Συνδεση bd player σε home cinema HELP...

Reaction score
32
γεια σας παιδια!θα ηθελα την βοηθεια σας σε μια συνδεση ηχου που με προβληματιζει.συγκεκριμενα αγορασα χθες το LG 570 bd player και θελω να το συνδεσω με ενα home cinema της SONY που ηδη εχω.το LG εχει εξοδο didital out(optical και coaxial).το SONY εχει και αυτο digital in(για την tv οπως αναφερει)οptical και coaxial.μεχρι στιγμης εχω συνδεμενο το SONY μεσω οπτικης ινας με την tv (samsung 7000 led) που εχω.λοιπον η ερωτηση ειναι Α)να συνδεσω το LG με το SONY με ομοαξονικο(coaxial) η B)να τα συνδεσω μεσω οπτικης ινας (optical) αλλα βαζοντας ενα optical splitter (εχω ηδη ενα αλλα χωρις διακοπτακι αλλαγης) στο SONY διοτι εχει μια μονο εισοδο optical που ειναι πιασμενη απο την συνδεση με την TV.δωστε μου τα "φωτα" σας ωστε να εχω το καλυτερο και πιο απροβληματιστο αποτελεσμα.....

Reaction score
80
Απάντηση: Συνδεση bd player σε home cinema HELP...

Καλυτερα χρησιμοποιησε την coaxial, της ιδιες δυνατοτητες με την οπτικη προσφερει

Reaction score
1

Kαλορίζικο και θα το ευχαριστηθείς, είναι εξαιρετικό player που παίζει σχεδόν τα πάντα όλα.
Αν δεν το έχεις συνδέσει μέσω HDMI στον ενισχυτή δεν πρόκειται να πάρεις τα φορμά του HD ήχου.Αν ο ενισχυτής δεν υποστηρίζει τα νέα φορμά του ήχου τότε άστο με optical ή coaxial, απλά κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις στα settings του player.

Ρίξε και μιά ματιά εδώ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=91059 να δείς τις δοκιμές που κάναμε και ότι θες ρώτα.

Καλές θεάσεις ! :107:

Reaction score
32

Kαλορίζικο και θα το ευχαριστηθείς, είναι εξαιρετικό player που παίζει σχεδόν τα πάντα όλα.
Αν δεν το έχεις συνδέσει μέσω HDMI στον ενισχυτή δεν πρόκειται να πάρεις τα φορμά του HD ήχου.Αν ο ενισχυτής δεν υποστηρίζει τα νέα φορμά του ήχου τότε άστο με optical ή coaxial, απλά κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις στα settings του player.

Ρίξε και μιά ματιά εδώ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=91059 να δείς τις δοκιμές που κάναμε και ότι θες ρώτα.

Καλές θεάσεις ! :107:
ευχαριστω πολυ φιλε Νικο!ηδη εχουμε μιλησει μαζι στην ενοτητα που αναφερεις τις εντυπωσεις σου απο την αγορα του ΒD LG 570.σημερα θα το συνδεσω.οχι ο ενισχυτης δεν υποστηριζει DTS HD ουτε AC3 HD.θα προτιμησω μαλλον την coaxial συνδεση για να μην μπλεξω με splitter οπτικης ινας αφου μου λετε οτι δεν εχει διαφορα.(εχω παρει ενα καλωδιο οπτικης και ενα splitter της συμφορας που απο οτι ειδα δεν πρεπει να κανει κιολας , τα οποια θα επιστρεψω αυριο μεθαυριο για να παρω ενα coaxial) τωρα για τα μετεπειτα σιγουρα θα ξαναμιλησουμε επειδη χλωμο το βλεπω να μου παιξουν ολα με τη μια(matroskes , ελληνικοι υποτιτλοι κλπ.ξερω οτι παιζει τα παντα απο αυτα που αναφερεις αλλα ισως να θελουν λιγο σπρωξιμο....)νασαι καλα και τα λεμε:107::107::107:

Reaction score
32

Καλυτερα χρησιμοποιησε την coaxial, της ιδιες δυνατοτητες με την οπτικη προσφερει
ευχαριστω πολυ!!!!:114::114:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.358
Members
38.301
Νεότερο μέλος