Σύνδεση IP με ΑΦΜ για την αντιμετώπιση του παράνομου download

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.386

Reaction score
20.431
Αντιπειρατική ψύχωση... να στύψουν και τις πέτρες αν μπορούν για να μην χάσουν κανά €€! Δεν πειράζει, τα πόδια τους πυροβολάνε, δεν μπορούν να τα έχουν όλα, και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο. Κάπου θα χαλάσει η συνταγή.

blackhill66

"Επαγγελματίας"
Reaction score
288
θα μας πει κανενας σας κανα κολπο να βρω το πασγουορντ απο το γουαι φαι του γειτονα, που ειναι και καμπανα? και δεν τον χωνευω κιολας...

Reaction score
20.431
Όχι, που ξέρω αν είσαι εσύ ο γείτονάς μου... που δεν χωνεύω; :party: :roflmao: :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.938
θα μας πει κανενας σας κανα κολπο να βρω το πασγουορντ απο το γουαι φαι του γειτονα, που ειναι και καμπανα? και δεν τον χωνευω κιολας...
Πανεύκολο, έχω τους κωδικούς από τουλάχιστον 5-6 διπλανά ρούτερ με ισχυρό σήμα.
Το τρόπο δεν μπορώ να στον αποκαλύψω, βάλε το μυαλός να σκεφτεί και είμαι σίγουρος ότι θα τον ανακαλύψεις.

Δεν μας λένε τυχαία πονηρούς εμάς τους βλάχους!! :biggrin:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.607
Σιγά το κόλπο... Πας δήθεν επίσκεψη κρατώντας ένα πιάτο μπάμιες και, μόλις ο άλλος πέσει με τα μούτρα, γυρνάς ανάποδα το ρούτερ και κοιτάς το αυτοκόλλητο. :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.938
Σιγά το κόλπο... Πας δήθεν επίσκεψη κρατώντας ένα πιάτο μπάμιες και, μόλις ο άλλος πέσει με τα μούτρα, γυρνάς ανάποδα το ρούτερ και κοιτάς το αυτοκόλλητο. :roflmao:
Είναι πολύ πχιο σατανικός ο τρόπος που ξέρω τα pass, ακόμα πχιο σατανικός και από αυτό που σκέφτηκες ;)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.938
Ούτε, θα δώσω μια βοήθεια, σχεδόν μου δίνουν στο πχιάτο μόνοι τους, τους κωδικούς.

Reaction score
0
Μια ερώτηση και απο εμένα.Κυνηγούν και τα παιχνίδια τιυ Wii - wiiU ?

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.577
Members
38.463
Νεότερο μέλος
jimarasm