Σύνδεση IP με ΑΦΜ για την αντιμετώπιση του παράνομου download

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.222
Ήρθε και σ’ εμάς η Ευρωπαϊκή οδηγία.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.773
Sonos ζούμε, εσένα να ακούμε. 😅

Θα πάει η μπάρα σύννεφο.

Last edited:

Reaction score
19.181
Θα γελάσουμε πάλι... Eμένα η τηλ. σύνδεση του σταθερού είναι ακόμα στο όνομα του εδώ και 8 χρόνια πεθαμένου πατέρα μου (κάνω απλά ανανέωση στη σύμβαση, δεν ζήτησαν ποτέ ως τώρα νέα στοιχεία), να δω με ποιο ΑΦΜ θα μπορούσαν να συνδέσουν την IP! :geek: :lolsign:

Reaction score
21.051
Δεν είναι οδηγία πάντως, έχει ψηφιστεί νόμος 18/2 και βγήκε και ΦΕΚ.

Reaction score
21.051
Θα γελάσουμε πάλι... Eμένα η τηλ. σύνδεση του σταθερού είναι ακόμα στο όνομα του εδώ και 8 χρόνια πεθαμένου πατέρα μου (κάνω απλά ανανέωση στη σύμβαση, δεν ζήτησαν ποτέ ως τώρα νέα στοιχεία), να δω με ποιο ΑΦΜ θα μπορούσαν να συνδέσουν την IP! :geek: :lolsign:
Όσα γράφεις εδώ είναι πνευματική ιδιοκτησία σου. Μας επιτρέπεις να τα διαβάζουμε ;

Βλέπεις youtube ; Είσαι παράνομος , 1500 ευρώ το βίντεο.
Let the witch hunt begin... :rolleyes:

Θα φέρουμε και τον Μπερδούγο, για το κάψιμο! :geek:
Δεν τον βλέπω καλά τον Μητσοτάκη με αυτό που ψήφισε, γαι 0 % τον κόβω. :D

Last edited:

Reaction score
21.051
Εάν νομίζετε οτι το vpn δεν κρατάει στοιχεία (απλώς δεν τα δίνει εύκολα) και ότι εάν πάρει εισαγγελική εντολή δεν θα τα δώσει .... καλά κρασιά. :D
Βρε μπας κι είσαι bot? :party: :roflmao:
Δεν έχεις καταλάβει καλά το νόμο και εάν πει να εφαρμσοτεί κατά γράμμα ή όπως όλοι οι νόμοι κατά επιλογή ακόμη χειρότερα... είσαι και κομπιουτεράς of some short νομίζω ; :D😍

Βέβαια όλοι οι Ελληνες φυλακή θα πάνε θα μους πείς ; Όχι, αλλά φάε εσυ το διοικητικό πρόστιμο να μαζέψει το κράτος όσα εσοδα θα του λείπουν από καιρού εις καιρόν ...και μετά τρέχα να βρείς το δίκιο σου στα δικαστήρια. :D

Τι νόμιζες παλληκάρι ότι θα γινόταν δηλαδή ; Έτσι βγήκε το ίντερνετ για δικό σου καλό ; :D Επειδή το άφηναν τόσο καιρό έτσι για να σου γίνει ανάγκη και να εδραιωθεί καλά ; :D Εφόσον σου λέει ... αναπαραγωγή ... καληνύχτα ...και κάτσε αυτή είναι η αρχή.

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.945
Εάν νομίζετε οτι το vpn δεν κρατάει στοιχεία (απλώς δεν τα δίνει εύκολα) και ότι εάν πάρει εισαγγελική εντολή δεν θα τα δώσει .... καλά κρασιά. :D
να ξες...δεν είναι υποχρεωτικό να συμμετέχεις σε κάθε νήμα πετώντας και μια μλκία

Reaction score
21.051
ΟΚ, εγω αυτό ξέρω και θεωρώ σωστό και εφικτό και τεχνικά και λόγω πως λειτουργεί η νομοθεσία απορρήτου.

Εσείς ξέρετε περισσότερα. Οπότε δεν γράφω τίποτε.

daharis666

Moderator
Reaction score
81.945
ΟΚ, εγω αυτό ξέρω και θεωρώ σωστό και εφικτό και τεχνικά και λόγω πως λειτουργεί η νομοθεσία απορρήτου.
τώρα θεωρείς...ένα ποστ πιο πάνω... είχες βεβαιότητα...
δεν ξέρεις χριστό...σταμάτα επιτέλους

Οπότε δεν γράφω τίποτε.
όλο έτσι λες...

Reaction score
21.051
τώρα θεωρείς...ένα ποστ πιο πάνω... είχες βεβαιότητα...
δεν ξέρεις χριστό...σταμάτα επιτέλους

όλο έτσι λες...
Βεβαιότητα οσο μου επιτρέπεται να γνωρίζω έχω. Δεν σταματάω να γράφω για αυτό που λές. Αλλά επειδή μου ζητήθηκε ως άσχετος.

Εγω αυτό ξέρω από φίλους κομπιουτεράδες και μάλιστα και στην πράξη γίνονται στην Γερμανία εδώ και καιρό. Καλή συνέχεια.

daharis666

Moderator
Reaction score
81.945
Βεβαιότητα οσο μου επιτρέπεται να γνωρίζω έχω. Δεν σταματάω να γράφω για αυτό που λές. Αλλά επειδή μου ζητήθηκε ως άσχετος.

Εγω αυτό ξέρω από φίλους κομπιουτεράδες και μάλιστα και στην πράξη γίνονται στην Γερμανία εδώ και καιρό.
ναι ναι ναι...
p@paries όπως πάντα
Καλή συνέχεια.
άντε στο καλό..

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.007
Τελικά για το VPN τι ισχύει;
Υπάρχει απόρρητο ή μπορεί να γίνει ταυτοποίηση;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads