Σταδιακή αναβάθμιση ηχοσυστήματος (dimifoot)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.488
Τα παράπονα σας στον Εαρ
Που σε έκανε με το ζόρι άνθρωπο!

Δικά σου λόγια:

Πρέπει να παραδεχτώ πως έκανα λάθος τόσα χρόνια που δεν ειχα προβολέα :headbang:
Αξίζει να κοιτάξω και μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη
Ποστ 788.

I rest my case. ;)

Reaction score
725
Με γεια τον projector.
Εγω παραμενω φανατικος του δικαναλου.
Ειχα πολυ παλιοτερα και ενα 5.1 συστημα για τις ταινιες αλλα πηγε παταρι :)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.707
Ο προβολέας πρέπει να τοποθετηθεί σε τέτοια απόσταση από το πανί, ώστε να γεμίζει το κάδρο με τερματισμένο το ζουμ του φακού, ειδάλλως χάνεις φωτεινότητα, και πιθανώς λίγη ευκρίνεια, καθώς όλη η εικόνα περνάει μέσα από μικρό τμήμα του φακού, κι όχι από τη μέγιστη δυνατή επιφάνειά του.
Εδώ θέλω να ρωτήσω κάτι Κώστα.
Ξέρουμε ότι το σωστό είναι να μην είναι ο φακός ποτέ στα άκρα του.
Και την καλύτερη ποιότητα την παίρνουμε όταν η εικόνα περνάει από το κέντρο του φακού και όχι σε όλη την επιφάνειά του.
Απ΄ ότι ξέρουμε λίγοι φακοί, κυρίως φωτογραφικοί, μπορούν να έχουν μικρή παραμόρφωση στα άκρα τους.
Αυτοί οι φακοί είναι πολύ ακριβοί και οι προβολείς αυτής της κατηγορίας δεν έχουν έναν τέτοιον φακό.
Άλλωστε οι προβολείς πλέον δεν στερούνται φωτός, ώστε να ανησυχούμε μήπως χάσουμε μερικά Lumens.
Αντιθέτως φτάσαμε στο άλλο άκρο, δηλ. να προσπαθούμε να τιθασεύσουμε το πολύ φως που έχουν.
Δεν είναι λοιπόν το καλύτερο να είναι στη μέση το ζουμ του φακού;

Reaction score
911
Όχι όσο ποιο μακριά μπορούμε.Στο μέσο του φακου και λίγο πιο κοντά ώστε να ανοίξουμε λιγάκι το ζουμ.
Τα άκρα δεν κάνουν ποτέ καλό.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.060
Χωρίς να είμαι σίγουρος , νομίζω ότι ο Καστρουνής μου είχε πεί στην μέση του ζουμ και λίγο πιο πίσω δλδ zoom out και όχι zoom in.

Reaction score
15.543
μου ελεγε οτι παιζει καταπληκτικα σε ηχο ο costas EAR και ο Dimifoot πρεπει να αλλαξει τα ηχεια του...:whistling:

........επισης.....και οι 2 πρεπει να πανε σε jvc για να δουν εικονα...:laugh:

Επειδή ήμουν εκεί.... να σας ενημερώσω ότι συζητούσαν για κάποια ηχεία της Μπάρμπι... έτσι τα έλεγαν....
αυτο πως το ακουσες μ@ρη !!!!
....αφου τα λεγαμε σιγα :p

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.245
μου ελεγε οτι παιζει καταπληκτικα σε ηχο ο costas EAR και ο Dimifoot πρεπει να αλλαξει τα ηχεια του...:whistling:

........επισης.....και οι 2 πρεπει να πανε σε jvc για να δουν εικονα...:laugh:
Έχω και αποδείξεις για όποιον δεν το πιστεύει: :whistling:

17918724_10155182865809929_783200877_n.jpg

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.037
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr