- Reaction score
- 15.543
για μικρους χωρους ιδεες.....ειδικα για τον προβολεα τοποθετηση για την καλυτερη αποδοση χωρις θεματα
Ενα εκπληκτικο βιντεο που ΄΄ζωντανευει' πανεμορφες γυναικες του παρελθοντος με τη βοηθεια της τεχνολογιας. Μεγαλωστε την οθονη και απολαυστε.
Εγω συγκινηθηκα πολυ.
Ποια tattoo, την πεθερά του τη λένε Πασόκ (8:41)
προσεξτε τα ελληνικα tattoo στη πλατη του.
Άσχετος!όχι τίποτα άλλα μηχανάκια . !
Τόσο άσχετος φραγκάτος..Kαι φυσικά έχει DENON 8500 , όχι τίποτα άλλα μηχανάκια . !
κατα τη γνώμη σου οι άνθρωποι που παρουσιάζουν τα συστήματα τους το κάνουν για λόγους επίδειξης και για να μαζέψουν likes ή γιατί αναζητούν ουσιαστικό feedback και συμβουλές;Αυτό που κραζούμε τα συστήματά ( συστηματαρες ) και τους ανθρώπους που μοιράζονται τις Εμπειρίες τους και τους χώρους και τα σπίτια τους με όλους εμάς τους ξερόλες ......με ξεπερνάει.
Εγώ προσωπικά δεν νιώθω ότι τους κράζουμε, κριτική κάνουμε εκ του ασφαλούς, άλλος στις συμπεριφορές των οικείων του (όπως εγώ), άλλοι στην τοποθέτηση και άλλοι αυτού καθαυτού στα μηχανήματα...Αυτό που κραζούμε τα συστήματά ( συστηματαρες ) και τους ανθρώπους που μοιράζονται τις Εμπειρίες τους και τους χώρους και τα σπίτια τους με όλους εμάς τους ξερόλες ......με ξεπερνάει.