- Reaction score
- 2.533
Laser TV ουτε σαν σκεψη;
Ετσι μου εκανε και μενα Diμητσο.....εξαφανιζοταν για λιγο και αξαφνου νατο το καριολακι πεταγοταν στις 120 ιντζες μου.....τωρα εχει κατσικωθει σου λεω με την κολλητη της και κανουμε οι τρεις μας -δυο πρασινες γραμμες και εγω-καλο παρεακι.......παμε να παρουμε λεω εγω τους 9400 που υπaρχουν ακομα και μετα απο δυο χρονακια αντε τρια παμε για laser native 4k και τελος....αλλοιως θελουμε μπολικα φραγκα και εσυ και εγω για κανα jvc που χου...Γενικά συμφωνώ, αν και η διαφορά στο 2.35 απο 100 στις 83in είναι πολύ σημαντική. Και δεν θα έβαζα μεγαλύτερο πανί σε αυτήν την απόσταση ακόμα και αν χωρούσε. Είμαι ακριβως πάνω στο recommended για την αποσταση, και έτσι το αισθάνομαι κιόλας.
Αλλά γενικά, ναι, οι προτιμήσεις μου ειναι σαφώς προς τηλεόραση.
Στο μεταξύ η γραμμή σήμερα εξαφανίστηκε:
View attachment 274818 View attachment 274819
View attachment 274821
Αυτό με κάνει πιο αισιόδοξο πως διορθώνεται η βλάβη με μικρη παρέμβαση. Μήπως είναι μόνο κάποια σύνδεση στις ταινίες που θέλει έλεγχο.
Λογικα αύριο θα είναι πάλι εκεί η γραμμή. Το έχει ξανακάνει.
Άσε ρε Βλασούκο, αν δεν γίνουν 4 οι γραμμές δεν θα ξεκουνηθείς να αλλάξεις προβόλι...Ετσι μου εκανε και μενα Diμητσο.....εξαφανιζοταν για λιγο και αξαφνου νατο το καριολακι πεταγοταν στις 120 ιντζες μου.....τωρα εχει κατσικωθει σου λεω με την κολλητη της και κανουμε οι τρεις μας -δυο πρασινες γραμμες και εγω-καλο παρεακι.......παμε να παρουμε λεω εγω τους 9400 που υπaρχουν ακομα και μετα απο δυο χρονακια αντε τρια παμε για laser native 4k και τελος....αλλοιως θελουμε μπολικα φραγκα και εσυ και εγω για κανα jvc που χου...
Είναι μια εναλλακτική, αλλά θελει και τις υποδομές. Μπελάς.Laser TV ουτε σαν σκεψη;
Μπορείς να τον βάλεις πάνω από την οθόνη.Είναι μια εναλλακτική, αλλά θελει και τις υποδομές. Μπελάς.
Επίσης δεν εχω καταλάβει αν μπορείς να το βάλεις πάνω απο την οθόνη.
Υπαρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση με αυτές τις δυνατότητες; Και η αντίστοιχη οθόνη (σταθερή);1) Να υποστηρίζει image flipping ο προβολέας
Όχι, ποτέ. Για να έχω σταθερή οθόνη σημαίνει ότι είτε έχω dedicated οπότε δεν με ενδιαφέρει γιατί θα ήταν κατάμαυρο περιμετρικά, ή θα την είχα στο σαλόνι και με κάποιο τρόπο θα εξαφανιζόταν.Αλέξη εσύ μόνο που δίνεις σημασία στην αισθητική, πες μου ότι σε απασχόλησε σοβαρά να βάλεις ένα ωραίο κάδρο γύρω απο την επιφάνεια - περιοχή που εκπέμπει ο προβολέας. Είδα ένα και είναι πολυ ωραίο.
Αν ήταν ρώσικη τεχνολογία....θα σου έλεγα να το πατούσες μια μπάτσα να έστρωνεupdate:
Σήμερα η γραμμή εμφανίστηκε για το πρώτο λεπτό, και μετά εξαφανίστηκε
WTF?
κάντε τα πακέτο να πουληθούν μαζί....Ετσι μου εκανε και μενα Diμητσο.....εξαφανιζοταν για λιγο και αξαφνου νατο το καριολακι πεταγοταν στις 120 ιντζες μου.....τωρα εχει κατσικωθει σου λεω με την κολλητη της και κανουμε οι τρεις μας -δυο πρασινες γραμμες και εγω-καλο παρεακι.......παμε να παρουμε λεω εγω τους 9400 που υπaρχουν ακομα και μετα απο δυο χρονακια αντε τρια παμε για laser native 4k και τελος....αλλοιως θελουμε μπολικα φραγκα και εσυ και εγω για κανα jvc που χου...