Συνάντηση του AVSite στην έκθεση ΗΧΟΣ-ΕΙΚΟΝΑ 2016

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.445
Μόνο το μωρό μου που ήρθε φτάνει... :sneaky:
Εσένα ποιο είναι το μωρό σου; Για να ξέρουμε δηλαδή, μην γίνει κανένα μπέρδεμα. :gotcha:
Το δικό μου πάντως, δεν πήγε. Μπορεί να του πονούσε η κοιλιτσα του!:D

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.745
Εσένα ποιο είναι το μωρό σου; Για να ξέρουμε δηλαδή, μην γίνει κανένα μπέρδεμα. :gotcha:
Ένα είναι το μωρό! :sneaky:

Κυρίες και κύριοι, ο κύριος Αλέξανδρος Ζαπάντης. :party:

P9298203-1.jpg

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Αβουγουδού μας λες ήρθε το μωρό, πού ήρθε ο Zap ακριβώς; Στην προβολή του Βack to the Future; διότι η φωτογραφία... είναι λίιιγο παλιά.

Τέλος πάντων, όπου βλέπω Zap, abcd ή έρωτα = λάικ! Αν υπάρχουν και τα τρία σε μία φωτό...

likes.jpg

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.745
Μουφασάκι μου αυτή τη φώτο έψαχνα, αλλά έπεσε μπροστά μου η άλλη και βαρέθηκα να την ψάξω. :)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.431
Λοιπόν η βόλτα μας και πάλι φέτος άξιζε τον κόπο.
Είδαμε και ακούσαμε πολλά ωραία μηχανήματα.
Εγώ κυρίως είδα τους προβολείς και λιγότερο άκουσα ηχεία και ενισχυτές.
Το μόνο πρόβλημα που εντόπισα είναι ότι πολλά από αυτά που μας άρεσαν, π.χ. προβολείς Laser, κοστίζουν λεφτά που δεν έχουμε για να τα αγοράσουμε. :cry:
Είδαμε από κοντά πολλούς φίλους, μιλήσαμε, γελάσαμε, φάγαμε και ήπιαμε.

Πολύ ωραίο το ανατολίτικο μαγαζάκι που πήγαμε. Φοβερό!
Και συστήνεται σε όσους δεν το έχουν δοκιμάσει, αν και δεν είχε τηγανιτές πατάτες!! :p

Οι δύο από την δική μας παρέα, ο Μάριος και ο τερματογκάζης, πήγαν και μια βόλτα σε αυτόν τον αντροχωρίστρα τον σουζάνο και έφυγαν από εκεί ενθουσιασμένοι από τον ήχο που άκουσαν, αλλά και θλιμμένοι που δεν έχουν τέτοιο ήχο.
Και μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, ειδικά ο τερματογκάζης που έδειχνε να βρήκε αυτό που ψάχνει.

Παρατήρησα γενικώς ελάχιστη κίνηση και στην εθνική οδό στο πήγαινε και στο έλα, αλλά και στην πόλη μέσα γενικώς.
Θυμάμαι παλιότερα γινόταν ο χαμός από κίνηση.
Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι δεν υπήρχε τοίχος σε όλη την περιοχή που να μην ήταν ζωγραφισμένος με γράφιτι ή γραμμένος με συνθήματα.
Οι εταιρίες με τα σπρέϋ πρέπει να κάνουν χρυσές δουλειές.

Γεροί να είμαστε και του χρόνου να ξαναβρεθούμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza