G
Giannis60
Guest
Καλησπέρα.Σ´ευχαριστώ πολύ.Θα το κοιτάξω.
To εχω στο συστημα μου και κανει καλη δουλεια αλλα ειναι conditioner και οχι σταθεροποιητης τάσης ... αν δεν κανω λαθος.
Aπο τη σελιδα της εταιρειαςΝομίζω οτι ο furman ac210 ειναι σταθεροποιητής γιατί είχα πάρει το studio diapason και είχα ρωτήσει.
Προσωπικά ναι ειμαι ευχαριστημενος απο τον FURMAN ΑC-210. Toν χρησιμοποιω στο χωριο στο Πηλιο, που το ρευμα ειναι χάλια, και τροφοδοτω απο αυτο ενισχυτη και CD-Player.Τότε εαν είναι έτσι περισσότερο χρειάζομαι τον ac 210 AE που λειτουργεί περισσότερο σαν φίλτρο γιατί η τάση εδω δεν ανεβαίνει πάνω απο τα 235 βόλτ.Είσαι ευχαριστημένος εσύ απο την αγορά αυτή?
Ο βόμβος δεν ειναι καλο δείγμα σωστής καταστασης. Στη θεση σου θα τον άλλαζα. Εχω χρησιμοποιησει πολλους σταθεροποιητες και κανεις δεν παρουσίαζε ποτε βομβο.Nα κανω και εγω μια ερωτηση για εναν σταθεροποιητη οπου εχω στην κατοχη μου πολυ καιρο.
Ειναι ο Αmarad PC-TZM 1000VA
To εχω βαλει για προστασια σε εναν ενισχυτη YAMAHA A-S500 & ενα WXAD-10 MusicCast
Eιχα πολυ καιρο να το δουλεψω,και παρατηρησα οτι κανει ενα θορυβο σαν βομβο,οταν εισαι κοντα του. Δεν θυμαμαι να σας πω ενα το εκανε εξαρχης. Ειναι φυσιολογικο,η εχει καποιο προβλημα?
Και αλλη μια ερωτηση. Βγαζει δυο εισοδους για συσκευες.
Εαν βαλω στην μια εισοδο ενα "σταυρο" ωστε να βαλω και την τηλεοραση θα εχω προβλημα?
View attachment 92007
Σωστα θα παρω ενα νεο να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Ποιο απο τα παραπανω?Στη θεση σου θα τον άλλαζα.
Πως θα το διαπιστωσω αυτο στο καταστημα αγορας?ψάξε vr που να εχει variac, και να είναι micro processor controled.
Oταν πήγα στον ΚΑΥΚΑ Θεσ/κης να ενημερωθω για σταθεροποιητες μου προτειναν ως αξιόπιστο
Eστειλα μειλ για πληροφοριες.Δεν λέει ποιάς κατηγορίας είναι.
Αυτό κάνει και το δικό μου, έχω το Furman Power Factor Pro E (E για Ευρώπη)...Αυτα σημαινουν 1) φιλτραρισμα του ρευματος και 2) κοψιμο παροχης αν η ταση παει πανω απο 270 V
Οι σταθεροποιητες κανουν αλλη δουλειά ... παρεμβαίνουν συνεχώς στην τάση για να την κρατησουν στα 230V +- 1-5% αναλογα...
Εγώ χρησιμοποιώ ένα σαν αυτό https://www.amarad.gr/full_product.php?prod_id=1114026179 (αλλά το 2000VA) για 4-5 χρόνια δεν καταλαβαίνει τίποτε...συνέχεια ανοιχτό.Καλησπερα παιδια. Θελω να παρω εναν σταθεροποιητη τασης στον οποιο να βαλω πανω τηλεοραση 40''lcd και ενισχυτη marantz sr 6006.
Θελω κατι οσο πιο διακριτικο γινεται γιατι θαναι σε σαλονι. εχετε καποια προταση;
Η απαντηση ηρθε.Eστειλα μειλ για πληροφοριες.
https://acepower.gr/el/προϊόντα/σταθεροποιητές-τάσης/ηλεκτρονικοί-σταθεροποιητές-τάσης/
Nα το παρω να τελειωνουμε?ΚΕΒΟ η μόνη λύση.