- Reaction score
- 104.399
Το ξέρω, απλά ενημέρωσα για το 2ο που θα έχει.
Και απο ποτε ειναι σε ισχυ αυτο?εγω εψες μετα απο καμια 15αρια χρονιαΒιάζεστε λίγο, ας περιμένουμε να βγει η υπουργική απόφαση καθώς εκεί θα καθορίζονται οι λεπτομέρειες. Για όποιον ενδιαφέρεται το ΦΕΚ είναι εδώ: https://search.et.gr/el/fek/?fekId=777704 τα σχετικά άρθρα είναι τα 81-84 και στο 82 που αφορά την επιβολή προστίμων σε ιδιώτες το ζουμί είναι στην παράγραφο 5:
Παντως η Guilford φαινεται δυνατο αγριο Αμερικλανικο εργαλειο....συμφωνεις γιατρε μου?Από αυτά που διαβάζω μέχρι τώρα καταλαβαίνω ότι όλα τα επιχειρήματα στην κουβέντα είναι υπέρ της πειρατείας.![]()
Τίποτα που να σε καλύπτει σε αυτό το θέμα.Οταν βάζεις το adguard dns ή κάτι αντίστοιχο τί γίνεται?
Άλλαξε και mac address, καλού κακού.Εγω εδω Κορινθο η δουλεια μου ειναι στο κεντρο και ο δημος δινει ελευθερο ιντερνετι οποτε εκλεισα το δικο μου και θα συνδεθω με τον δημο και θα ξανα ξεκινησω το κατεβασμα και βλεπω να του ερχεται του Δημου καμια 40000δες ευρα τελος του μηνα,,,,,![]()
![]()
Ε, ναι! Ουδέν κακόν αμιγές καλού, όμως: στη στενή θα έχετε όλο το χρόνο για να εξοικειωθείτε με τη χρήση του VPN.Δλδ κάποιοι από εμάς που δεν έχουμε vpn και βλεπουμε κάνα Παναθηναϊκό στο μπάσκετ από κουρμπέτι η φάβα κλπ κλπ , είμαστε για την στενή;
Ειλικρινά ρωτάω .
Όντως. Π.χ. η γυναίκα μου συνδέεται μέσω vpn στον υπολογιστή της εργασίας της όταν είναι σε τηλεργασία. Θα τους απαγορεύσουν τη χρήση αυτής της υπηρεσίας; Το vpn πέραν της χρήσης που συζητάμε, είναι μια δικλείδα ασφαλείας που κανονικά όλοι θα έπρεπε να διαθέταμε.Δεν γίνεται να απαγορευτεί το vpn. Όλες οι εταιρείες και οι υπηρεσίες στηρίζονται σε αυτό για τη λειτουργία των δικτύων τους εκτός των εγκαταστάσεων τους.
Την ίδια απορία έχω κι εγώ, καθώς έχει γίνει θεσμός πλέον στην οικογένεια να αράζουμε μέρα παρά μέρα με τις μικρές και να βλέπουμε παιδικές ταινίες, κυρίως παλιές. Απο καιρό έλεγα να βάλω vpn όχι μόνο γι'αυτή τη χρήση, αλλά και για να αυξήσω την ασφάλεια του δικτύου μου, οπότε τώρα κάνω υπομονή μπας και σκάσει καμία καλή προσφορά.Δλδ κάποιοι από εμάς που δεν έχουμε vpn και βλεπουμε κάνα Παναθηναϊκό στο μπάσκετ από κουρμπέτι η φάβα κλπ κλπ , είμαστε για την στενή;
Ειλικρινά ρωτάω .
Οι VPN providers μάλιστα προσφέρουν λιγότερο privacy καθώς τα δεδομένα φεύγουν encrypted από εμάς, αλλά o VPN provider τα κάνει decrypt για να τα προχωρήσει στη συνέχεια, οπότε μπορεί να δει ότι θέλει.
Είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις των δύο "VPN".οι VPN providers που συζητάμε εδώ, στην ουσία ΔΕΝ είναι VPN, που θα πει Virtual Private Network, αλλά καλύτερα χαρακτηρίζονται σαν proxies που κάνουν χρήση encrypted traffic με τεχνολογία παρόμοια με το VPN.
έτσι είναι, το έγραψα γιατί βλέπω ότι πολλοί συγχέουν το VPN με το "VPN".Είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις των δύο "VPN".
Σε αυτά που αφορούν το παρόν νήμα, ο βασικός σκοπός είναι η απόκρυψη της IP, το bypass γεωγραφικών περιορισμών και η προστασία της ιδιωτικότητας. Έστω για πονηρούς σκοπούς.
Δεν υπάρχει απόλυτη προστασία, μόνο προσπάθεια να δυσκολευτούν οι αρχές και να τσιμπήσουν τους πιο ανέμελους.
τι εννοείς;