Σύνδεση IP με ΑΦΜ για την αντιμετώπιση του παράνομου download

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.174
.... ειναι παρανομη η θεαση υλικου πνευματικης ιδιοκτησιας..δεν ειναι ολα τα βιντεο παρανομα σε αυτα τα σαιτ, υπαρχουν αρκετοι content creators. Βεβαια, δε νομιζω να φτασουμε σε διωξεις γι' αυτα.
Παντως καλου κακου, ευκαιρια για συνδρομη σε αυτα τα σαιτ...και μονο για την προσβαση στις εξτρα υπηρεσιες (κοινωνικης δικτιωσης που παρεχουν)...

Reaction score
30
Ας ξεκινήσουν τότε και οι ελληνικές εταιρείες να ανεβάζουν το παλιότερο υλικό σε αξιοπρεπή ποιότητα. Κάτι κόμπαλτ που ανεβάζει με αλλοιωμένο ξερό ήχο από δίσκο με θόρυβο, που τα έχει πάρει από YouTube στην πραγματικότητα είναι κουραστικό. Όπως και η melodymaker που δεν ξέρω από πού τα βρίσκει πάντως θολώνει τον ήχο σε σημείο να ακούγονται οι χαμηλές συχνότητες και όχι οι υψηλές. Έχω ορισμένα cd στη δισκοθήκη μου με κρυστάλλινο ήχο, αξιοπρεπή ποιότητα που οι εταιρείες τα έχουν ανεβάσει εντελώς αλλοιωμένα, με τη φωνή να ακούγεται από πίσω και όλο ξερά τύμπανα, σαν να ειναι από YouTube 240p, σχεδόν μονοφωνικός ήχος. Για να μην πώ για τα ψευτοremasters της Lyra (melodymaker έχει τα δικαιώματα), που δεν έχουν ανεβάσει τις αρχικές εκδόσεις.
Επίσης πολλά η κόμπαλτ (ως universal) τα έχει μπλοκάρει από το Spotify, δηλαδή γκουγκλαροντας τα βρίσκεις αλλά δεν παίζουν τα κομμάτια.
Για αρκετό καιρό τουλάχιστον δεν θα ασχοληθώ επειδή μου το είπαν και πολλοί ότι και να σου στείλει κάποιος μέσω WeTransfer ότι κι αυτό μπορεί να το εντοπίσουν.

Reaction score
190
Καλησπέρα σε όλους!

Ωραίο νήμα ανοίξατε και σας συγχαίρω!!

Να ρωτήσω εγώ κάτι...επειδή το site και τα διάφορα threads αυτού είναι προσβάσιμα παντού με ή χωρίς εγγραφή μπορεί κάποιος να ξεκινήσει ελέγχους κ από εδώ όπως και με insomnia και άλλα τέτοια site , υπάρχει λοιπον περίπτωση να ζητηθεί από ανώτερα κλιμάκια η IP address των μελών εδώ και οι υπεύθυνοι διαχειριστές να την δώσουν παρότι και σύμφωνα με τους όρους "φυλάσσονται" καλά...??

Το λέω γιατι γυρω γυρω γραφετε για vpn και άλλα τέτοια καλούδια που τραβάνε την προσοχή σίγουρα.... 😁

Φιλικά djmnv.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.119
υπάρχει λοιπον περίπτωση να ζητηθεί από ανώτερα κλιμάκια η IP address των μελών εδώ και οι υπεύθυνοι διαχειριστές να την δώσουν
όλα έχουν την τιμή τους...:whistling:
αλλά προσωπικά τις αιπιιιιζ των ζαίων θα τις δώσω τσάμπα :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.556
κατευθείαν κι εσύ να τον ρωτήσεις θέμα της αρμοδιότητός του
Το μόνο που έμεινε στον Έλληνα τσάμπα ήταν να χτυπάει τη κοκόνατ, έτσι και πέσουν πρόστιμα θα πέσει και ο Κούλης, κατάλαβες τώρα, έχει απώτερο σκοπό η ερώτηση που του έκανα :biggrin:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
37.925
Το μόνο που έμεινε στον Έλληνα τσάμπα ήταν να χτυπάει τη κοκόνατ
ναι, αλλά έτσι, ξεδιάντροπα, χωρίς να κρύβει την ip του;
Το πιπί και την αϊπί τα κρύβουμε, μη γίνουμε σαν κανένα Φιλιππίδη που τα έδειχνε λέει όλα

