Σύγκριση δυο συσκευών…..

Reaction score
2
Απάντηση: Σύγκριση δυο συσκευών…..

Tο ξέρω.Απλα έγραψα την σύνθεση των συστημάτων και των χώρων
Για να δω τι είδους συστήματα χρειάζονται για να δεις την διάφορα 2 ψηφιακών μέσων.

Reaction score
2.522
Καρντιά μου μαζί σου, ούτε εγώ ακούω διαφορές, αλλά άντε να το πεις αυτό στους χαϊεντάδες, που έτσι και ακούσουν για τυφλό τεστ, πραφ!, την κάνουν σαν κότες... :happy_9: :happy_9: :happy_9:
Θα σου θυμίσω την δοκιμή του καλωδίου ρεύματος της τοστιέρας σου, που ενώ βρέθηκε ο χώρος, το πολυ καλό σύστημα και οι εθελοντές ακροατές, τελικώς δεν κατέβηκες να "παλέψεις" , ενώ τις προηγούμενες εβδομάδες προκαλούσες τους απανταχού χαϊεντάδες και τα ακριβά τους καλώδια.

Τα σχετικά threads υπάρχουν ακόμα στο avsite αλλά και το avclub.

Καλύτερα να γράφαμε καμιά εγκυκλοπαίδεια. Για άλλη μια φορά χαμένος χρόνος χωρίς "μάχη"

Τα ανωτέρω τα αναφέρω για την ιστορία.

Ο Κόγιας πάντως ακούει διαφορές, απλώς νομίζει ότι είναι ο μοναδικός που τις ακούει. Δεν δέχεται ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι, ακόμα περισσσότερο άνθρωποι με λεφτά, που ακούνε τις ηχητικές διαφορές

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Το μέλος Luxman θα σε βοηθήσει στις λεπτομέρειες γιατί το έχει ακούσει πάνω από 400 φορές.
Εεεε οχι και τετρακοσιες !!!! 283 φορες μονο τ ακουσα πριν καταληξω στο συμπερασμα !!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.042
Θα σου θυμίσω την δοκιμή του καλωδίου ρεύματος της τοστιέρας σου, που ενώ βρέθηκε ο χώρος, το πολυ καλό σύστημα και οι εθελοντές ακροατές, τελικώς δεν κατέβηκες να "παλέψεις"...
Μήπως μπορείς να μου θυμίσεις ποιός είναι αυτός ο χώρος, (και αν γίνεται, σε ποιο θέμα αναφέρθηκε);

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Θα σου θυμίσω την δοκιμή του καλωδίου ρεύματος της τοστιέρας σου, που ενώ βρέθηκε ο χώρος, το πολυ καλό σύστημα και οι εθελοντές ακροατές, τελικώς δεν κατέβηκες να "παλέψεις" , ενώ τις προηγούμενες εβδομάδες προκαλούσες τους απανταχού χαϊεντάδες και τα ακριβά τους καλώδια.

Τα σχετικά threads υπάρχουν ακόμα στο avsite αλλά και το avclub.

Καλύτερα να γράφαμε καμιά εγκυκλοπαίδεια. Για άλλη μια φορά χαμένος χρόνος χωρίς "μάχη"

Τα ανωτέρω τα αναφέρω για την ιστορία.

Ο Κόγιας πάντως ακούει διαφορές, απλώς νομίζει ότι είναι ο μοναδικός που τις ακούει. Δεν δέχεται ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι, ακόμα περισσσότερο άνθρωποι με λεφτά, που ακούνε τις ηχητικές διαφορές
Αγαπητε gkar αν αποσυνδεοταν το power cable της τοστιερας ,τοτε η προσφιλης τοστιερα θα σταματησει να ψηνει τοσο υπεροχα τοστ και θα χρειαζοταν εκ νεου "στρωσιμο" :happy_9: . Αυτο θα σημαινε καταδικη σε θανατο απο ασητεια και στερηση ημων εκ των πολυτιμων κειμενων του κατοχου της εν λογω τοστιερας !! :happy_8: :happy_8:

Reaction score
2.522
Μήπως μπορείς να μου θυμίσεις ποιός είναι αυτός ο χώρος, (και αν γίνεται, σε ποιο θέμα αναφέρθηκε);
Ο χώρος ήταν στην Πετρούπολη στο μαγαζί του κ. Μιχαηλού (Ορφέας Audio)
Η συγκριση τυφλή, κόντρα στο Nordost Valhala.

Αν μας διαβάζει ο κ. Μιχαηλός θα ήθελα να μας το επιβεβαιώσει.

Τα σχετικά θέματα μόλις τα βρω θα τα ανεβάσω. Στο AVclub.gr είχε πάρει μεγάλη έκταση το σχετικό θέμα. Κι εδώ υπήρχε ένα mirror αλλά δεν το βρίσκω.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ανάμεαα στο g και στο kar υπάρχει μια τελεία,

g.kar

:smoking:
Χμμμ .... επιτελους βρηκα το ευαισθητο σημειο σου !! αυτο..... . μετα το σημειο g !! :happy_8:

Reaction score
2.522
Χμμμ .... επιτελους βρηκα το ευαισθητο σημειο σου !! αυτο..... . μετα το σημειο g !! :happy_8:
Η τελεία συμβολίζει και τη σωστή φάση του καλωδίου. :cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.210
Members
38.307
Νεότερο μέλος
lntalis75