ΤΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΜΕ 500€;;;

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΝΤΙΚΙ!!!
ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΑΝ ΜΕ 500€ ΨΩΝΙΖΩ DVD PLAYER ΜΕ DVI ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ ΕΝΑΝ BENQ PE 8700 ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ 500€ ΓΙΑ DVD PLAYER...

ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ, ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ 500€...!!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Εκτός τα yamakawa που έχουν dvi και είναι πολύ φθηνά (γύρω στα 140€) και έχουν καλή εικόνα, όχι και τόσο καλό ήχο αλλά και πολλές παραξενιές, υπάρχουν πλέον και άλλα.

Καλό είναι και το Denon DVD 1910 αλλά ακόμη καλύττερο το Panasonic DVD-S97 το οποίο είναι μεν HDMI αλλά μπορείς να προμηθευτείς ένα αντάπτορα και να το μετατρέψεις σε DVI...

Τέλος υπάρχουν και τα Samsung DVD-HD945 και DVD-HD850 πάλι με HDMI...

Reaction score
0
ΣΠΥΡΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΟΙ ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ HDMI ΣΕ DVI-D ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΙ;ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
ένα απλό ανταπτοράκι είναι οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα...

αν θες υπάρχει και ακλώδιο από dvi σε hdmi...

Reaction score
50
Υπάρχει και το Philips 9000SA (αν δεν έχει κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά μάλλον δε θ' αργήσει). Βέβαια δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα, αλλά αν τηρήσει την παράδοση πρέπει να είναι μια καλή επιλογή.

Reaction score
0
Σπύρος Μπλάτσιος said:
ακόμη καλύττερο το Panasonic DVD-S97
Ωστόσο τα Panasonic γενικώς θέλουν προσοχή γιατί
1) Δεν παίζουν επανεγγράψιμα
2) Δεν παίζουν DVD+R

Παλιότερα μοντέλα, δεν έπαιζαν ούτε DVD-R

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Ωστόσο τα Panasonic γενικώς θέλουν προσοχή γιατί
1) Δεν παίζουν επανεγγράψιμα
2) Δεν παίζουν DVD+R
Παλιότερα μοντέλα, δεν έπαιζαν ούτε DVD-R
έχω το Panasonic RA-61 και ο κουνιάδος μου το RV-62. Και με τα δύο δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα με επανεγγράψιμα αλλά μόνο με τα +R.
Τα καινούρια όμως παίζουν και τα +R

Reaction score
14
Άν ένα DVD ότι και να είναι (-R +R) κλείσει ως DVD-rom ή DVD Video παίζει μια χαρά σε players που υποτίθεται ότι δεν παίζουν +R.
Ο χαρακτηρισμός + ή - R από άποψης αναγνωσιμότητας και συμβατότητας αφορά μόνο το άγραφο μέσο και όχι το αποτέλεσμα που θα προκύψει από μια...κλεισμένη εγγραφή.
Καρατσεκαρισμένα.

Reaction score
0
Re: ΤΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΜΕ 500�;;;

Τι γράφει η ίδια η Panasonic για το DVD-S97S στη σελίδα της
http://www2.panasonic.com/webapp/wc...rogram=11002&cachePartner=7000000000000005702

Play Many Popular Music Formats
Most people think of their DVD player simply as a movie machine.
This DVD player not only plays prerecorded DVDs and DVD-R/DVD-RAM discs,
but also MP3s, CDs, CD-R/RW discs, WMA, and DVD-Audio discs.

και ακόμη
# This unit can play back Panasonic DVD-R discs recorded and finalized with a Panasonic DVD video recorder . It may not be able to play some DVD-R discs depending on the disc and the condition of the recording.
# For contents recorded on CD-R/RW media from CDs for your personal use. Playability may vary depending on contents and discs.

Reaction score
5
Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει με την Panasonic προσπαθεί να προωθήσει το DVD-RAM στα recorder της αλλά στα player δεν αναφέρει ότι είναι αν είναι συμβατά με DVD+R. Πιστεύω ίσως ορισμένα νέα μοντέλα να είναι συμβατά και με τα τρία φόρμα αλλά για σκοπούς προώθησης του DVD-RAM να μην το αναφέρει.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την pioneer που σκοπίμως αγνοεί να αναφέρει αν τα προϊόντα της είναι συμβατά με το DVD+R και παρόλα αυτά τα player της τα παίζουν χωρίς πρόβλημα.

Για την Panasonic δεν είμαι σίγουρος όμως πιστεύω είναι λάθος τουλάχιστον τα νέα μοντέλα με την ραγδαία ανάπτυξη που υπάρχει στα DVD+R και DVD-R τα μοντέλα της να μην είναι συμβατά.

Μια δοκιμή πριν την αγορά πιστεύω επιβάλλεται.

Reaction score
0
Εμένα το πρώτο μου DVD player , ήταν panasonic του '99 , το οποίο είχα πληρώσει τότε 150.000 δρχ. Και δεν έπαιζε DVD-R , όταν μηχανήματα της ίδιας εποχής και τιμής ίσης με το 1/4 του Panasonic τα έπαιζαν κανονικά!
Αν θέλετε να μάθετε την τύχη εκείνου του player , το έκανα τρυπητό με την καραμπίνα :lol:

Reaction score
41
Μάνος Σταυρόπουλος said:
Υπάρχει και το Philips 9000SA (αν δεν έχει κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά μάλλον δε θ' αργήσει). Βέβαια δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα, αλλά αν τηρήσει την παράδοση πρέπει να είναι μια καλή επιλογή.
Θα συμφωνήσω απολύτως με τον Μάνο.
Παρ' όλο που δεν έχουμε δει/ακούσει το συγκεκριμένο, αν η εταιρία ακολουθήσει πιστά τις υποχρεώσεις της απέναντι στους ανοιχτούς λογαριασμούς που άφησε με την παύση του (άριστου και οικονομικότατου) 963SA μάλλον θα είναι κορυφαίο.
Αξίζει την αναμονή! :roll:

Reaction score
41
Ααααα.....
Και μην την φοβάσαι σαν εταιρία.
Έχω το 963 2+ χρόνια και ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα!!! :roll:
Και παίζει τρομερά και σαν εικόνα αλλά και σαν ήχο (όχι μόνο σε ταινίες αλλά και σε μουσική.....)

Reaction score
1.252
Επειδη το περιμενω και'γω

Θα ειναι multi-region; Τα προηγουμενα μοντελα της εταιριας ειναι; Αν δεν ειναι...υπαρχει περιπτωση να το κανουμε;

Reaction score
41
Re: Επειδη το περιμενω και'γω

kostas said:
Θα ειναι multi-region; Τα προηγουμενα μοντελα της εταιριας ειναι; Αν δεν ειναι...υπαρχει περιπτωση να το κανουμε;
Κατά 99% δεν θα είναι.....
Αλλά όλο και κάτι θα υπάρχει λίγο αργότερα στο internet......

(αν και γενικά τα αποφεύγω τέτοια πειράγματα..... :roll: )

Κι εγώ περιμένο το νέο Φίλιππα...... :lol: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.829
Re: Επειδη το περιμενω και'γω

kostas said:
Ότι και να ναι μην στεναχωριέσαι...
Θα του ξεσκίσουμε τις βίδες :lol:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.