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.517
Να ρωτήσω εγώ κάτι...επειδή το site και τα διάφορα threads αυτού είναι προσβάσιμα παντού με ή χωρίς εγγραφή μπορεί κάποιος να ξεκινήσει ελέγχους κ από εδώ όπως και με insomnia και άλλα τέτοια site , υπάρχει λοιπον περίπτωση να ζητηθεί από ανώτερα κλιμάκια η IP address των μελών εδώ και οι υπεύθυνοι διαχειριστές να την δώσουν παρότι και σύμφωνα με τους όρους "φυλάσσονται" καλά...??
Τι ελέγχους; Απαγορεύουμε τα links προς παράνομο περιεχόμενο και δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στο φόρουμ.
Η χρήση VPN δεν είναι παράνομη.

έκανα για πρώτη φορά συνδρομή Prime
Με πιάνουν κάτι χαζά όμως... Ενώ έλιωνα παλιότερα τα διάφορα Amazon, είχα πάρει στραβά το Prime ενώ γ@μεί. :rolleyes: Είναι και πολύ φθηνότερο απο τα άλλα.

daharis666

Moderator
Reaction score
82.119
Το μόνο που έμεινε στον Έλληνα τσάμπα ήταν να χτυπάει τη κοκόνατ, έτσι και πέσουν πρόστιμα θα πέσει και ο Κούλης, κατάλαβες τώρα, έχει απώτερο σκοπό η ερώτηση που του έκανα :biggrin:
το πουλί που έχετε βροντήξει εκεί στο πασόκ όλα αυτά τα χρόνια με τον Κούλη...κανονικά θα έπρεπε να σας μηνύσει το πορνχαμπ για διαφυγόντα κέρδη :laugh:

daharis666

Moderator
Reaction score
82.119
εδώ δεν φοβήθηκε ο πίκατσου στην Τουρκία....

εσείς μασάτε? με τόσους αγώνες:whistling: πίσω σας?:biggrin:

Reaction score
19.325
Εγώ για τους καταδότες μιλάω... αμέσως εκεί, θα "δώσουμε τις ip" λέει! Κάντε κράτει ρε παιδιά, τι τόση βιασύνη, πάντα υπάρχουν μέρες για τους καλούς καταδότες! :roflmao: :party: :lolsign:

Reaction score
190
Τι ελέγχους; Απαγορεύουμε τα links προς παράνομο περιεχόμενο και δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στο φόρουμ.
Η χρήση VPN δεν είναι παράνομη.

Με πιάνουν κάτι χαζά όμως... Ενώ έλιωνα παλιότερα τα διάφορα Amazon, είχα πάρει στραβά το Prime ενώ γ@μεί. :rolleyes: Είναι και πολύ φθηνότερο απο τα άλλα.
Οχι οχι δεν καταλαβες. Το πήγα ενα βημα παραπερα εγω..Προφανως κ εσεις απαγορεύετε και δεν αφηνετε να κοινοποιουνται τετοιου ειδους link και περιεχομενα στο παρόν φόρουμ.

