Σύνδεση IP με ΑΦΜ για την αντιμετώπιση του παράνομου download

Reaction score
0
Η Ειδική Επιτροπή κατά της πειρατείας, με συνεργασία ΑΑΔΕ και Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αποκτά τη δυνατότητα να:

• Εντοπίζει IP που εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες,
  • Ζητά από τους παρόχους (ISP) να αποκαλύπτουν τα στοιχεία του συνδρομητή – έως και το ΑΦ
Επειδή το 'ψαχνα καιρό και μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους:
Είμαι σπάμμερ και πήρα le poul
Δεν κάνουν θόρυβο, εφαρμόζουν τέλεια χωρίς να χαλάνε τα παράθυρα, και επιτέλους μπορώ να ανοίγω λίγο το παράθυρο χωρίς να μπαίνει νερό ή αέρας σαν τουρμπίνα.
Τους έβαλα μόνος μου και μπήκαν πανεύκολα.
Αν κάποιος ψάχνει κάτι τέτοιο, τους προτείνω με κλειστά μάτια.

Last edited by a moderator:

ika

News
Reaction score
16.841

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αξιόποινο εξαλείφεται όταν ο παραβάτης καταβάλει το διπλάσιο του προστίμου (2×750 ευρώ για τον τελικό χρήστη).
o_O

Ενώ αν σε κλεψουν και ο δράστης σου πληρώσει την αξία της κλοπής, είναι πάλι μέλι-γάλα.

Reaction score
12.627
Συνδυασμός pfSense με vpn client, killswitch rule και vlans. Trunk σε ένα vlan aware router και απο εκεί οι client pc's απλά συνδέονται με το επιθυμητό δίκτυο ανάλογα με το αν θέλουν πρόσβαση στο διαδίκτυο με ή χωρίς vpn και όλο αυτό με χρήση μίας μόνο απο τις διαθέσιμες ip's του vpn provider. Ιδέες βάζω, εγώ πάντως έτσι το χρησιμοποιώ εδώ και κανένα τρίμηνο.

Reaction score
884
Συνδυασμός pfSense με vpn client, killswitch rule και vlans. Trunk σε ένα vlan aware router και απο εκεί οι client pc's απλά συνδέονται με το επιθυμητό δίκτυο ανάλογα με το αν θέλουν πρόσβαση στο διαδίκτυο με ή χωρίς vpn και όλο αυτό με χρήση μίας μόνο απο τις διαθέσιμες ip's του vpn provider. Ιδέες βάζω, εγώ πάντως έτσι το χρησιμοποιώ εδώ και κανένα τρίμηνο.
Μαζί σου, αν και θα πρόσθετα ένα VM με μόνιμο VPN access για αυτές τις δουλειές για να μή γίνονται μπερδέματα με το κομμάτι "της επιλογής".

Αλλά πόσοι θεωρείς ότι θα μπορούσαν να εφαρμόσουν τον παραπάνω συνδυασμό που (εύστοχα) προτείνεις εναντι μιας αγοράς ενός VPN service και με απλές οδηγίες να ενεργοποιήσουν VPN Killswitch?

Reaction score
12.627
Μαζί σου, αν και θα πρόσθετα ένα VM με μόνιμο VPN access για αυτές τις δουλειές για να μή γίνονται μπερδέματα με το κομμάτι "της επιλογής".
Σίγουρα, αλλά π.χ. στο σπίτι μου που λειτουργούν τρεις τουλάχιστον υπολογιστές συν τα κινητά, είναι χρήσιμη η δυνατότητα επιλογής σύνδεσης με ή χωρίς vpn. Αντί λοιπόν να κάνω ρυθμίσεις ξεχωριστά σε καθένα client, το κάνω σε επίπεδο δικτύου και απλά οι clients συνδέονται στο επιθυμητό δίκτυο όπως γίνεται συνήθως.

Αλλά πόσοι θεωρείς ότι θα μπορούσαν να εφαρμόσουν τον παραπάνω συνδυασμό που (εύστοχα) προτείνεις εναντι μιας αγοράς ενός VPN service και με απλές οδηγίες να ενεργοποιήσουν VPN Killswitch?
Αν μιλάμε για έναν υπολογιστή, οκ, δεν χρειάζεται να γίνει όλο αυτό που περιγράφω, αν και κατά τη γνώμη μου είναι σωστό να διαχωρίζονται οι ρόλοι των μηχανημάτων μέσα στο δίκτυο, για παράδειγμα να μην επιφορτίζεται ο υπολογιστής με τη κρυπτογράφηση. Και όντως, δεν είναι τόσο εύκολο όσο το να χρησιμοποιηθεί τοπικά ένας vpn λογαριασμός, αλλά με λίγη ανάγνωση και λίγο πειραματισμό ( αν υπάρχει ο διαθέσιμος εξοπλισμός που είναι πολύ πιο φτηνός απο ένα "προχωρημένο" router ), μπορεί να υλοποιηθεί, ειδικά σε συνεργασία με τη τεχνητή νοημοσύνη.

Reaction score
884
Σίγουρα, αλλά π.χ. στο σπίτι μου που λειτουργούν τρεις τουλάχιστον υπολογιστές συν τα κινητά, είναι χρήσιμη η δυνατότητα επιλογής σύνδεσης με ή χωρίς vpn. Αντί λοιπόν να κάνω ρυθμίσεις ξεχωριστά σε καθένα client, το κάνω σε επίπεδο δικτύου και απλά οι clients συνδέονται στο επιθυμητό δίκτυο όπως γίνεται συνήθως.

Αν μιλάμε για έναν υπολογιστή, οκ, δεν χρειάζεται να γίνει όλο αυτό που περιγράφω, αν και κατά τη γνώμη μου είναι σωστό να διαχωρίζονται οι ρόλοι των μηχανημάτων μέσα στο δίκτυο, για παράδειγμα να μην επιφορτίζεται ο υπολογιστής με τη κρυπτογράφηση. Και όντως, δεν είναι τόσο εύκολο όσο το να χρησιμοποιηθεί τοπικά ένας vpn λογαριασμός, αλλά με λίγη ανάγνωση και λίγο πειραματισμό ( αν υπάρχει ο διαθέσιμος εξοπλισμός που είναι πολύ πιο φτηνός απο ένα "προχωρημένο" router ), μπορεί να υλοποιηθεί, ειδικά σε συνεργασία με τη τεχνητή νοημοσύνη.
Η γνώμη και δική μου προσέγγιση: Δεν είναι όλοι σε θέση, όρεξη, ηλικία και μεράκι για πειραματισμούς και περιπλοκές σε πράγματα που δε χρειάζεται να είναι περίπλοκα εξαρχής.

Reaction score
725
δλδ ρε παιδια , εγω ας πουμε που βλεπω μια αντε δυο φορες την ομαδα μου απο την σελιδα (ταδε) απο το ταμπλετ μου, θα με τσακωσουν και θα μου στειλουν προστιμο?
ποιος θα ασχοληθει να με βρει, απορια το εχω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.030
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos