- Reaction score
- 137.118
Εντελώς πανοραμικό, τώρα κρεμάω και τα άτμος, να πετάνε κανονικά τα βγιολιά πάνω από τα κεφάλια μας!Σκετο ή Πανοραμικο;
Εντελώς πανοραμικό, τώρα κρεμάω και τα άτμος, να πετάνε κανονικά τα βγιολιά πάνω από τα κεφάλια μας!Σκετο ή Πανοραμικο;
Μα πιανεσθε απο κατι πραγματα... Πόσοι ακουν(τε) ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ - ΑΚΟΥΝΗΤΟΙ - ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ - ΑΣΑΛΑΓΟΙ (!) επι ωρες μουσικη και δεν χαλουν το περιβοητο ισοπλευρο; Δηλ το να μετακινηθεις +-0,25μ ειναι εγκλημα, και το ισοπλευρο γινεται ισοσκελες; Για πες μου, τι διαφορες ακους σε 25 ΕΚΑΤΟΣΤΑ διαφορας ακροασης; Τωρα που δοκιμαζω, μην σου πω καμια!Λάκη, προφανώς γνωρίζεις και το ισοσκελές και το ισοπλευρο και το σκαληνο.
Αλλά αυτή ακριβώς η διαφοροποίηση ανάμεσα στο ισοπλευρο και στο "σχεδον ισοπλευρο ", περιγράφει με απλοϊκό αλλά σαφή τρόπο και όλη τη διαμάχη που λαμβάνει χώρα σε διάφορα θέματα εδώ στο φόρουμ.
Αν λοιπόν αποδεχόμαστε πως το χόμπι είναι τεχνοκρατικο, τότε το σχεδόν ισοπλευρο τρίγωνο δεν υφίσταται. Είναι εξ' ορισμού ισοσκελές.
ΤΟ 'πανοραμικο' το θυμομουν απο εδω https://www.avsite.gr/forum/threads/Ένα-απόγευμα-στου-Κώστα-ear.152775/page-81Εντελώς πανοραμικό, τώρα κρεμάω και τα άτμος, να πετάνε κανονικά τα βγιολιά πάνω από τα κεφάλια μας!
Διαφορές ανάλογες με όσες θα μπορούσαμε ν'ακούμε από....εναλλαγές καλωδίων ρεύματος....(2.50μ τα ηχεια, σχεδον 3.00μ εγω)...
Μα πιανεσθε απο κατι πραγματα... Πόσοι ακουν(τε) ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ - ΑΚΟΥΝΗΤΟΙ - ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ - ΑΣΑΛΑΓΟΙ (!) επι ωρες μουσικη και δεν χαλουν το περιβοητο ισοπλευρο; Δηλ το να μετακινηθεις +-0,25μ ειναι εγκλημα, και το ισοπλευρο γινεται ισοσκελες; Για πες μου, τι διαφορες ακους σε 25 ΕΚΑΤΟΣΤΑ διαφορας ακροασης; Τωρα που δοκιμαζω, μην σου πω καμια!
Αμα δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε το κανονικο λάικ απ' το ειρωνικό, καήκαμε καπετάνιο...Το τελικό συμπέρασμα όμως ενδέχεται να καταστήσει...παρεξηγήσιμο όποιο like θα έμπαινε σε αυτό το μήνυμα...
Πάλι θα μας βάλεις στη (Ντε Λα) Πρίζα?Διαφορές ανάλογες με όσες θα μπορούσαμε ν'ακούμε από....εναλλαγές καλωδίων ρεύματος.
Παραμενει η απορια γιατι δεν εκλεισε ακομη η εταιρεια αφου το θελουν στο avsite.grμπορεί να μου πει απαντήσει κάποιος υπεύθυνα και λακωνικά (μια ανακεφαλαίωση βρε παιδίμ)
τι σκ#τά λέτε 10 χρόνια για τα ίδια χάρμπεθ?
Μα δε μπήκα στην ουσία, ούτε πήρα θέση για τους 25 πόντους (με το συμπαθειο.. )Μα πιανεσθε απο κατι πραγματα... Πόσοι ακουν(τε) ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ - ΑΚΟΥΝΗΤΟΙ - ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ - ΑΣΑΛΑΓΟΙ (!) επι ωρες μουσικη και δεν χαλουν το περιβοητο ισοπλευρο; Δηλ το να μετακινηθεις +-0,25μ ειναι εγκλημα, και το ισοπλευρο γινεται ισοσκελες; Για πες μου, τι διαφορες ακους σε 25 ΕΚΑΤΟΣΤΑ διαφορας ακροασης; Τωρα που δοκιμαζω, μην σου πω καμια!
Απο αποψεως "λογικης" εχεις δικαιο, απο αποψεως γεγονοτος εχεις μη-δικαιο
μπορεί να είναι εταιρία βιτρίνα και να ξεπλένει λεφτά από πτανες και ναρκωτικάΠαραμενει η απορια γιατι δεν εκλεισε ακομη η εταιρεια αφου το θελουν στο avsite.gr
Μόλις επέστρεψα στον υπολογιστή μετά από θέαση 2ωρης ταινίας. Σε πληροφορώ ότι το κεφάλι μου δεν κουνήθηκε ούτε 5 εκατοστά πέριξ του sweet spot του 5.1. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που χτυπάτε φραπέ το μυαλό σας κάθε φορά που βλέπετε ή ακούτε κάτι...Πόσοι ακουν(τε) ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ - ΑΚΟΥΝΗΤΟΙ - ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ - ΑΣΑΛΑΓΟΙ (!) επι ωρες μουσικη και δεν χαλουν το περιβοητο ισοπλευρο;
Για όλα φταίει ο...ημίθεος.μπορεί να μου πει απαντήσει κάποιος υπεύθυνα και λακωνικά (μια ανακεφαλαίωση βρε παιδίμ)
τι σκ#τά λέτε 10 χρόνια για τα ίδια χάρμπεθ?
Με έπιασε το αυχενικό μου μόνο που σε διάβασα...K
Μόλις επέστρεψα στον υπολογιστή μετά από θέαση 2ωρης ταινίας. Σε πληροφορώ ότι το κεφάλι μου δεν κουνήθηκε ούτε 5 εκατοστά πέριξ του sweet spot του 5.1. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που χτυπάτε φραπέ το μυαλό σας κάθε φορά που βλέπετε ή ακούτε κάτι...
Αφού σ αρέσει το κρυφτό, παίξε...Αλλα ειπα οτι γραφουν εδω μεσα για να βγαλουν λεφτα; Για πες μου
Στο δικό μου σαλόνι και σύστημα πάντως τα 25 εκ. στον οριζόντιο άξονα παίζουν μεγάλο ρόλο και γίνεται ιδιαίτερα ακουστό σε συμφωνικά. Πέρα από το ότι η σκηνή "γέρνει" και χάνεται η ψευδαίσθηση ότι δεν ακούς τα ηχεία, το πιο "εκνευριστικό" είναι η έλλειψη σταθερότητας στην τοποθέτηση των οργάνων (και κυρίως στα ξύλινα) που μετακινούνται λίγο αλλοπρόσαλλα στον οριζόντιο άξονα κατά την διάρκεια του ακούσματος της ίδιας παραγωγής. Χάνεται επίσης και η σαφήνεια στην ψευδαίσθηση της τοποθέτησης βάθους. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με το πως επιδρούν οι ανακλάσεις του αφρόντιστου χώρου στην συγκεκριμένη συχνοτική περιοχή.Στα +-50 ναι και αρκετη (διαφορα)