A
AKARL
Guest
Υπέρ το δέον νομοτελειακή η θέση σου αυτή, don't you think? Why not cut him some slack and give him the benefit of the doubt? Innocent until proven guilty and not the other way around, huh?Τίποτα για το οποίο να σκέφτομαι ότι δεν θα επιθυμούσε σύντομα ν'αναβαθμίσει....
Η πρότασή σου για τα ΚΕΦ, μολονότι άρτια από πολλές πλευρές (ίσως και όλες), έχει το μικρόοοοοοοοοο μειονέκτημα να υπερβαίνει κατά .... τρεις φορές τον προϋπολογισμό που έχει θέσει ο άνθρωπος. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που επιδιώκει: "Δεν το πάω για χόμπι. Να ακούω μουσική θέλω. Ότι και να πάρω θα πρόκειται για τεράστια αναβάθμιση. Το θέμα είναι να κάνω μια καλή σχετικά επιλογή που δε θα μετανιώσω, όχι επειδή υπάρχει κάτι καλύτερο, αλλά επειδή με λιγότερα ή τα ίδια χρήματα μπορούσα να πάρω κάτι αντίστοιχο ή καλύτερο.", θεωρώ ότι μπορεί κάλλιστα να το επιτύχει πέριξ του περιορισμού τιμής που έχει θέσει.Η εναλλακτική συμβουλή στην οποία επιμένω είναι να εξοικονομήσει μεγαλύτερο κεφάλαιο.
Εγώ σε πιστεύω, δεν είναι κάτι το δύσκολο ή το αδύνατο αν η προσοχή σου επικεντρώνεται κυρίως στην ακρόαση της μουσικής που αγαπάς και όχι τόσο στο πως αυτή "ακούγεται" (απόλαυση vs ανάλυση της μουσικής που ακούμε).Ότι και να επιλέξω, αυτό είναι. Δεν έχω τέτοια θέματα. Ότι και να πάρω θα με ικανοποιήσει. Ακόμη και αν δε με ικανοποιήσει, θα το ξαναδώ σε καμία 10αριά χρόνια.
Ένα-δγυό υποβαθυφωνάκια ουδένα έβλαψαν...Το πολύ πολύ να προσθέσω κάτι.
Αφενός διότι ίσως κρίνουν εξ ιδίων τ΄ αλλότρια και, αφετέρου, ίσως να έχουν δει το έργο πάρα πολλές φορές με την ίδια πάντα κατάληξη. Πχοιός κσέρει...Δεν ξέρω γιατί βγάζετε αυτό το συμπέρασμα.
Όρκο μόνο μην πάρεις γιατί, εκτός απροόπτου, εδώ θα είμαστε ...Δεν θα αναβαθμίσω. Το υπογράφω.
Τελευταία επισήμανση από ΄μένα: τόσο ο ΕΑΡ όσο και ο Μπούτχια αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο γνώσης και συνεισφοράς, ο καθένας με τον τρόπο του, στο παρόν φόρουμ. Η απόφαση θα είναι αποκλειστικά δική σου, όμως θα ήταν σοβαρότατη παράλειψη να μη σκεφτείς πολύ σοβαρά αυτά που σου έγραψαν.
Καλή επιλογή.