ΤΙ ΗΧΕΙΑ

Reaction score
0
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ HTPC (ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ Ν. ΣΧΟΙΝΑ, blinky) ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΗΧΕΙΑ! ΧΩΡΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 47-50 ΤΜ. ΕΝΙΑΙΟΣ. ΣΑΝ ΜΑΡΚΕΣ ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ FOCAL, B&W, MONITORAUDIO, CRYSTAL AUDIO. Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ PIONEER VSX-AX4-AViS. BUDGET ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ 1500-1800 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΟΛΟ 5+1.
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ (ΣΑΜΟ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΥΡΙΣΩ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Reaction score
0
βοηθησε λιγο ... τι θες ... μικρά 5.1 κανονικά? κολόνες? σε βάσεις? εγω εχω τα ΜΤ20 που με βασεις μπρος πισω πηγαν 1800 ... αν αξιζουν? χμ ειναι πολυ αναλυτικά και ενα τσικ προβολικά (ισως για το 5καναλο) στις ταινιες ειναι ευχαριστα αν και ακομα δεν εχουν συμπληρωσει 150 ωρες και δεν ακουω δυνατα ... ο χωρος σου ειναι τεραστιος ισως για αυτα ... και αν θες 5.1 ισως να κανεις καποιες θυσιες ...

Reaction score
0
Ο χωρος ειναι μεν μεγαλος (σαλονι τραπεζαρια μαζι) ομως το ολο συστημα θα ειναι στη μια πλευρα ενος ορθ. παραλ/μου περιπου 5μ. η πλευρα θεασης - ακροασης απεναντι και τα 4 ηχεια στις γωνιες με μικροτερες πλευρες περ. 3.5μ. Ελπιζω να τα καταφερω καλυτερα στην υλοποιηση απ΄οτι στο σχεδιο!

Attachments

Reaction score
0
Τωρα οσον αφορα στο ειδος το μονο προβλημα που υπαρχει ειναι η... γυναικα μου! "Να μη φαινονται". Τελος παντων για μενα δεν τιθεται θεμα γιατι και τα τυπου κολωνας ειναι πλεον αρκετα μαζεμενα, τουλαχιστον για τις απαιτησεις μου που ειναι για ενα απλο συστημα οικιακου κινηματογραφου.

Reaction score
0
αφου τελικά αποφασισες για 5.1 ηχεια μήπως θα επρεπε να μεταφερεις και την σχετική ερωτηση στο κομματι home cinema γιατι εδω νομιζω οτι ειναι μονο για 2καναλα ... :confused:

να σου πω ομως ξανα την αποψη μου βαση των ηχειων που εχω και των ελαχιστων εμπειρικων γνωσεων που εχω ... αν ακους μουσική συχνα ακομα και ραδιο το 5.1 και μικρα design ηχεια (σαν τα B&W ΜΤ20) θα πρεπει να εχεις ανοιχτο το sub για να γεμισει διαφορετικα κουραζει, ασε που νομιζω οτι ειναι ακριβα ....

το καλυτερο ειναι να ακουσεις καποια .... σκεψου οτι με αυτο το συστημα θα περασεις αρκετα χρονια και θα ειναι κριμα να μην νιωθεις ικανοποιημενος ... και να υπαρχει και πιθανοτητα γκρινιας απο το περιβαλλον ...

ενα περιοδικο του χωρου θεωρει σαν καλυτερο στην κατηγορια τιμής κατω από 1000€ τα roister σειρα 400 νομιζω που μπορεις να τα βρεις και σε μη ειδικευμενα καταστηματα ... ειναι κολονες λεπτες (περιπου 1μ υψος) σε χρωμα μαυρο gloss και με ενα περιεργο τριγωνικό sub.... αυτα .... σε κατηγορια έως 2000€ θεωρει καλυτερα τα focal, αλλά νομιζω ότι το ξερεις αυτο ...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo