Συμπληρώματα διατροφής

Μηνύματα
1.629
Reaction score
3.182
Καλησπέρα,

Στα πλαίσια της συνεργασίας μου (affiliate) με μια εκ των κορυφαίων εταιριών συμπληρωμάτων διατροφής, πιο συγκεκριμένα την NutriDyn, είμαι σε θέση να προσφέρω έκπτωση 25% σε όλα τα συμπληρώματα της σειράς του ευρωπαϊκού τμήματός της https://nutridyneurope.com/

Για όσους δεν γνωρίζουν, η NutriDyn εκτός από την ελεγμένα σε ανεξάρτητα εργαστήρια ποιότητα των συμπληρωμάτων της (καθαρότητα, πρώτες ύλες, ποσότητα συστατικών κλπ), έχει και πολλές φόρμουλες με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά και δοσολογίες για διάφορες καταστάσεις και ανάγκες (πχ προπόνηση, ρύθμιση σακχάρου, γαστρεντερική λειτουργία, καρδιαγγειακή υγεία, ενίσχυση ανοσοποποιητικού κλπ) τα οποία προέρχονται από μακροχρόνια και συνεχή παρακολούθηση διαφόρων μελετών.

Δεν χρησιμοποιούν τεχνητά αρώματα και γλυκαντικές ουσίες (πχ σουκραλόζη), κάτι εξαιρετικά σπάνιο στον τομέα των συμπληρωμάτων ούτε γενετικά μεταλλαγμένα συστατικά, ενώ κάθε παρτίδα πρώτης ύλης ελέγχεται διεξοδικά πριν χρησιμοποιηθεί, διατηρώντας την κορυφαία ποιότητα.
Τα χρησιμοποιώ τα τελευταία αρκετά χρόνια στην πρακτική μου και μόνο καλά λόγια έχω να πω (στα 30 και βάλε χρόνια που παίρνω συμπληρώματα έχω δοκιμάσει "τα πάντα" που μπορεί να φανταστεί κανείς οπότε έχω πολύ καλό μέτρο σύγκρισης).

Οι τιμές μπορεί να φαίνονται εκ πρώτης όψεως "τσιμπημένες" σε αρκετά προϊόντα αλλά έχετε υπόψη ότι καλό/ποιοτικό και φθηνό δεν υπάρχει οτιδήποτε και αν ισχυρίζεται ο καθένας, το αντίθετο (ακριβό και "για τα μπάζα") μπορεί να συμβαίνει - και συμβαίνει - άνετα!

Προκειμένου να ισχύσει η έκπτωση, όσοι κάνετε εγγραφή μου στέλνετε το όνομά σας & το email (με το οποίο έχετε εγγραφεί) και κανονίζω τα περαιτέρω.
Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα στείλτε μου μήνυμα εδώ.

ΥΓ1: Τα μεταφορικά είναι αρκετά οπότε συμφέρει να παραγγείλετε αρκετά πράγματα ή να "ψωνίσετε" και για φίλους οπότε να μοιραστούν.
ΥΓ2: Δεν περνάνε τελωνείο!
 


Staff online

  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.072
Μηνύματα
2.927.196
Members
38.128
Νεότερο μέλος
f4rclio
Top