Στήσιμο Home Cinema ! Help για AV Ενισχυτή!

Reaction score
1.246
ΛΟΙΠΟΝ ! Σύμφωνα με ΔΙΚΗΓΟΡΟ γνωστό στα Δυτικά προάστια της Αθήνας , η εγγύηση εφόσον είναι αγορασμένο το προιόν στην Ευρώπη ισχύει ΚΑΝΟΝΙΚΑ στην Ελλάδα ! Και ο ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ υποχρεωμένος να σου τον επισκευάσει ! ...
Αυτά τα λίγα για την ώρα !

Reaction score
11.426
Άντε καλορίζικος Δημήτρη! Ελπίζω να ισχύει αυτό που είπες για Παρασκευή, οπότε θα έχουμε ακροάσεις και θεάσεις!!

Reaction score
1.246
Η ONKYO λέει δεν έχει servicepoint στην Ελλάδα
http://www.eu.onkyo.com/indices/index_com_en_2008_5946251.html
Αναρωτιέμαι πως το χρησιμοποιούν αυτό :109:
Nαι αλλά έχει ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ και αυτός είναι υποχρεωμένος να σου επισκευάσει το μηχάνημά σου ! Αν δεν ήταν , τότε ΔΕΝ θα μπορούσε να επισκευάσει ούτε τα μηχανήματα που πούλησε ο ΙΔΙΟΣ ! Γιατί ΔΕΝ είναι επίσημο Service ! Οπότε ?????

Reaction score
3
Nαι αλλά έχει ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ και αυτός είναι υποχρεωμένος να σου επισκευάσει το μηχάνημά σου ! Αν δεν ήταν , τότε ΔΕΝ θα μπορούσε να επισκευάσει ούτε τα μηχανήματα που πούλησε ο ΙΔΙΟΣ ! Γιατί ΔΕΝ είναι επίσημο Service ! Οπότε ?????
Αυτό βγαίνει συμπερασματικά, δεν το γράφει πουθενά
Μήπως όταν αγοράζεις από Ελλάδα παίρνεις εγγύηση του αντιπροσώπου και όχι της ONKYO?

Reaction score
1.246
Ναι ! Το θέμα είναι ότι ΑΝ προκύψει κάποιο θέμα , σύμφωνα με Δικηγόρο από την στιγμή που είμαι μέσα στην Ευρώπη και είμαι ημερολογιακά εντός εγγύησης τότε θα απευθυνθώ στον ΕΔΩ αντιπρόσωπο για επισκευή ! Βέβαια , μέσα στην συσκευασία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ έγγραφα με Terms and conditions της εγγύησης και έχω ήδη στείλει email στην Onkyo Europe να ζητήσω τα έγγραφα αυτά για να τα δείξω στον δικηγόρο μου ! Απλά για να είμαι καλυμμένος για το οτιδήποτε μελλοντικό....
Πάντως το μηχάνιμα με μια μικρή δοκιμή είναι 10000% ΟΚ !

Reaction score
3
Είναι σίγουρα συμφέρον να αγοράσεις από Γερμανία με αυτές της διαφορές και ας πληρώσεις και μεταφορικά για τυχόν πρόβλημα αργότερα

Reaction score
1.246
Λοιπόν , ο 876 μετά από το setup του με το Audysey ΤΑ ΣΠΑΕΙ ! Απο ήχο είναι πολύ ΣΩΣΤΟΣ και μάλιστα και σε μεγάλες εντάσεις .....
Περιτό να πώ πώς το αυτόματο καλιμπράρισμα είναι ιδανικό !
Περιμένω να γεμίσω το χώρο με άλλα πράγματα ( χαλιά, πίινακα, κάνα βάζο....) για γεμίσει λίγο ο χόρος ....
DVD Player έχω το Toshiba 580 Και έχω μια απορία . Να κάνει Upscale Το DVD player ή ο ONKYO ???? να τα βάλω και τα δύο στα 1080i ? ? ? ?

βασικά σκέυτομαι να αλλάξω και κεραία να βάλω μια κατευθύαν για την TV αυτή ! το θέμα είναι ευκολο καθώς ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ το καλώδιο και το σπίτι είναι στον 5ο όροφο σε Πολύ ψηλή πολυκατοικία στην Πετρούπολη .... Δηλαδή ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τους πομπούς του ύμηττού ! ! !

καμοία άλλη συμβουλή για να καλύτερο ήχο ?????

Reaction score
50
Καταρχήν όποια συσκευή κι αν αναλάβει το upscale ρύθμισέ τη στη native ανάλυση της τηλεόρασης/προβολέα που θα τη συνδέσεις. Άρα τα 1080i δε μου φαίνεται και η καλύτερη λύση! Τώρα, ως προς το DVD/AV: απλά δοκίμασε και βλέπεις. Καλύτερα είναι θεωρητικά να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή με το καλύτερο scaler.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Στήσιμο Home Cinema ! Help για AV Ενισχυτή!

Λοιπόν , ο 876 μετά από το setup του με το Audysey ΤΑ ΣΠΑΕΙ ! Απο ήχο είναι πολύ ΣΩΣΤΟΣ και μάλιστα και σε μεγάλες εντάσεις .....
Περιτό να πώ πώς το αυτόματο καλιμπράρισμα είναι ιδανικό !
Περιμένω να γεμίσω το χώρο με άλλα πράγματα ( χαλιά, πίινακα, κάνα βάζο....) για γεμίσει λίγο ο χόρος ....
DVD Player έχω το Toshiba 580 Και έχω μια απορία . Να κάνει Upscale Το DVD player ή ο ONKYO ???? να τα βάλω και τα δύο στα 1080i ? ? ? ?

βασικά σκέυτομαι να αλλάξω και κεραία να βάλω μια κατευθύαν για την TV αυτή ! το θέμα είναι ευκολο καθώς ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ το καλώδιο και το σπίτι είναι στον 5ο όροφο σε Πολύ ψηλή πολυκατοικία στην Πετρούπολη .... Δηλαδή ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τους πομπούς του ύμηττού ! ! !

καμοία άλλη συμβουλή για να καλύτερο ήχο ?????
Ξεχωριστή κεραία δεν νομίζω να χρειάζεσαι. Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως είναι να κατεβάσεις ξεχωριστό καλώδιο από την κεραία. Εγώ έχω βάλει Monster cable και με 68 μέτρα απόσταση έχω μετρημένες μηδενικές απώλειες

Reaction score
1.246
ΤΟ Οροφοδιαμέρισμα είναι στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην πετρούπολη !
ανέβηκα ταράτσα και είδα ότι ο ενισχυτής και οι διακλαδωτές δεν είναι ότι καλύτερο ! Το θέμα είναι πως υπάρχει έτοιμο καλώδιο και απλά περιμένει να μπεί μια κεραία μόνο για την Τιβί του HC ! Απλά κεραία -καλώδιο- τιβί !!!
θα φτιάξω μια καλή κατασκευή και ανθεκτική μέσα στην βδομάδα !
Τώρα πάντως υπάρχουν αρκετά είδωλα και χιόνια σε αρκετούς σταθμούς !
Καμοία πρόταση σε κεραία ???

Reaction score
3
Απάντηση: Στήσιμο Home Cinema ! Help για AV Ενισχυτή!

Είσαι σίγουρος ότι η πολυκατοικία δεν έχει πρόβλημα να βάλεις κι άλλη κεραία?
Αν μπορείς να πάρεις σήμα από το διακλαδωτή/μίκτη και όχι από τον ενισχυτή μετά κάνεις ότι θέλεις.
Τα είδωλα που λες μπορεί να τα έχεις γιατί έχεις δυνατό σήμα και να χρειάζεσαι attenuation
Πήγαινε σε ένα κεραιά της γειτονιάς, γιατί θα ξέρει και τις ιδιοτροπίες της περιοχής και συζήτησε το, θα έλεγα.

Reaction score
1.246
Οι κεραίες μπήκαν ! Κατευθείαν μια κεραία στην δικιά μας τιβί χωρίς να παρεμβάλλονται ενισχυτές διακλαδωτές κτλ και έβαλα και μια κεραία ραδιοφώνου στην κεντρική εγκατάσταση της πολυκατοικίας !
Ρύθμισα το gain του ενισχυτή της πολυκατοικίας και όλα είναι μια χαρά !
ΟΜΩΣ δεν μπορείτε να φανταστείτε το ξενέρωμα που έφαγα ! Κάνω όλες τις συνδέσεις και κάθομαι καναπέ ! Όλα τα κανάλια άριστο σήμα , ο ANT1 ΧΑΛΙΑ ! .... ανεβαίνω ταράτσα ελένχο όλα σωστά ! με τα πολλά και τα λίγα η ΜΠΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ είχε πρόβλημα και ΜΟΝΟ στον ANT1 ( στην συχνότητα του ) έχανε πολύ το σήμα !
έβγαλα λοιτόν την πρίζα ( ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ), και έβαλα κατευθύαν το καλώδια στο καλώδιο με ρακοράκια και ΟΛΑ SUPER ! καμία καλή μπρίζα παιδιά να βάλουμε ?? ξέρετε ??

Στο διαμέρισμα υπάρχουν δυο πρίζες μία τις κεντρικής εγκατάστασης από όπου πλέον παίρνω σήμα FM για τον ONKYO Και μια άλλη πρίζα ( Την ξήλωσα ήταν ΓΤΠ ) που είχε ένα καλώδιο για μόνο το διαμέρισμα !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Bill87