Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Απάντηση: Συνδεση Subwoofer σε Home cinema
ναι!
ναι!
Θα σου απαντησω συνοπτικα, για να καλυψω τα παντα..επισης μπορεις να μου πεις ποια ειναι η διαφορα LFE με Sub woofer Που αναφερει μεσα ο ενισχυτης? δηλαδη για LFE μου βαζει να επιλεξω απο -20db εως 0Db
Αυτό είναι σίγουρο? Εχω την εντυπωση πως πρεπει να ειναι καπου στο +10 ωστε να μπορει να αποδιδει το sub αποτομες κορυφωσεις (αν υπαρχουν) χωρις προβλημα.1. Το LFE στο 0db και δεν το πειραζεις. Αυτη η ρυθμιση δεν θα επρεπε καν να υπαρχει. Μπερδευει κοσμο. Ειναι σαν το keystone που εχουν τα προβολικα.
:happy_2:
Προβλημα δεν ειναι, αφου παλι θα πρεπει με καποιο τροπο να φερεις την ενταση στο σωστο. Απλα δεν ειναι απαραιτητο, συν οτι εχεις το μισο κοστος σε καλωδιο.DIMITRIS, οσον αφορα το 4. εχω συνδεσει και τα δυο Pre -out ( μαυρα βυσματα) στις εισοδους του γουφερ, για να αυξησω την ενταση, και σε επικοινωνια που ειχα με την Yamaha μου ειπανε οτι δεν υπαρχει προβλημα αν τα συνδεσεις και τα δυο απλως θα αυξηθει η ενταση..
Το LFE σαν καναλι παιζει +10db απο τα αλλα καναλια.Αυτό είναι σίγουρο? Εχω την εντυπωση πως πρεπει να ειναι καπου στο +10 ωστε να μπορει να αποδιδει το sub αποτομες κορυφωσεις (αν υπαρχουν) χωρις προβλημα.
Ή έχω καταλαβει λαθος τη λειτουργία του?
Μα ουτε το σύστημά μου να άκουγες.... :crazy_3::crazy_3: Παμε να "ξεμπερδευτώ" μια που σε βρήκα ευκαιρο... :cool_4:Τ
Αυτη η ξεχωριστη ρυθμιση του LFE απο αυτη της εντασης sub, ειναι για σαμπ τα οποια αδυνατουν να παιξουν τετοιες εντασεις και κανουν κατι περιεργα τριξιματακια,κατι παραμορφωσουλες....:happy_9:
:cool_4:στο δικο μου ενισχυτη, ρυθμιζετε το LFE απο -20 εως 0 ( το εχω στο μηδεν με βαση το manual οταν το εχεις 0 ειναι σαν να pass through δηλαδη δεν επηρεαζει τιποτα) και αν θες απενεργοποιειτε (off) ,Και το subwoofer ρυθμιζετε απο 0 εως +10 (το εχω +4 ,γιατι αναγκαζομαι αλλιως να το φτανω σχεδον στο τερμα το volume του SUB)
Βασικά αυτό που μου λείπει ειναι το... μπασο!!! αλλα όντως όλο το συστηματακι είχε τιμη αγορας 250Ε... απλα σε τεστ που ειχα διαβασειΕαν καταλαβα καλα, ο ενισχυτης τα κανει αυτοματα? Τι σου λειπει? Εαν δε σου λειπει τιποτα, καλα δεν εισαι?