Σύνδεση ηχείων 5.1 σε media player

Reaction score
0
Αγόρασα ένα σετ ηχείων 5.1 (ήταν σε προσφορά) , και έχει έξοδο για σύνδεση , καλώδιο rca με τρία βύσματα: κίτρινο-κόκκινο-άσπρο. Θέλω να αγοράσω ένα media player αλλά όλα έχουν είσοδο (αναλογική) κόκκινο-άσπρο (δύο). Υπάρχει κάποιος αντάπτορας , ή είναι άχρηστα;

Reaction score
0
το κίτρινο είναι το video και τα κόκκινο - άσπρο ο ήχος.

μήπως εννοείς ότι έχουν είσοδο για για σύνδεση rca και όχι έξοδο;

το xtreamer έχει αναλογικές εξόδους ήχου με rca (κόκκινο - άσπρο) και το Mede8er 400χ μίνι

Reaction score
50
Απάντηση: Σύνδεση ηχείων 5.1 σε media player

Μας τα λες λίγο μπερδεμένα, το σετ ηχείων είναι μαζί με ενισχυτή ? δώσε μάκρα και τύπο για να σε βοηθήσουμε

Τα ηχεία δεν συνδέονται απ' ευθείας με το media player, πρέπει να μεσολαβήσει ένας ενισχυτής.
Το media player συνδέεται ψηφιακά (HDMI - coax - optical) με τον ενισχυτή και αυτός με την σειρά του με τα ηχεία. Όλα τα media player έχουν τέτοιες εξόδους.

Reaction score
0

Έχετε δίκιο τα μπέρδεψα.Τα έχω στην αποθήκη και δεν θυμόμουν τα χρώματα. Τα πέντε ηχεία συνδέονται με το subwoofer με κόκκινα-άσπρα rca και από κει ξεκινάει rca καλώδιο με τρία βύσματα:
μαύρο-πράσινο-κίτρινο και καταλήγει πάλι σε αυτά τα χρώματα.

Ακριβώς όπως εδώ:
http://www.amazon.com/Logitech-Console-Adapter-Convert-Single-Pc/dp/B0006U3ACY

Attachments

Reaction score
0

Βρήκα τον αντάπτορα εδώ , λέει τιμή 5 λίρες αλλά δεν είναι διαθέσιμο , και το ίδιο το βρήκα εδώ και τιμή 30 ευρώ! Τα ηχεία , τα πήρα 20 ευρώ , την πάτησα σαν αρχάριος που είμαι. Υπάρχει άλλη λύση;

Reaction score
50

άρα έχεις πάρει ηχεία για pc, δυστυχώς δεν ξέρω πως να βοηθήσω, απλά δες άν υπάρχει άλλη έπαφή πάνω στο sub μήπως καταφέρεις να κάνεις άλλου τύπου σύνδεση.

μπορείς να δεις το μοντέλο του πακέτου sub-ηχεία?

Reaction score
0

Αυτά εδώ είναι GENIUS SW-N 5.1 1000. Πάντως τα στοιχεία είναι παραπλανητικά που δίνει το site γιατί υποτίθεται πως μπορεί να συνδεθεί με dvd player , αφού δίνει τρία ζεύγη κόκκινο-άπρο rca για να συνδεθούν με τα μαύρο-κίτρινο-πράσινο. Υπάρχει τέτοια σύνδεση;

Reaction score
50

αν δεν δω φωτό ή manual δυσκολο να πω με σιγουριά, όμως υπάρχουν dvd με 5.1 εξόδους (δλδ 6 rca - 1 για κάθε κανάλι/ηχείο) που μπορείς να κάνεις σύνδεση. Πρέπει όμως αυτό το Player να έχει και ρύθμιση έντασης (volume) στις αναλογικές εξόδους του (δεν έχουν όλα) εκτός βέβαια αν το Genius έχει volume control οπότε είσαι ΟΚ.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef