Σταδιακή αναβάθμιση ηχοσυστήματος (dimifoot)

Reaction score
15.543
παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο ....στα μεσα+ του χρονου θα βγει ο 8803 που θα ειναι καλυτερος απο τον 8802a
.....αν το πας ετσι παρε εναν datasat ls10 με κανα 13αρη χηνες.:D

o 7703 εχει οτι χρειαζεσαι ......οικονομικος με 2 subs και auro3d για το 9.1 σου.
.....και φυσικα με audyssey app που θα το αναβαθμιζουν...

μια χαρα θα εισαι.......
...μην ξεχνας οτι τα πολυ καλα μηχανακια θελουν και πολυ καλα ολα τα υπολοιπα για να κανουν την διαφορα....

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.058
παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο ....στα μεσα+ του χρονου θα βγει ο 8803 που θα ειναι καλυτερος απο τον 8802a
.....αν το πας ετσι παρε εναν datasat ls10 με κανα 13αρη χηνες.:D

o 7703 εχει οτι χρειαζεσαι ......οικονομικος με 2 subs και auro3d για το 9.1 σου.
.....και φυσικα με audyssey app που θα το αναβαθμιζουν...

μια χαρα θα εισαι.......
...μην ξεχνας οτι τα πολυ καλα μηχανακια θελουν και πολυ καλα ολα τα υπολοιπα για να κανουν την διαφορα....
Καλά τα λες.
Εγω ομως λεω να πάρω τον 8802a.

Αντεπιχείιρήματα:
Για πάνω απο 4000€ δεν είμαι, οπότε τα εξωτικά μηχανήματα αποκλείονται.

Τα υπόλοιπα μηχανήματα αν θεωρείς πως ειναι "φρένο" στην απόδοση του 8802α, δεν μπορει να γίνεται αυτο αιτία να μην αγοραστεί ο συγκεκριμένος. Αντιθέτως μπορει η αγορά του να γίνει κίνητρο να αγοραστούν και καλυτερα συνοδευτικά στο μέλλον. Αλλιως λιμνάζουμε αιωνίως σε ενα προκαθορισμένο απο τα ήδη υπάρχοντα μηχανήματα επίπεδο.

Δεν ειναι ρεαλιστική η προοπτική μαζικής αγοράς πολυ καλύτερων ηχείων-προβολέα-οθόνης-2ου sub-AVpre/pro. Ήδη έδωσα αρκετά στα treatments, βαλε και τα ncore...
Ας πάμε για τα μισά φέτος και βλεπουμε.

Reaction score
15.543
ο 8802a θελει και prokit για να παιξει σωστα ....ενω με το audyssey app το ξεχνας....πιθανοτα μονο ενα μικροφωνο δικο τους στο μελλον για εξαιρετικα αποτελεσματα..
.....και με το mic που εχεις μπορεις να κανεις καποιες διορθωσεις στα σφαλματα του mic marantz (για αρχη)μεσω rew ...οπως θα κανει φανταζομαι και η melina μας :D

audyssey app τα νεα μονδελα μονο...;)

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.083
Ζαπ, λέω να πάω επίσκεψη σπίτι του άλλη μία φορά τώρα κοντά, να τα κανονίσω με τη γυναίκα του για το ποια ηχεία θα πάρει.

Άντε, γιατί μ'αυτον δε βγαίνει άκρη...

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.058
Ζαπ, λέω να πάω επίσκεψη σπίτι του άλλη μία φορά τώρα κοντά, να τα κανονίσω με τη γυναίκα του για το ποια ηχεία θα πάρει
Έλα του χρόνου, μη σου πω του παραχρόνου , τέρμα το χρήμα μετα απο ολα αυτα...ο,τι και να κανονίσεις, άμα δεν πληρώσω δεν...εκτός αν πάμε σε used προβολέα-οθόνη

Έτσι κι αλλιως η shortlist ειναι μικρη:
Ολα αυτα εχουν και έξυπνους συνδυασμούς-λύσεις για κεντρικά-surrounds.

Μεχρι τοτε μπορει βέβαια να βγουν κι αλλα.

Δεν ειναι του παρόντος η συζητηση, παει στις καλένδες.
Άστο, δεν πληρώνω, δεν πληρώνω.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.628
Δεν περίμενα η γυναίκα σου να είναι τόσο δεκτική με τα μηχανήματα του διαβόλου.
Όταν την είδα δεν μου έδωσε τέτοια εντύπωση.
Κάτσε να της πω κι εγώ κανα δυό κουβέντες να σε κάνουμε άνθρωπο επιτέλους.

