- Reaction score
- 3
Εντάξει.Μάριος Λαζάρου said:Μπα εγώ τον τρώω τον άμπακο και χωρίς να βλέπω ταινίες Γιώργο...
Μην νομίζεις ότι είσαι η εξαίρεση...
Εντάξει.Μάριος Λαζάρου said:Μπα εγώ τον τρώω τον άμπακο και χωρίς να βλέπω ταινίες Γιώργο...
Oχι απο τώρα ακόμη δεν άρχισε...Μάριος Λαζάρου said:Μάλλον σταμάτα την δίαιτα...Πιο εύκολο το κόβω...
Έλα Αλέκο!!Δεν μου λες ποιανού κορμάρα ζηλεύω?Ποιανού???ΑχαχαχαχαχαχαχαΓιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Oχι απο τώρα ακόμη δεν άρχισε...Μάριος Λαζάρου said:Μάλλον σταμάτα την δίαιτα...Πιο εύκολο το κόβω...
Ωραίες συμβουλές του δίνεις,εκτός αν ζηλεύεις την κορμάρα που θα προσπαθήσει να φτιάξει.
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Αλήθεια Γιάννη,έχεις καιρό να ενημερώσεις την ζυγαριά και εγώ έχω καιρό να δω τον Ανδρεάδη...
Εσύ Μάριε, θα σκάσεις απ' την ζήλια!!!!!!!!!Μάριος Λαζάρου said:Έλα Αλέκο!!Δεν μου λες ποιανού κορμάρα ζηλεύω?Ποιανού???Αχαχαχαχαχαχαχα
Συνονόματε αμα φτάσεις τα 10 κιλά ξεκίνα γυμναστική να τσιτώσεις μην και γίνεις σαν Sharpei...!!!!Γιάννης Δημητρόπουλος said:Έχασα το θέμα.......Θα το βρω και θα γράψω......Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Αλήθεια Γιάννη,έχεις καιρό να ενημερώσεις την ζυγαριά και εγώ έχω καιρό να δω τον Ανδρεάδη...
Πληροφοριακά έχω χάσει περίπου 5 κιλά και συνεχίζω..........
Μέσα Ιουνίου, όταν χαλαρώσω απ' την δουλειά, θα ξεκινήσω και γυμναστικούλα.......
Θα ενημερώσω πάλι φιλαράκι.....
Συνοδευτικό ταινιών Δημητρόπουλου απο δω και περα. Ένας διάδρομος!!!Γιάννης Δημητρόπουλος said:Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Αλήθεια Γιάννη,έχεις καιρό να ενημερώσεις την ζυγαριά και εγώ έχω καιρό να δω τον Ανδρεάδη...
Έχασα το θέμα.......Θα το βρω και θα γράψω......
Μέσα Ιουνίου, όταν χαλαρώσω απ' την δουλειά, θα ξεκινήσω και γυμναστικούλα.......
Ο μπαμπας μου ο ΣβαρΑτζενεγκερ.Γιάννης Δημητρόπουλος said:Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Αλήθεια Γιάννη,έχεις καιρό να ενημερώσεις την ζυγαριά και εγώ έχω καιρό να δω τον Ανδρεάδη...
Σε όποια παραλία θες να κάνουμε μονομαχία...Γιάννης Δημητρόπουλος said:Εσύ Μάριε, θα σκάσεις απ' την ζήλια!!!!!!!!!Μάριος Λαζάρου said:Έλα Αλέκο!!Δεν μου λες ποιανού κορμάρα ζηλεύω?Ποιανού???Αχαχαχαχαχαχαχα
Ρε σύ, θα σταματήσεις; :xAndrew said:Ο μπαμπας μου ο ΣβαρΑτζενεγκερ.Γιάννης Δημητρόπουλος said:Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Αλήθεια Γιάννη,έχεις καιρό να ενημερώσεις την ζυγαριά και εγώ έχω καιρό να δω τον Ανδρεάδη...
Στη Διαιτα Dad χρησiμοποιεις και το μαστιγωμα;;;
Γι' αυτο το χεις παρει ζεστα το θεμα.
Κοψαμε τηγανητα,λαδια, παντοφλα και το γυρισαμε στο μπροκολο και στο κνουτο.
Μια η αλλη σου ηρθε.
Αααα και αντι για ταινες να βλεπεις ντοκυμαντερ με φυτα .Ειναι Light.
Ψίτ,εσύ μόνον τον "δάσκαλο" θα ακούς. :?Andrew said:ΜΑΛΙΣΤΑ κυριε Συντονιστα.