Απλα μπήκα υποθετικα στην θέση ενός τέτοιου ελεγκτή 40s σε ηλικία ας το πουμε , γκατζετο ΙΤ εξπερτ , (λεμε τωρα σιγα μην εχπυν τετοιους ...) , αναλαμβανοντας εναν τέτοιο ελεγκτικό φανταστικό ρόλο και θα ζήταγα εγω ας πούμε αν ήθελα να το τερματισω σε ελεγχο και να παρω παρασημο απο το υπουργείο , ολες τις ΙP των μελων που ποσταρουν περι VPN τσοντοκαναλων ακομα κ για πλακα..χαχα...

Ολο και κατι θα εβρισκα..ακουραστα κ αβίαστα.

Υπο αυτο το πρίσμα ρώτησα κ κατεγραψα να μην γραφουμε πολλα πολλα...γνωμη μου!

Το vpn σαφως κ δεν ειναι παρανομο. Αλλα αυτοι που το προτεινουν εδω κάποιος λόγος θα υπάρχει...για να το βαλει κάποιος..

Reaction score
19.325
Το vpn σαφως κ δεν ειναι παρανομο. Αλλα αυτοι που το προτεινουν εδω κάποιος λόγος θα υπάρχει...για να το βαλει κάποιος..
Μόνο σε κάτι περίεργα καθεστώτα όμως γίνεται δίκη και καταδίκη... προθέσεων! Δηλαδή όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι στο κεφάλι όποιου το αναφέρει. Τώρα αν το χρησιμοποιήσει για κάποιο παράνομο σκοπό και τον τσακώσουν με στοιχεία, αλλάζει το πράγμα. :geek:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
37.925
Απλα μπήκα υποθετικα στην θέση ενός τέτοιου ελεγκτή 40s σε ηλικία ας το πουμε , γκατζετο ΙΤ εξπερτ , (λεμε τωρα σιγα μην εχπυν τετοιους ...) , αναλαμβανοντας εναν τέτοιο ελεγκτικό φανταστικό ρόλο και θα ζήταγα εγω ας πούμε αν ήθελα να το τερματισω σε ελεγχο και να παρω παρασημο απο το υπουργείο , ολες τις ΙP των μελων που ποσταρουν περι VPN τσοντοκαναλων ακομα κ για πλακα..χαχα...
Σου διαφεύγει στο αστυνομικό σου σενάριο η λεπτομέρεια της αναγκαίας εισαγγελικής παραγγελίας... Που δεν δίδεται επειδή ένας φιλόδοξος καβλωμένος οσμίζεται την τέλεση κάποιας αδιευκρίνιστης παρανομίας

Reaction score
119
Να έρθουν οι καλές εποχές που πηγαίναμε και νοικιάζαμε DVD ,bule ray και να ανοίξουν πάλι τα βίντεο κλαμπ
Καλομαθαμε στον τσάμπα κάποτε θα έρχονταν και αυτή η στιγμή

Reaction score
190
Σου διαφεύγει στο αστυνομικό σου σενάριο η λεπτομέρεια της αναγκαίας εισαγγελικής παραγγελίας... Που δεν δίδεται επειδή ένας φιλόδοξος καβλωμένος οσμίζεται την τέλεση κάποιας αδιευκρίνιστης παρανομίας
..Πώς θα γινεται άραγε ο ελεγχος για τον οποιο γραφουμε 15 σελιδες τωρα..;; Και θά πεφτει η ποινή στο τaxis οπως αναφερατε;; Για να συνδεσουν IP με ΑΦΜ θα θελουν το IP πρώτα. Με ποιον τρόπο θα κινήσουν τις διαδικασίες για να το λάβουν για να το ελέγξουν;

Άρα θα πρεπει προφανως να γινει κ εισαγγελικη παραγγελια για να δωθουν ip απο τους παροχους ιντερνετ και καθε λογης site όπως γράφεις ;;; Ας εξηγήσει κάποιος εδω αν ξερει κατι επι τουτου... για να δώ κατα ποσο το φανταστικό μου αστυνομικο σενάριο έχει κάποιο λόγο βάσης κ ύπαρξης.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.890
Members
38.382
Νεότερο μέλος
akis4525