Σύνδεση IP με ΑΦΜ για την αντιμετώπιση του παράνομου download

Reaction score
6
Το πέτυχα αυτό το ai thumbnail με click bait τίτλο. Απ' ότι διάβασα αναφέρεται σε πρόστιμο που έπεσε σε μαγαζί που έβαζε αθλητικά.

gid

Reaction score
10.287
Αν όντως έπεσε πρόστιμο €5000 για πειρατεία σε Ελληνικό μαγαζί, γιατί είναι click-bait ο τίτλος;

Reaction score
132
Τα αθλητικά τους νοιάζει όχι οι ταινίες φίλος μου κατεβάζει ταινίες χωρίς VPN και μέχρι στιγμής τίποτα ,!!!

wnet

Nearfield
Reaction score
18.528
Τα αθλητικά τους νοιάζει όχι οι ταινίες φίλος μου κατεβάζει ταινίες χωρίς VPN και μέχρι στιγμής τίποτα ,!!!
και μπορεί και να μη συμβεί τίποτα ποτέ....

όμως και το μαγαζί που λέμε παραπάνω, μέχρι να πιαστεί δεν είχε συμβεί τίποτα!!! :p

Reaction score
132
Αυτός τα ήθελε και τα έπαθε είναι δυνατόν σε μαγαζί να βλέπεις αθλητικά παράνομο το οποίο ήταν σε γνώση του ιδιοκτήτη αυτό θεωρείται βλακεία μεγάλη την έπαθε να μη πω άλλη λεξη

• Like
Reactions: jag

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.204
Το κατάστημα έφαγε καταγγελία και ήρθε το πρόστιμο. Αλλά όπως πολύ σωστά λέει και στο video, ακόμα και αν βλέπεις μόνο ταινίες δεν σημαίνει πως δεν θα σου έρθει ποτέ το 750άρι. Και έχει δίκιο εννοείται.

Reaction score
4.535
Από τη στιγμή που δεν μπορείς να αγοράσεις μεταγλωττισμένα παιδικά , διότι δεν πωλούνται ΠΟΥΘΕΝΑ , αξίζει το πρόστιμο. Δε θα μεγαλώσουν εμένα τα παιδιά μου χωρίς thundercuts και original Σαϊνη ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.234
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney