Συνέργεια musical fidelity pre 24 με musical fidelity dac trivista 21 ( τεχνικό θέμα )

Μηνύματα
18
Reaction score
4
Καλησπέρα στα μέλη της μεγάλης παρέας του av site . Είμαι κάτοχος ενός Dac της musical fidelity ( trivista 21) το οποίο έχει αναβαθμιστεί ( τσιπ , πυκνωτές regulators κλπ ) . Πρόσφατως κατέληξε στο σετ απ μου ένας προενιαχυτης με cd της musical fidelity pre 24 . Ο προ ενισχυτής έχει Dac , τρεις εισόδους line in αναλογικές , tape monitor , digital monitor , 2 digital in και digital out ( coaxial και optical ) Να σημείωσε ότι το ενσωματωμένο cd παίζει αυτόνομα , δηλαδή δεν χρειάζεται να είναι πατημένο το cd στον επιλογέα για να δουλέψει . Υπέθεσα λοιπόν από τις έξοδο εισόδους που διαθέτει ότι μπορώ να λουπαρω το Dac μου με το υφιστάμενο ενσωματωμένο transport .( digital out στο dac και αναλογικά σε ένα line in του προενιαχυτη )
Δυστυχώς , ενώ κλειδώνει το Dac δεν έχω ήχο . Μετά από έρευνα στο διαδίκτυο κατάλαβα μάλλον ότι οι digital out του προ είναι για σύνδεση σε ψηφιακά μέσα εγγραφής .
Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν υπάρχει κάποιος φίλος ηλεκτρονικός και αν γίνεται να βγει γραμη από το τρανσπορτ του προενισχυτη για να γίνει δυνατή η λούπα με το τριβιστα .
σαφώς και υπάρχει η επιλογή να παίξω το τριβιστα με το cd που είχα , απλά θα ήταν ωραίο να γλυτωσω μια συσκευή από το σετ απ
Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή ,
Ευχαριστώ πολύ Γιωργος
 

Attachments


TGD

Μηνύματα
7.837
Reaction score
7.811
Μάλλον η digital out απενεργοποιείται όταν παίζει το cd. Τι γράφει το manual;
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.283
Μηνύματα
2.895.218
Members
38.022
Νεότερο μέλος
Tsarou
Top