Σύνδεση τηλεόρασης με ηχεία λεωφορείου??

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά.. Θα ήθελα την βοήθειά σας.. Θέλω να συνδέσω την τηλεόραση που έχω στο λεωφορείο (Samsung 26") με την γραμμή των ηχείων (5 ηχεία) που είναι κατα μήκος του λεωφορείου..Υπάρχει τρόπος??? Help!!!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Σύνδεση τηλεόρασης με ηχεία λεωφορείου??

Καλησπέρα παιδιά.. Θα ήθελα την βοήθειά σας.. Θέλω να συνδέσω την τηλεόραση που έχω στο λεωφορείο (Samsung 26") με την γραμμή των ηχείων (5 ηχεία) που είναι κατα μήκος του λεωφορείου..Υπάρχει τρόπος??? Help!!!!!
Απ την έξοδο ήχου της tv σε μια aux in του ενισχυτή ή της πηγής.

Reaction score
0

ήταν η πρώτη επιλογή αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει aux in στην πηγή ούτε στον ενισχυτή....τίποτα με ένωση καλωδίων με την γραμμή των ηχείων δεν παίζει??...(είμαι "λίγο" άσχετος)

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Πιθανόν θα ζοριστεί η τηλεόραση με αυτό το φορτίο και είναι κρίμα. Καλύτερη λύση είναι αυτή του Νίκου πιο πάνω.

Reaction score
0

συμφωνώ αλλα δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει...

Reaction score
0

Πιθανόν θα ζοριστεί η τηλεόραση με αυτό το φορτίο και είναι κρίμα. Καλύτερη λύση είναι αυτή του Νίκου πιο πάνω.
την πατέντα που φαντάζομαι πως την κάνω?? ας παίζει και μονοφωνικά....μονο απο την μία μερια

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

ήταν η πρώτη επιλογή αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει aux in στην πηγή ούτε στον ενισχυτή....τίποτα με ένωση καλωδίων με την γραμμή των ηχείων δεν παίζει??...(είμαι "λίγο" άσχετος)

Aρα ενισχυτής υπάρχει.

Ποιός είναι?

Reaction score
0

Η πηγή ποιά είναι?
Παίζει 5 ηχεία η 5 ζευγάρια?
η πηγη ειναι ενα sony xplod cdx-s22 και υπαρχουν 5 ηχεια απο την μια κ 5 σπο την αλλη πλευρα
ας παιξουν μονο τα 5 στην μια μερια.δεν υπαρχει θεμα

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Με την συγκεκριμένη πηγή που δεν έχει καμία είσοδο δεν μπορείς να την συνδέσεις. Υπο συνθήκες που είχε AUX θα σου τα κάλυπτε και τα 10 ηχεία. Η λύση είναι μια πηγή με aux κι ας έχει και usb είναι χρήσιμο.

Reaction score
0

φιλε καλησπερα.
Απο τι στιγμη που η πηγή σου δεν εχει εισοδο aux (audio in) αυτο που θελεις να κανεις δεν γινεται γιατι απο την tv σου παιρνεις audio out δλδ. μη ενισχημενο σήμα.Οπως σου ειπε δηλαδη κι ο Νικος Αρβανιτακης.
Η λυση ειναι μιας κι η πηγή σου εχει audio out να παρεις αρχικα εναν επιλογεα av με διακοπτη 7-8 euro.θα βαλεις στην μια εισοδο την audio out της πηγής σου και στιν αλλη την audio out της tv σου.
Την εξοδο του επιλογεα θα την πας στη εισοδο ενος ενισχυτη αναγκαστικα....
Ετσι με τον διακοπτη του επιλογεα θα επιλεγεις τι θελεις ν ακουσεις στα ηχεια .
Ισως να ειναι ποιο οικονομικο και τεχνικα ποιο ευκολο να αλλαξεις πηγη παντος.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.095
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21