Στου Γιωργη το τσαρδι......

Reaction score
32
παιδια ευχαριστω για τα καλα σας λογια . Το μεγαλο ομως ευχαριστω θα το πω στον ΘΕΙΟ ΒΛΑΣΗ που κατι βραδια με εχει κανει να χασω τον υπνο μου κατι απογευματα να κανω τσισακια πανω μου και κατι μεσημερια να σφαζομαι με την γυναικα μου για τα μυαλα που μου εχει παρει. χαχαχα:dance2::dance2::dance2::dance2:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
παιδια ευχαριστω για τα καλα σας λογια . Το μεγαλο ομως ευχαριστω θα το πω στον ΘΕΙΟ ΒΛΑΣΗ που κατι βραδια με εχει κανει να χασω τον υπνο μου κατι απογευματα να κανω τσισακια πανω μου και κατι μεσημερια να σφαζομαι με την γυναικα μου για τα μυαλα που μου εχει παρει. χαχαχα:dance2::dance2::dance2::dance2:
μην μασσας αγορι μου εσυ...........για ολα υπαρχει λυση...........

Reaction score
1.842
Ντροπή σου! Και που έχει ακράτεια το παιδί είναι ανάγκη να τον "βγάζεις ντουντούκα" με τα πάμπερς; :tongue:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
ΘΕΙΕ αν με κανεις να ξεκινησω και τα ναρκωτικα θα μεινω σιγουρα μπακουρι :headbang:
αμα θες να μπεις και στα ποιο βαθια........σιγουρα θα τα αρχισεις!!!!!!!!:drinks::drinks::dance2::dance2:

να σου θυμησω κατι?
για βαλλε αυτο λιγο δυνατα...............

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Τον φωνάζεις τον θείο που και που για καμιά ακροασούλα... να θυμηθεί πως παίζει αυτό...:whistling:

αρχοντααααααααααααααααα ............!!!!!!!!:superman::geek::geek:

και σε αυτο το ασμα ο Dhafer......κενταει.....ξερεις εσυ!!!!!!:)

Reaction score
32
αμα θες να μπεις και στα ποιο βαθια........σιγουρα θα τα αρχισεις!!!!!!!!:drinks::drinks::dance2::dance2:

να σου θυμησω κατι?
για βαλλε αυτο λιγο δυνατα...............
Το κομματι ειναι suicide xaxaxaxa:smg::spiteful:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13