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.058
ο 8802a θελει και prokit για να παιξει σωστα ....ενω με το audyssey app το ξεχνας....πιθανοτα μονο ενα μικροφωνο δικο τους στο μελλον για εξαιρετικα αποτελεσματα..
.....και με το mic που εχεις μπορεις να κανεις καποιες διορθωσεις στα σφαλματα του mic marantz (για αρχη)μεσω rew ...οπως θα κανει φανταζομαι και η melina μας :D

audyssey app τα νεα μονδελα μονο...;)
Λες να μην τα καταφέρω να τον κάνω να παίξει;
Μην ξεχνάς, για το δικαναλο που με ενδιαφέρει περισσότερο θα στηριχθώ στο Dirac. Το πολυκαναλο οτι κανει το αυτόματο, και αν δεν μ´αρεσει κατι, πιστεύω πως θα βρω τον τροπο να το χεριάσω.

Μου κανει εντύπωση πως όλοι αυτοί οι AV pre/pro (πλην Emotiva, αλλα είπαμε φοβάμαι τις βλάβες) δεν εχουν USB asynchronous input για σύνδεση με υπολογιστή. Ή κάνω λάθος; Θα συνδεθώ με hdmi αναγκαστικά.

Reaction score
13.548
καλα τα ελεγε ενας θειος μου..οι παντρεμενοι με τους παντρεμενους ..και οι ζωντανοι με τους ζωντανους . αγορι μου..κατι ηξερε:D..εβαλες την κουλουρα ..τελειωσες:p

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Δυο τους δίνω τωρα και τα καταπίνουν αμάσητα, τερματιζω το volume στο 100% και δεν πεθαίνω.
Εχω την αίσθηση πως θέλουν παραπανω, ξέρω τι λένε τα σπεκς...αλλα γίνεται και καλύτερα.

Για τον Yamaha.
Ποτέ δεν πείστηκα πως θα ειναι αρκετός για τις απαιτήσεις μου στο δικάναλο. Θέλω να πλησιάσω το maximum στο δικαναλο ως τα 4000€.
Επιμένεις ρε μπαγάσα...
Μακάρι να φτάσεις σε επίπεδο τέτοιο ώστε ο περιοριστικός παράγοντας στις ακροάσεις σου να είναι η πχιότητα ήχου του Yamaha (οι ευκολίες - δυνατότητες είναι άλλο "καπέλο").

Άντε να δεις έτσι κανα blue ray με καμιά συναυλία έτσι. Για καθημερινή ακρόαση μουσικής από flac κ.λ.π. γραμμένα σε 2 κανάλια μπορεί να σου φανεί εντυπωσιακό στην αρχή αλλά στην πορεία θα το απορρίψεις
Εχει πολλές πολυκαναλες ηχογραφήσεις συμφωνικής. Και αυξάνονται γρήγορα. Το εχω ψάξει.

Και με τα subs δεν γίνεται χωρίς pre/pro.

Και χωρίς subs δεν γίνεται. Ειλλημένη απόφαση. AV pre/pro.
Για πολλούς λόγους πολυκάναλο προ.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Ζαπ, λέω να πάω επίσκεψη σπίτι του άλλη μία φορά τώρα κοντά, να τα κανονίσω με τη γυναίκα του για το ποια ηχεία θα πάρει.

Άντε, γιατί μ'αυτον δε βγαίνει άκρη...
Δεν περίμενα η γυναίκα σου να είναι τόσο δεκτική με τα μηχανήματα του διαβόλου.
Όταν την είδα δεν μου έδωσε τέτοια εντύπωση.
Κάτσε να της πω κι εγώ κανα δυό κουβέντες να σε κάνουμε άνθρωπο επιτέλους.
Πηγαίνετε, πηγαίνετε... :roflmao:

Τον ichaltou μην ξεχάσετε να πάρετε. :tongue:

Ναι, έλα κι εσύ, έλα. Να δούμε το λογαριασμό στο τέλος...

Τον ichaltou φοβάμαι περισσότερο

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.083
Το νεο 40-αρι το ενεργό έχει ένα σκασμό λεφτά, δεν..
Επίσης δεν και για άλλους λόγους.

Το 310 είναι η λογική επιλογή, θα βολεύει και ίδιο για κεντρικό κάτω από την οθόνη. Και τα λεφτ ραιτ κάτω από την οθόνη, όλα στην ευθεία.

