Συμφωνία Cosmote TV – Nova για από την κοινού διάθεση του συνόλου του αθλητικού περιεχομένου τους

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.059
Reaction score
1.502
Α γεια σου!!! Όλα τα παραπάνω υπάρχει και άλλος τρόπος να τα δεις.
 



xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
36.511
Reaction score
85.953
Τα συν και τα πλην του super deal ανάμεσα σε Nova και Cosmote TV - Τι θα ισχύσει για τους συνδρομητές - Dailymedia & News

Ένα σημαντικό κομμάτι που περνάει απαρατήρητο:


Ο unfair ανταγωνισμός

Cosmote TV και Nova το… φωνάζουν εδώ και καιρό και έχουν 100% δίκιο. Δεν γίνεται να δίνουν στο κράτος 10% φόρο επί κάθε συνδρομής, ως εγχώρια εταιρεία, ενώ πλατφόρμες τύπου Netflix και Disney+ να μην πληρώνουν ούτε… ευρώ!

Όταν οι διεθνείς πλατφόρμες δεν πληρώνουν τον φόρο συνδρομητικής, γιατί αυτός επιβάλλεται στις εγχώριες και τις φέρνει σε μειονεκτική θέση; Η κατάργηση του φόρου σε συνδυασμό με τη νομοθετική ρύθμιση για την πειρατεία, που αναμένεται εδώ και καιρό, πιθανότατα θα δώσουν επιπλέον κίνητρο στους Έλληνες καταναλωτές να προτιμήσουν τη νόμιμη οδό για τη θέαση αθλητικού, και όχι μόνο, περιεχομένου.

Πηγές τονίζουν ότι «εάν δεν καταργηθεί ο φόρος μέχρι τέλος του 2024, Cosmote TV και Nova εξετάσουν σοβαρά να προχωρήσουν σε δραστικά μέτρα, με ένα από αυτά να είναι και η αλλαγή φορολογικής έδρας. Ήτοι, στο εξωτερικό…
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.746
Reaction score
95.519
Cosmote TV και Nova εξετάσουν σοβαρά να προχωρήσουν σε δραστικά μέτρα, με ένα από αυτά να είναι και η αλλαγή φορολογικής έδρας.
Δεν φαντάζεσαι πόσο τους ζηλεύω...
 



Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.254
Μηνύματα
2.894.025
Members
38.010
Νεότερο μέλος
Manthos1982
Top