Ταχύτητα VDSL

Reaction score
1.469
σε λιγες μερες θα βαλω κ γω! μολις τελειωσανε εργα στο Π.Φαληρο και οπτικες με νεα καμπινα! δε κρατιεμαι! :D
Τα εργα ηταν για αποκατασταση του χαλκου μεχρι την οπτικη ινα
[DOUBLEPOST=1475612292][/DOUBLEPOST]Σπιτι και κινητο

Attachments

Reaction score
1.529
View attachment 63979

Αυτο ειναι το wi-fi μου.
Με ethernet δεν εχω πεσει κατω απο 46-47.

Και το αφιερωνω στο Ζιζικο μου...

:fuckyou:
[DOUBLEPOST=1475607273][/DOUBLEPOST]

Αυτο ειναι... εχμμ... vdsl;;;
Πληρώνω για 100αρα ultrafibra (sic). Ξεκινήσαμε απο τα 84 επειδή είμαι στα 250μ απο το κουτί και τώρα έχουμε πέσει στα 61 σύμφωνα με το router, 57 σύμφωνα με το ookla...Για αυτο σου λεω δεν υπάρχει κράτος... :p

Reaction score
1.469
Πληρώνω για 100αρα ultrafibra (sic). Ξεκινήσαμε απο τα 84 επειδή είμαι στα 250μ απο το κουτί και τώρα έχουμε πέσει στα 61 σύμφωνα με το router, 57 σύμφωνα με το ookla...Για αυτο σου λεω δεν υπάρχει κράτος... :p
Τι συνδεση ειναι αυτη? 100αρα?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.468
35 km απόσταση, και μάλιστα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, αλλά μέχρι 7,5 Mb/s πιάνω. >:(

3,5 θα εννοείς. :p
το μετράει σε mbps καλέ:p:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

γιατι παιζεις on line παιχνιδια?
αν θες καλο ping παρε τηλ τον παροχο σου και πες τους ακρυβος αυτο: θελω να μου ενεργοποιησετε το 'fast path' θα παει το ping 5 με 10, αλλα μπορει να χασεις λιγο σε ταχυτητα;) αλλα με τετοια ταχυτητα δεν σε νοιαζει
COD και War of Thunder..στο δεύτερο δεν είναι τόσο αισθητό (αν και έχει τύχει να ρίχνω κανα-δυό εργοστάσια της Πυρκάλ:o στον εχθρό και να μην λέει να σκοτωθεί και μου είπαν ότι ευθύνεται το ping)......αλλά στο COD ώρες ώρες άλλη ώρα σκοπεύω, άλλη ώρα πετυχαίνω ή με ''κατεβάζουν'' ενώ ρίχνω πρώτος:mad::mad::mad:....εκεί γίνεται αισθητό και σπαστικό>:(>:(>:(>:(>:(

δεν το ήξερα αυτό θα το κοιτάξω...αρκεί να μην χάσω πάνω από 0.1Mbps:thumbsup::p:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122

COD και War of Thunder..στο δεύτερο δεν είναι τόσο αισθητό (αν και έχει τύχει να ρίχνω κανα-δυό εργοστάσια της Πυρκάλ:o στον εχθρό και να μην λέει να σκοτωθεί και μου είπαν ότι ευθύνεται το ping)......αλλά στο COD ώρες ώρες άλλη ώρα σκοπεύω, άλλη ώρα πετυχαίνω ή με ''κατεβάζουν'' ενώ ρίχνω πρώτος:mad::mad::mad:....εκεί γίνεται αισθητό και σπαστικό>:(>:(>:(>:(>:(

δεν το ήξερα αυτό θα το κοιτάξω...αρκεί να μην χάσω πάνω από 0.1Mbps:thumbsup::p:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
αμα παιζει on line δεν το συζηταω καντο με κλειστα τα ματια, μεγαλη διφορα, για ενα φεγγαρι ημουν τρελοgamer, για 4 χρονια επαιζα σχεδων 8 ωρες call of duty MWF 2, :smg::hunter:πολυ καψιμο:focus:

Reaction score
2.248

Βρες την IP του game server που παίζεις το multiplayer game σου και κάντην ping να δεις το delay σου. Θα εκπλαγείς με το πόσο παραπάνω παίζεις (βασικά δεν παίζεις... σου σπάνε τα νεύρα).

Με τόσο ping όμως δεν είναι δυνατόν να παίξεις FPS. (έως 70ms στον game server είναι ΟΚ) Εάν βάλεις και 10-15ms το delay του monitor σου και 150ms το δικό σου... άστα:p

To CoD όμως έχει netcode
Δες εδώ

H fast path θα σου κόψει ταχύτητα αλλά δες μην τυχόν και μπορούν να σε βάλουν σε κάποιο intermediate profile.

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Τα εργα ηταν για αποκατασταση του χαλκου μεχρι την οπτικη ινα
[DOUBLEPOST=1475612292][/DOUBLEPOST]Σπιτι και κινητο
δηλαδη ειναι θεμα ημερων? μηνων?

Reaction score
1.529
Τι συνδεση ειναι αυτη? 100αρα?
Ναι υποτίθεται οτι έχω 100αρα. Οπως έγραψα όταν είχε μετρηθεί στην αρχική εγκατάσταση απο τον γνήσιο εγκαταστάτη της TIM έδειχνε 84 και γέλαγαν και τα αυτια μου...μετά...προσαρμόστηκα στα 66 και τώρα στα 57....αλήτες...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.539
Ναι υποτίθεται οτι έχω 100αρα. Οπως έγραψα όταν είχε μετρηθεί στην αρχική εγκατάσταση απο τον γνήσιο εγκαταστάτη της TIM έδειχνε 84 και γέλαγαν και τα αυτια μου...μετά...προσαρμόστηκα στα 66 και τώρα στα 57....αλήτες...
Κουράγιο, όπου να 'ναι μας φτάνεις. :p

Reaction score
1.469
δηλαδη ειναι θεμα ημερων? μηνων?
Ποιο αν ειναι θεμα ημερων?
Οι εργασιες ολοκληρωθηκαν παντως αυτην την ενημερωση εχω
Εγω ειχα προβλημα καιρο και εκανα καταγγελία στην ενωση καταναλωτών και στην επιτροπη τηλεπικοινωνιων
Μου απαντησαν εδω και μερες πως οντως ειχαν θεμα υποδομης δικης τους το οποιο εφτιαξαν
Τωρα το προβλημα μου ειπαν πως ειναι της καλωδιωσης του σπιτιου μου και με εβαλαν να τραξηξω εξωτερικο καλωδιο utp
Την τριτη θα το φτιαξω κ αυτο και θα δω αν μου λενε βλακειες
[DOUBLEPOST=1475690425][/DOUBLEPOST]
Ο εγκαταστατης ηταν η tim?
Υπαρχουν συνδεσεις 100αρες διαθεσιμες? Δεν το ηξερα

daharis666

Moderator
Reaction score
80.468
Ο εγκαταστατης ηταν η tim?
Υπαρχουν συνδεσεις 100αρες διαθεσιμες? Δεν το ηξερα
Αν έχεις βύσμα υπάρχουν...:whistling::p
όπως ξέρω και μερικούς ΟΤΕτζίδες στην πόλη μου που έχουν κάτι απίστευτες πιλοτικές γραμμές για home use!!!:cautious::O_o::eek::headbang:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.596
Υπάρχει ΟΤΕτζής μέλος του avsite, που έχει αν θυμάμαι καλά, 80 mbps upload! :whistling:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.468
Υπάρχει ΟΤΕτζής μέλος του avsite, που έχει αν θυμάμαι καλά, 80 mbps upload! :whistling:
έτσι..έτσι...για να πέφτουν ονόματα και διευθύνσεις....
χαρακτηριστικά-σχήμα προσώπου..μαλλιά...χωρίς
:ξέρω..κόρακας κοράκου μάτι δεν...:tongue::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:)...χρώμα ματιών...δέρματος...σημάδια από γέννα..κλπ κλπ:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

είσαι super τώρα...έχεις δύναμη!!!
Ρουφιάνεψε!!!!:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
1.469
Τι στο διαλα κι εδω βυσμα?
Ο οτε ειχε εδω κ χρονια φτιαξει καποιο πιλοτικο προγραμμα για να δοκιμασει μια τεχνολογια δεν θυμαμαι πως την ονομαζανε και η οποια έφτανε τος ταχυτητες αυτες 100 και ειχε και καποια αλλα πλεονεκτηματα οντας νεα τεχνολογια
Τωρα γραμμη κοινη σαν τη δικη μας με καποια μετρα χαλκο του οτε αυτον τον παλιο ,ο οποιος πηγαινει στην οπτικη ινα να δινει ταχυτητες 100...τι να πω...δεν ξερω
δεν το κατεχω το θεμα αλλα τραβηγμενο ακουγεται

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.212
Members
38.307
Νεότερο μέλος
lntalis75