Το 4χ είναι ηχειάρα, μια κλάση πάνω από τα άλλα 2, σχεδόν στα διπλάσια λεφτά από το 310 όμως, στα 3κ το τεμάχιο. Πάλι πολύ φτηνό είναι, και συμμαζεμενο. Είναι αντίστοιχο του ΚΗ420, αλλά με πιο μεγάλο γουφερ και παρόλα αυτά πιο φτηνό.. Δε ξέρω όμως αν κάνει για το χώρο σου, θέλει διερεύνηση, αν και ήδη έχω την αίσθηση ότι δεν κάνει για το χώρο.

Όπως κατάλαβες, κατά βάση αποφάσισα ήδη. Τα υπόλοιπα δε σε αφορούν, θα τα συζητήσω με το αφεντικό σου.
[DOUBLEPOST=1483905234][/DOUBLEPOST]Να δω ποιός θα πάρει τηλέφωνο πρώτος την γυναίκα σου να της ψυθιρισει "γιαμάχα"..

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.058
Να δω ποιός θα πάρει τηλέφωνο πρώτος την γυναίκα σου να της ψυθιρισει "γιαμάχα"..
Μακάρι να φτάσεις σε επίπεδο τέτοιο ώστε ο περιοριστικός παράγοντας στις ακροάσεις σου να είναι η πχιότητα ήχου του Yamaha
Ακριβως αυτός ειναι ο στόχος. Αν δεν βάζεις στόχους και δεν εχεις πλάνο δεν παίζεις σκάκι ( μόλις τελείωσα το μάθημα στην μικρη κόρη).
Ο Marantz θα αγοραστεί κοιτώντας την μεθεπόμενη κίνηση. (Φαντάζομαι απο σκάκι δεν τα πάτε καλά και οι δυο:D)

Οταν έρθει η ωρα των ηχείων, ξαναλέω ΟΤΑΝ, θα το ξανασυζητήσουμε. Μεχρι τοτε μπορει να εχουν βγει και αλλα μοντέλα, καλυτερα απο αυτα που συζητάμε. Τωρα μπορώ να επιχειρηματολογήσω υπέρ και κατα όλων των επιλογών, όλες καλές ειναι.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Ακριβως αυτός ειναι ο στόχος. Αν δεν βάζεις στόχους και δεν εχεις πλάνο δεν παίζεις σκάκι ( μόλις τελείωσα το μάθημα στην μικρη κόρη).
Ο Marantz θα αγοραστεί κοιτώντας την μεθεπόμενη κίνηση. (Φαντάζομαι απο σκάκι δεν τα πάτε καλά και οι δυο:D)

Οταν έρθει η ωρα των ηχείων, ξαναλέω ΟΤΑΝ, θα το ξανασυζητήσουμε. Μεχρι τοτε μπορει να εχουν βγει και αλλα μοντέλα, καλυτερα απο αυτα που συζητάμε. Τωρα μπορώ να επιχειρηματολογήσω υπέρ και κατα όλων των επιλογών, όλες καλές ειναι.
Στόχοι, πλάνο, κινήσεις, σκάκι κτλ.
Σιγά τα αίματα... ψαρώσαμε... :tongue:

Εσύ από "ξερή" ξες; :D

...

Όπως κατάλαβες, κατά βάση αποφάσισα ήδη. Τα υπόλοιπα δε σε αφορούν, θα τα συζητήσω με το αφεντικό σου.
[DOUBLEPOST=1483905234][/DOUBLEPOST]Να δω ποιός θα πάρει τηλέφωνο πρώτος την γυναίκα σου να της ψυθιρισει "γιαμάχα"..
Κίνηση ΜΑΤ. :cool:

"Ξερός" ο Dimifoot. :roflmao:

Πάρε τη σκακιέρα σου και φύγε... :banned:

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.058
Βρε σεις, δεν θα συμφωνήσει σε επένδυση για αλλαγη ηχείων αυτη τη στιγμή, και κινδυνεύουμε να στραβώσει η δουλεια και με τον προβολέα. (Άσε που ούτε εγω συμφωνώ, και είπαμε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ για ηχεία φέτος)
Ξεχάστε το, μόνο κακό κανει αυτη η συζήτηση. Και αποπροσανατολίζει.

Επίσης το θέμα marantz εχει αποφασιστεί, λόγω auro3d. Τέλος.

Θέματα συζήτησης με ουσία αυτη τη στιγμή:
  • μέγεθος οθόνης: μέτρησα την απόσταση και ειναι μόνο 2.20 για κρεμαστή, όχι 2.70 που νόμιζα.
  • Καινούργιος 4Κ ή μεταχειρισμένος FullHD προβολέας;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.898
Members
38.256
Νεότερο μέλος
dimtsibos