που καταναλώσατε / καταναλώνετε για τη βοήθειά μου!

Reaction score
4.587
Άσε τους τεχνοκράτες να λένε, η εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο. Είναι κάτι που θα βλέπεις κάθε μέρα, δε θα πρέπει να είναι κάτι που θεωρείς όμορφο? Δε μιλάμε να πάει κάποιος στο άλλο άκρο και να πάρει κάτι κακό μόνο και μόνο λόγω εμφάνισης, να υπάρχει ισορροπία.

Reaction score
75
Άσε τους τεχνοκράτες να λένε, η εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο. Είναι κάτι που θα βλέπεις κάθε μέρα, δε θα πρέπει να είναι κάτι που θεωρείς όμορφο? Δε μιλάμε να πάει κάποιος στο άλλο άκρο και να πάρει κάτι κακό μόνο και μόνο λόγω εμφάνισης, να υπάρχει ισορροπία.
Ναι αλλά ο φίλος γιατί τα πουλάει άραγε
; χαχαχαχα έχω φρικάρει... :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.645
Ναι αλλά ο φίλος γιατί τα πουλάει άραγε
Να μη σε νοιάζει.
Όλα πουλιούνται.
Τίποτα δεν είναι φορέβε.

Άμα σε κάνει, πάρτο.

Εμένα, με έκανε το no name ενεργό που έδινε ο πιτερμένης στα 180€ το ζευγάρι, και δε το έπαιρνε κανείς. Και δε το άκουσα πριν το πάρω..

Θα έπαιρνα ανέτως το μάκι. Ανέτως.
Μου'πεσε λίγο ακριβό για πίσω ηχείο και το άφησα.

Το κλιπς δε θα το έπαιρνα, γιατί δε θέλω να πουλάει πουλ Μουρ το στέρεο, θέλω να παίζει.

Τα μικρά jbl που σε λέμε να πάρεις, δε θα τα έπαιρνα, είναι κακοκατασκευασμένα, ασχέτως αν είναι εντελώς ευχαριστημένοι όσοι φίλοι τα πήραν, τα βρίσκω κάτω από τα δικά μου στάνταρντ.

Άνταμ ναι, πήρα επίσης μεταχειρισμένα τα 7", ηχειάρες.

Τα μεταχειρισμένα πρισόνους είναι κουκλάκια, θα τα έπαιρνα ανέτως.

Και τα τζενελεκ, με κλειστά μάτια.

Ηχειάρες.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.169
Κε Πάνο...

1... Τα περί "σωστού" , "ενοχών" , κλπ , 15 χρόνια δεν τα σχολίασα και παρά τον πειρασμό, ούτε τώρα πρόκειται.
Απλά άλλοι την βρίσκουν με "μηχανές ορθότητας" (με τους δικούς τους ορισμούς), και άλλοι με "μηχανές ευχαρίστησης" (με τους δικούς τους ορισμούς). Αποφάσισε προσεκτικά σε ποια ομάδα ανήκεις

2... Πρόσεξε πολύ αυτά που σου λένε περί επάρκειας στάθμης.
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ρώτα (καλύτερα αλλού και όχι εδώ) ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνουν 115dB ή 110dB ή 105dB, με real life παραδείγματα, και ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ να ρωτάς αν δεν αποκτήσεις ΞΕΚΑΘΑΡΗ αντίληψη.
Σε συνδυασμό με αυτό που ανέφερες στην αρχή, πως δεν σε ενδιαφέρουν οι πολυ υψηλές στάθμες, νομίζω (IMHO) πως για σένα, σε δωμάτιο 4x5 (ψιλογυμνό φαντάζομαι; ) και με 2 μέτρα απόσταση ακρόασης, το εξαμισάρι όχι απλά φτάνει, αλλά περισσεύει. Ακόμα και λιγότερες ίντσες φτάνουν... αλλά με sub

Reaction score
75
Πανο χαλαρωσε μιαολια, μη τσι γροικας, δα σε βολοσυρουνε στσι στρατες του διαολου (οξω απο παε !)
Να στρολάρουν τα κορίτσια, να ανεμίζουν οι φούστες, να γουστάρουμε... "Τσι στρατες του διαολου" τις έχουμε πάρει από μικροί και δε γυρνάμε πίσω :D

Reaction score
15.469
Να στρολάρουν τα κορίτσια, να ανεμίζουν οι φούστες, να γουστάρουμε... "Τσι στρατες του διαολου" τις έχουμε πάρει από μικροί και δε γυρνάμε πίσω :D
ετσα να πουσουνισεις !
:drinks:

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.169
Και τώρα ας πάμε στα σημαντικά (Τηρώντας το όριο των 800 ευρώ)

Να πάρεις sub!
Αλλά! Να υπάρχει τρόπος αποκοπής των χαμηλών από τους δορυφόρους.
Με αυτό τον τρόπο:
- Οι δορυφόροι παίζουν πολύ καθαρότερα (εχουν απαλλαχθεί οι μικροί κώνοι από το δυσβάσταχτο βάρος των χαμηλών)
- Οι δορυφόροι, αναλόγως ρυθμίσεων και τουίτερ επιτρέποντος, μπορούν να δεχθούν ακόμα και την διπλή ισχύ απο αυτή των προδιαγραφών! (οι κώνοι τερματίζουν πρωτα στις χαμηλές, που τώρα θα είναι λιγότερες).
- Ετσι αντισταθμίζεται σε αρκετό βαθμό το μειονέκτημα των μικρών ιντσών (δεν παίζουν δυνατά)
- Και οι μικρές ίντσες παίζουν πάντα καλύτερα (ε, ρε τι έχω να ακούσω τώρα :)
- Και βέβαια με το σαμπ ακούς αυτά που πριν φανταζόσουν

Δυστυχώς δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις του εξοπλισμού για να προτείνω συγκεκριμένες λύσεις.
Πάντως, με το δωμάτιο και τις προτιμήσεις σου, ένα 10ιντσο αρκεί. Και υπ΄όψιν οτι (πάλι ΙΝΜΗΟ) ακόμα και ένα 8ιντσο sub με 5ιντσους δορυφόρους είναι πολύ καλύτερος συμβιβασμός από 8ιντσους δορυφόρους σκέτους

Τα διπλά sub έχουν σοβαρούς λόγους που στα προτείνουν, αλλά στο μπάτζετ σου δεν βγαίνει εύκολα ο λογαριασμος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.289
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.