- Reaction score
- 82.472
33Αν διαβασεις στο ποστ 34 θα καταλαβεις γιατι καθομαι και ασχολουμαι,![]()
![]()
..... αλλιως
33Αν διαβασεις στο ποστ 34 θα καταλαβεις γιατι καθομαι και ασχολουμαι,![]()
![]()
..... αλλιως
Διαχειρηση συσκευων-προσαρμογεις οθονης-Intel HD 4600-ιδιοτητες-προγραμμα οδηγησης- ενημερωσηεδώ όμως αναφέρεις για νεότερους drivers....πως το έψαξες?
και η Intel δίνει μέχρι 8/18/2020 τελευταίο οδηγό
βάλε το στη μέγιστη δυνατήΗ δειγματοληψια ειναι 16bit 48000Hz (ποιοτητα DVD). Δεν νομιζω να παιζει ρολο γιατι εχω πειραματιστει με ολες τις δειγματοληψιες και δεν ειδα διαφορά.
κανω ενημερωση και μου γραφει οτι το προγραμμα ειναι ενημερωμενοΔιαχειρηση συσκευων-προσαρμογεις οθονης-Intel HD 4600-ιδιοτητες-προγραμμα οδηγησης- ενημερωση
όχιΔιαχειρηση συσκευων-προσαρμογεις οθονης-Intel HD 4600-ιδιοτητες-προγραμμα οδηγησης- ενημερωση
Οκ το κανω!όχι
κατέβασε τον οδηγό από το λινκ
και κάνε εγκατάσταση
Μήπως δίνεις αλλού σημασία και χάνεις την ουσία αφού λειτουργούν όλα όπως τα έχεις συνδέσει σε ενοχλεί το εικονίδιο
και άμα έχεις εικόνα και στο PC και στη TV σου ??
Κοιτα νa δεις, δεν εχω κολλημα ντε και καλα να μου εμφανιστει το εικονιδιο του ενισχυτη. Απλως, βαζω netradio (εκει δεν υπαρχει καθολου αναμειξη υπολογιστη)και εχω καλυτερο ηχο απο οτι με το pc που παιζω mp3 (320kbps) και flac. Οταν το λαπτοπ ειχε το εικονιδιο του ενισχυτη ο ηχος ηταν πολυ πολυ καλυτερος, ειχα εντυπωσιαστει, απ' οτι ειναι τωρα! Και μου εχει μπει το μικροβιο οτι ο ηχος, δεν ξερω πως να το εκφρασω, δεν <βγαινει> απο τον ενισχυτη αλλα απο το pc (windows) και την τηλεοραση.
όχι
κατέβασε τον οδηγό από το λινκ
και κάνε εγκατάσταση
[/QUOTE
Τα ιδια, θα δοκιμασω αυριο με το λαπτοπ του ανηψιου μου να το συνδεσω με τον ενισχυτη. Θα ειναι πρωτη φορα, οποτε να δουμε τι θα γινει.