ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.

Reaction score
259
Καλημέρα σε όλους. Ο παρακάτω ραδιοενισχυτής ειναι υλοποίηση του θείου μου Ιωάννη Τσατσόμοιρου που ήταν ηλεκτρονικός στην πολιτική αεροπορία. Τον κατασκεύασε αρχές του 1960. Θα ήθελα να τον καθαρίσω και να τον βάλω στο καθιστικό μου ως τιμή για τον αγαπημένο μου θείο. Λειτουργεί κανονικά και οδηγούσε 2 15ιντσα coaxial της εποχής, επίσης ιδιοκατασκευης, και τα οποια δεν ξερω τι απεγιναν.
Οποιος μπορει να μου δωσει λιγες πληροφοριες απο αυτα που βλεπε ιτον ευχαριστω.

Attachments

Reaction score
779
Καταρχήν μπράβο σου που με την κίνησή σου αυτή αποτίεις φόρο τιμής σε έναν δικό σου άνθρωπο και τις δημιουργίες του. Θα σου πρότεινα να μην βασιστείς σε εξ αποστάσεως συμβουλές και να τον πας σε κάποιον ειδικό, από αυτούς που συχνά τα στοιχεία τους αναφέρονται στο φόρουμ. Όπως και νάχει το μηχάνημα είναι παλαιό και καλό είναι να ελεγχθεί και ως προς την ασφαλή λειτουργία του, φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Θα πρότεινα επίσης να εξαντλήσεις τις δυνατότητες αναζήτησης των ηχείων ή μήπως έστω των μεγαφώνων τους. Προ μερικών δεκαετιών οι έλληνες «αεροπόροι» είχαν καλή πρόσβαση σε ποιοτικό αμερικάνικο ηλεκτρονικό υλικό και τα μεγάφωνα αυτά (και 15άρια μάλιστα!) να κοστίζουν μια περιουσία αν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ακόμα κι αν την μάρκα τους δεν την έχεις ξαναακούσει.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.197
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88