Δεν γινεται σε τετοια θεματα να δικαζουμε απο το πληκτρολογιο μας και να διακατεχόμαστε απο 100% σιγουριά.Και το οτι πληρωσε δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι ειναι ενοχος,ωραια λογικη!
Απάντηση: Στο «σφυρί» βγαίνει η περίφημη Neverland του Μάικλ Τζάκσον
O Michael Jackson είναι από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές.
Μαζί μ΄αυτόν και τα υπέροχα τραγούδια του μεγαλώσαμε, χορέψαμε και αγαπήσαμε τη δουλειά του που για μένα είναι καταπληκτική.
Οι στίχοι του, η μουσική του, ο χορός του, τα βιντεοκλίπ του είναι αντικείμενα λατρείας.
Αυτό που κάνει, το κάνει τέλεια και δεν νομίζω ότι θα βγει κάποιος άλλος σαν κι αυτόν.
Είναι από τους ανθρώπους που μένουν στην ιστορία σαν μοναδικοί στο είδος τους, όπως ο Ελβις Πρίσλεϋ, οι Μπήτλς κ.λ.π.
Όμως ο άνθρωπος είναι ιδιάζουσα περίπτωση.
Μιλάει στα τραγούδια του π.χ. εναντίον του ρατσισμού και της διαφοράς των άσπρων και των μαύρων και ο ίδιος αρνήθηκε τη φύση του και έγινε πιο άσπρος από μας.
Πλήρωσε εκατομμύρια δολάρια σε εγχειρήσεις αλλαγής μούρης, για να γίνει κάτι που από τη φύση του δεν ήταν.
Κοιμόταν σε θάλαμο υπερβαρικού οξυγόνου για να γίνει άσπρος ενώ δεν ήταν.
Στο βιντεοκλιπ του με τίτλο "You are not alone" δείχνει συνεχώς το πανέμορφο ομολογουμένως πρόσωπο, με βαμένα τα χείλη του σαν πόρνη, πρόσωπο που απέκτησε παρά φύσιν, πρόσωπο για φιλάκια που λέμε.
Δείχνει όμως και το ημίγυμνο σώμα του κάτασπρο, άτριχο που θα τον ζήλευαν πολλοί άσπροι.
Το τίμημα είναι να μην μπορεί να βγει καν στον ήλιο και να φοράει μάσκα και γάντια για μια δημόσια εμφάνιση.
Γενικώς η συμπεριφορά του δείχνει μη φυσιολογικό άνθρωπο και οι ενέργειές του δεν χαρακτηρίζουν έναν σώφρονα άνθρωπο.
Όσο κι αν δεν θα ήθελα να το πιστέψω ότι μπορεί να είναι ένοχος, νομίζω ότι μάλλον είναι.
Κι ας είναι ένας πολύ αγαπημένος μου καλλιτέχνης.
Κι ας είναι και μαύρος :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: