Σύνδεση IP με ΑΦΜ για την αντιμετώπιση του παράνομου download

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.573
Nαι, αλλά για να μου κόψει πρόστιμο, θα πρέπει να έχει έστω ενδείξεις αν όχι αποδείξεις ότι χρησιμοποίησα το vpn για πειρατεία. Η χρήση του vpn απο μόνη της δεν αποτελεί τεκμήριο ενοχής, όπως τεκμήριο ( ή έστω ένδειξη ) ενοχής δεν αποτελεί ούτε ο όγκος των δεδομένων που διακινούνται μέσω του vpn.
Σύμφωνοι, αλλά γιατί κολλάς σε μια βλακεία που είπε κάποιος εδώ μέσα; Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι θα ισχύει κάτι τέτοιο (ότι δηλαδή θα σου κόβει πρόστιμο απλά επειδή χρησιμοποίησες VPN). Φαντασίες μελών του AVSite είναι.

Reaction score
12.448
Σύμφωνοι, αλλά γιατί κολλάς σε μια βλακεία που είπε κάποιος εδώ μέσα; Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι θα ισχύει κάτι τέτοιο (ότι δηλαδή θα σου κόβει πρόστιμο απλά επειδή χρησιμοποίησες VPN). Φαντασίες μελών του AVSite είναι.
Κολλάω γιατί μιλάμε για μια κυβέρνηση που φορολογεί με τεκμήρια, συνδεδεμένα με τον κατώτατο μισθό. :p

Ndis

Titika
Reaction score
4.812
40 vpn εχω ρε, να μου φερεται τσιγαρα στη φυλακη ...

Ε ρε τι ζουμε ...

Δωστε ρε σπαγγοραμενοι 50 ευρώ το μηνα για συνδρομές ή κανα 5 ευρω για vpn της προκοπής και παμε παρακατω ...

ΔΕ ΣΚΑΪ ΙΖ ΝΟΤ ΦΟΛΙΝΓΚ

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.380
Για πείτε κανένα vpn της προκοπής λοιπόν!

ExpressVPN
Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Surfshark
Επίσης με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

NordVPN
Με έδρα τον Παναμά.

Private Internet Access (PIA)
Αν και ξεκίνησε στις ΗΠΑ, έχει μεταφέρει την έδρα της στην Ελβετία, γνωστή για την αυστηρή πολιτική απορρήτου.

Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως το NordVPN. Το καλύτερο συνολικά. Με συνδρομές μεγάλης διάρκειας έχει καλές προσφορές.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
37.868
40 vpn εχω ρε, να μου φερεται τσιγαρα στη φυλακη ...

Ε ρε τι ζουμε ...

Δωστε ρε σπαγγοραμενοι 50 ευρώ το μηνα για συνδρομές ή κανα 5 ευρω για vpn της προκοπής και παμε παρακατω ...

ΔΕ ΣΚΑΪ ΙΖ ΝΟΤ ΦΟΛΙΝΓΚ

εναλλακτικά, μπορούμε να μη βλέπουμε καθόλου τα σημερινά σκουπίδια.

Όπως έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν, τι τη θέλουμε την έγχρωμη τηλεόραση όταν οι μόνες ταινίες που αξίζει να δεις είναι ασπρόμαυρες

jag

Reaction score
30.285
Ε ρε τι ζουμε ...

Θα τα κόψ(ω)ουμε όλα από αντίδραση μου φαίνεται.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.573
Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως το NordVPN. Το καλύτερο συνολικά. Με συνδρομές μεγάλης διάρκειας έχει καλές προσφορές.
Πολύ ακριβότερο βέβαια από το mullvad που αναφέρθηκε παραπάνω (δεν το λέω απλά γιατί αναφέρθηκε, το ξέρω κι εγώ χρόνια, αν και δεν έχω ιδία άποψη).

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.581
Τόσο μεγάλη ανάγκη για κατέβασμα?
Πρέπει μόλις βγει μια ταινία να τη δούμε? ας τη δούμε του χρόνου.... φέτος θα δούμε τις περσινές...
Αντί για vpn γιατί να μην κάνεις (αν δεν έχεις) μια συνδρομή σε netflix, disney κ.λπ.????
Πως είπατε? δεν τα έχουν όλα??? μη σώσει και τα έχουν, μέχρι να δεις ότι σ' αρέσει από αυτά που έχουν, θα βγάλεις 2 χρόνια...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.380
Πολύ ακριβότερο βέβαια από το mullvad που αναφέρθηκε παραπάνω (δεν το λέω απλά γιατί αναφέρθηκε, το ξέρω κι εγώ χρόνια, αν και δεν έχω ιδία άποψη).
Χρησιμοποιώ το DoH DNS της Mullvad στα Windows 11. Ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει.

Πως είπατε? δεν τα έχουν όλα??? μη σώσει και τα έχουν, μέχρι να δεις ότι σ' αρέσει από αυτά που έχουν, θα βγάλεις 2 χρόνια...
Αυτό ισχύει για τους σινεφίλ που έχουν ευρύ φάσμα στις προτιμήσεις. Όποιος βλέπει συγκεκριμένες κατηγορίες ταινιών και σειρών έχει ήδη εξαντλήσει όλες τις streaming εταιρείες και περιμένει τις νέες παραγωγές. :biggrin:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.401
Χρησιμοποιώ το DoH DNS της Mullvad στα Windows 11. Ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει.
Ποια η διαφορά ανάμεσα στους DNS severs της Mullvad; Το https όνομά τους υποδηλώνει όντως κάτι;

Last edited:

Reaction score
998
Προφανώς με το δικό σου μυαλουδάκι, δεν κατάλαβες γρι απ' ότι είπα και το θεωρείς βλακεία. Ζαμαν φου!.
Δεν πειράζει, δεν αφορά εσένα, δεν χρειάζεται να καταλάβεις, συνέχισε στον κόσμο σου.

Θα το κάνω πιο λιανά για όποιον ενδιαφέρεται:
Η χψ-sony βρίσκει μια IP που κατεβάζει (π.χ. από τη λίστα των peers) και την προωθεί για άρση απορρήτου σε υπηρεσία που θα έχει το δικαίωμα να ζητήσει άρση.
Η ip είναι ip εξόδου παρόχου vpn.
Ο πάροχος vpn δίνει (ελπίζω όχι) τις ip των πελατών (εσένα και εμένα και άλλων 100) λόγω που εκείνη τη στιγμή συνδεόντουσαν με την ip εξόδου που κατέγραψε η sony.

H sony κάνει καταγγελια σε σένα και μένα και στους άλλους 100 διότι έχουν σύνδεση με την IP που κατέγραψε να κατεβάζει παράνομα.
Πάει στα δικαστηρια και το δικαστηριο λεει, να η δικια σου ip είναι κυρ Τάκη εδώ, και με την ip του vpn κατέβαζες παράνομα περιεχόμενο.
Γιατι είχες vpn αν όχι για να κρύψεις παράνομες δραστηριότητες;
Μα, όχι κυρ δικασταά εγώ το είχα για να προστατεύομαι από ιούς και hackers.
Σκάνε στα γέλια οι δικαστές και στα κλάματα εμείς.

Υπάρχει λοιπόν η ένδειξη, δεν υπάρχει ξεκάθαρη απόδειξη. Αν τα δικαστηρια ήθελαν κάθε φορά ξεκάθαρες αποδείξεις, δεν θα καταδικαζόταν κανείς.

Υπάρχει και ένα ακόμα χειρότερο σενάριο. Δεν χρειάζεται να παρέχει ο πάροχος vpn τις διευθύνσεις ip των πελατών. H sony βλέπει ότι συνδέθηκες στον Α-server της xy-vpn και η ip εξόδου του Α-server της xy-vpn έχει καταγραφεί σε τορενταδικο. Χωρίς άρση στον vpn, μόνο με την άρση στους παρόχους τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας, έχουν τις ενδείξεις για να πάνε δικαστικά και αντί να βρούν τους 100 συνδεδεμένους πλάτες vpn, βρίσκουν τους 5-10 που θα είναι από Ελλάδα στον ίδιο A-server.

Τα δικαστήρια στην Ελλάδα καταδικάζουν με πολύ λιγότερα στοιχεία (τι είναι το τεκμήριο αθωότητας; )

Reaction score
11.593
ερώτηση μη σχετικού με τα ιντερνετικά

έχω απεριόριστα δεδομένα στο μεν σπίτι ασύρματο ίντερνετ (όχι δορυφορικό) και στο εξοχικό router 4G Cosmote sim πάλι με απεριοριστα δεδομένα.

εγώ που πληρώνω κανονικά συνδρομή Cosmote full, και Ant1+
και στριμαρω πολλές ώρες με το Nvidia, Shield στο σπίτι και ChromeCast στο εξοχικό,
συν η σύζυγος που κάνει κανονικό μεροκάματο στο τικτοκ ,
συν Κάμερες, συναγερμός όλα με ιντερνετ,
και στέλνω/παιρνω αρχεία της δουλειάς μου (αρχιτεκτονικά σχέδια 40-60 MB σε συνεργάτες) ……που σημαίνει ότι κατεβάζω σοβαρό όγκο δεδομένων , τι συμπέρασμα θα βγει;
πως διαφοροποιείται η νομιμη λήψη δεδομένων από την πειρατεία ;

Έχω όμως τη δυνατότητα να δω (μέσω λσπτοπ και μια ταινία-ή σειρά σε πλατφόρμα τύπου «στριμιο» μια στις τόσες ( χωρις συνδρομή),

αναλογία 99% με 1% !!!!! δηλ 1-3 ταινίες το μήνα

σκεφτόμουν να βάλω vpn για αυτό το 1%, πριν σκασει αυτος ο νόμος ΑΝ και μου είπαν ότι αυτές οι πλατφόρμες έχουν δικό τους vpn (ισχύει άραγε ;) και δεν φαίνεσαι εσύ.

Τι λέτε ; Πως θα ξέρουν τη νομιμότητα του όγκου που κατεβάζω και μπορούν άραγε να εντοπίσουν το 1% ;;;;;

γιατί αν το ξέρουν…… τότε βλέπουν τα πάντα αλλά και τα κοάλα :rolleyes:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.509
Κατά δγιαβολική τύχη σήμερα ήρθε ειδοποίηση απο το ... ότι έληξε η διετής VIP οπότε δεν ανανέωσα κι έκανα για πρώτη φορά συνδρομή Prime. :)

Δεν είχα σκοπό να ανανεώσω το Disney αλλά τώρα θα δούμε. To Netflix είναι ιερό. :tongue:

Reaction score
3.476
Τόσο μεγάλη ανάγκη για κατέβασμα?
Πρέπει μόλις βγει μια ταινία να τη δούμε? ας τη δούμε του χρόνου.... φέτος θα δούμε τις περσινές...
Αντί για vpn γιατί να μην κάνεις (αν δεν έχεις) μια συνδρομή σε netflix, disney κ.λπ.????
Δεν ξανακανω συνδεση netflix ,disney !!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.849
Members
38.378
Νεότερο μέλος
markos21