stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
fascinating.
- κρυφοβουλκάνιος και εσύ ;
fascinating.
Mόνο στην χαιρετούρα.- κρυφοβουλκάνιος και εσύ ;
- δεν είναι της παρούσης , αλλά νομίζω πως αυτός ο χαιρετισμός , είναι τεκτονικόςMόνο στην χαιρετούρα.
Μασονια και στο avsite;Δεν μας εφτανε η αντιστοιχη γαυροπαραγκα;- δεν είναι της παρούσης , αλλά νομίζω πως αυτός ο χαιρετισμός , είναι τεκτονικός
- σσσσσσσσσσσσσ . . . υπάρχουνε και κάτι πάνκηδες εδώ μέσα , και μεταπάνκηδες επίσης , σσσσσσσσσσσ . . .Μασονια και στο avsite;Δεν μας εφτανε η αντιστοιχη γαυροπαραγκα;
- μόλις τηλεφώνησα στη ticketpro , και δεν μου επιβεβαίωσαν την αλλαγή του χώρου . . . wtf . . . . . . θα επανέλθω μόλις έχω νεότερα
- ok . . . .- μόλις τηλεφώνησα στη ticketpro , και δεν μου επιβεβαίωσαν την αλλαγή του χώρου . . . wtf . . . . . . θα επανέλθω μόλις έχω νεότερα
Ασε ρε παλιοmelina,αύριο παίζουν οι Dubrovniks κι εσύ ψάχνεις για τους μπλούμπερις...Για πείτε εσείς που παρακολουθείτε τα σχετικά, υπάρχει περίπτωση να δούμε τους the cranberries στην Αθήνα; τριγυρνάνε στην ευρώπη.
αυτοί είναι για τις γριές, εγώ είμαι πιο νέα κοπέλαΑσε ρε παλιοmelina,αύριο παίζουν οι Dubrovniks κι εσύ ψάχνεις για τους μπλούμπερις...
- εγώ κρύβω την ηλικία μουαυτοί είναι για τις γριές, εγώ είμαι πιο νέα κοπέλα