Σύνδεση marantz sr6200 με την σύγχρονη τεχνολογία

pdh

Reaction score
0
Καλησπέρα σας,
πριν πολλά πολλά χρόνια, αγόρασα τον marantz 6200 sr, 2 ηχεία jmlab chorus 716s και ένα αντίστοιχης ποιότητας dvd player pioneer.
Τον τελευταίο καιρό ξέθαψα όλα τα παραπάνω από την αποθήκη μου και αναρωτιέμαι εάν και με ποιον τρόπο μπορώ να τα χρησιμοποιήσω (πέρα από ακρόαση μουσικής) καθώς από τότε η τηλεορασή μου έχει εισόδους μόνο hdmi (ούτε scart, ούτε καν rca) και δεν ξέρω πως να την συνδέσω στον ενισχυτή. Επίσης είμαι κάτοχος ενός σταθερού υπολογιστή με κάρτα γραφικών rtx 4070ti super, 64 gb ram κ.ο.κ και ενός playstation 4. Μπορούν αυτά με κάποιον τρόπο να συνδυαστούν έτσι ώστε , εφόσον αγοράσω, περιφερειακά ηχεία, να δημιουργήσω ένα home cinema ή ο ενισχυτής (δεν έχει ούτε καν bluetooth) πηγαίνει για "πέταμα" (χωρίς να είμαι ειδικός η ποιότητα του ήχου του ήταν πολύ καλή, ειδικά σε συνδυασμό με τα συγκεκριμένα ηχεία)?

Σας επισυνάπτω και 2 φωτό από πίσω πλευρά του ενισχυτή.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης

Attachments

Reaction score
6.911
Ψηφιακή έξοδο με οπτική ίνα δεν έχει η τηλεόραση? Αν έχει θα την συνδέσετε έτσι με τον 6200. O υπολογιστής δεν έχει ψηδιακή έξοδο? Αν όχι, πάλι με μια κάρτα ήχου με οπτική ή ομοαξονική ψηφιακή έξοδο μπορείτε να τον συνδέσετε με τον ενισχυτή σας. Μπορείτε επίσης να του συνδέσετε ενα προσιτό streamer (ενα Wiim mini για παράδειγμα) και να αποκτήσει και δικτυακές δυαντότητες. Εχει και πολυκάναλη είσοδο,οπότε με έναν σύγχονο επεξεργαστή μπορεί αν δουλέψει σαν τελικός ενισχυτής, αν και αυτό θα κόστιζε αρκετά και το θεωρώ λίγο υπερβολή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.344
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent