Τα Μαμόθρεφτα - Dirty Deeds (2005)

Reaction score
164
Απάντηση: Τα Μαμόθρεφτα - Dirty Deeds (2005)

Unforgiven μάλλον δεν χρειάζεται να πεις τόσα πολλά για να καταλήξεις ότι η ταινία που παρουσιάζω είναι μουφα για σένα
(Και ας μην την έχεις δει).
Πες το με λίγα λόγια θα σε καταλάβουμε πιστεύω οκ:139:
Όπως λες εσύ πολλά για να μας πείσεις, είναι δικαίωμά μας να λέμε και εμείς όσα θέλουμε για να υποστηρίξουμε το αντίθετο. Αν πιστεύεις ότι έχουμε ξεφύγει από το θέμα, δώσε πρώτη το καλό παράδειγμα και μην χρησιμοποιείς τη συζήτηση για τις εταιρίες παραγωγής για να διαφημίσεις ταινίες.

Reaction score
0

Giorgio σε παραδέχομαι. Κορυφαίο βίντεο…:142::114:
Λες να είναι τόσο χάλια βρε παιδί μου αυτή η ταινία που παρουσίασα?:136:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Μαμόθρεφτα - Dirty Deeds (2005)

Παλιο-Άδωνη Γεωργιάδη...

ΕΕΕΕΕ, δεν τα λένε έτσι αυτά... :141::142:

Υπάρχει και η πεζή εξήγηση :136: αλλά αυτή με τις βόμβες μου αρέσει περισσότερο.

Reaction score
0

Marvin αν παρουσίαζα τη «Λίστα του Σιντλερ» πιθανός να έλεγες ότι ήταν μάπα επειδή ήταν ασπρόμαυρη…:142::143:

Reaction score
0

Marvin αν παρουσίαζα τη «Λίστα του Σιντλερ» πιθανός να έλεγες ότι ήταν μάπα επειδή ήταν ασπρόμαυρη…:142::143:
Δηλαδή και για να καταλάβω, συγκρίνεις τα "Μαμόθρεφτα" με τη "Λίστα του Σίντλερ"; :121:

Επίσης έχω δει και μια άλλη ασπρόμαυρη ταινία που μάλλον σου ξέφυγε.

Reaction score
3

HelenMel, μιας και έχω διαβάσει τα τελευταία θέματα που άνοιξες (όχι όλα, αλλά αρκετά), πιστεύω ότι άδικα κουράζεσαι στο να γράφεις για κάποιες ταινίες που αξίζουν.

Κι εξηγούμαι:
Σε ένα ελεύθερο φόρουμ, μπορεί οποιοσδήποτε να γράψει τη γνώμη του για μια οποιαδήποτε ταινία, (εκτός από εκείνες για τις οποίες απαγορεύεται, π.χ. τις ακατάλληλες).
Δεν ξέρω αν πράγματι αξίζουν ή όχι αυτές στις οποίες αναφέρεσαι, εκείνο όμως που ξέρω σίγουρα είναι ότι ορισμένοι από δω μέσα έχουν τη δική τους άποψη και αν κάποιος τους τη "χαλάει", πέφτουν στην κυριολεξία απάνω του.
Δεν εννοώ ότι το κάνουν επίτηδες, απλά δεν μπορούν να δεχθούν ότι μπορεί να υπάρχει και κάτι άλλο εξίσου καλό ή και καλύτερο από το συνηθισμένο.
Ή ίσως και να μην μπορούν να αποδεχτούν την άλλη άποψη.
Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς φταίει.
Και για να στο αποδείξω, πληκτρολόγησε στην αναζήτηση "barbie" και θα καταλάβεις.
Και για να μην κουράζεσαι να ψάχνεις, όταν σου γράφουν ότι μια παιδική ταινία, όπως η προαναφερόμενη, δεν είναι του ύφους αυτού του φόρουμ, τότε........ καταλαβαίνεις.
Βεβαίως με το παρόν ποστ, δεν μπορώ να σου πω εγώ τι θα κάνεις, αλλά ειλικρινά μου αρέσει να διαβάζω θέματα που επισημαίνουν ταινίες που δεν πολυδιαφημίζονται.
Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι κάποιες ταινίες περνάνε απαρατήρητες. Ζήτησα στο βίντεοκλάμπ μου να δω το "μια νύχτα με το βασιλιά" και μου είπανε ότι αυτό είναι σε 7ήμερη ενοικίαση γιατί έχει βγει εδώ κι ένα χρόνο! Κι εγώ, που συχνά πάω και κοιτάω για νέες ταινίες, δεν την είχα δει!

Reaction score
0

Τώρα εγώ πραγματικά τι μπορώ να πω για αυτά που διάβασα από τον Kosdion

Είναι για μένα η καλύτερη άποψη που έχω δει σε αυτό το forum.

Μια άποψη που απλά βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
Μια άποψη που προσδιορίζει την θέση του καθενός μας σε αυτό το site.
Μια άποψη που θα έλεγε μόνο αυτός που έχει ολοκληρωμένη σκέψη και φυσικά σκέφτεται χωρίς παρωπίδες.
Μια άποψη που μπορεί να βγει μόνο από το στόμα ανθρώπου χωρίς προκαταλήψεις και στερεότυπα.
Μια άποψη που αναγκάζει πολλούς να σκεφτούν καλά πλέον πριν απαντήσουν.

Μια άποψη που λάμπει στο σκοτάδι.

Ένα μπράβο από εμένα τίποτε άλλο:615:

Reaction score
164

Τώρα εγώ πραγματικά τι μπορώ να πω για αυτά που διάβασα από τον Kosdion

Είναι για μένα η καλύτερη άποψη που έχω δει σε αυτό το forum.

Μια άποψη που απλά βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
Μια άποψη που προσδιορίζει την θέση του καθενός μας σε αυτό το site.
Μια άποψη που θα έλεγε μόνο αυτός που έχει ολοκληρωμένη σκέψη και φυσικά σκέφτεται χωρίς παρωπίδες.
Μια άποψη που μπορεί να βγει μόνο από το στόμα ανθρώπου χωρίς προκαταλήψεις και στερεότυπα.
Μια άποψη που αναγκάζει πολλούς να σκεφτούν καλά πλέον πριν απαντήσουν.
Ή απλά μια άποψη που σε συμφέρει.
Ή απλά μια άποψη από το κοινό στο οποίο απευθύνεστε... :121:

Reaction score
54

wow, 3 σελιδες για αυτη τη ταινια αριστούργημα; :116:

Reaction score
3

Ή απλά μια άποψη που σε συμφέρει.
Ή απλά μια άποψη από το κοινό στο οποίο απευθύνεστε... :121:
Αυτό το "κοινό στο οποίο απευθύνεστε..." μπορείς να μας το διευκρινήσεις λίγο, γιατί δεν έιναι και τόσο ξεκάθαρο......

Reaction score
164

Αυτό το "κοινό στο οποίο απευθύνεστε..." μπορείς να μας το διευκρινήσεις λίγο, γιατί δεν έιναι και τόσο ξεκάθαρο......
Είναι ξεκάθαρο. Προφανώς ανήκεις στο κοινό στο οποίο απευθύνεται η ταινία.
Κάθε ταινία, ή αν θέλεις κάθε έργο με την ευρύτερη έννοια του όρου, απευθύνεται σε κάποιους.
Όσοι κρεμάνε στον τοίχο τον "Γέρο με το τσιμπούκι", δεν θα εκτιμήσουν τις "Δεσπονίδες της Αβινιόν".
Όσοι διαβάζουν Κάφκα, δεν θα διαβάσουν Τσεμπερλίδου.
Όσοι κατανοούν τον Βέρντι, δεν θα χορέψουν στου Βέρτη.
Όσοι βλέπουν Barbie, δεν θα δουν τον "Λαβύρινθο του Πάνα".

Και αν το κάνουν, δεν θα το καταλάβουν.
Δεν είναι μομφή αυτό. Είναι η πραγματικότητα. Κάθε τι έχει ένα target group, στοχεύει σε ένα κοινό το οποίο έχει κάποια κοινά γνωρίσματα, όπως ηλικία, μόρφωση, εμπειρίες, πιστεύω κτλ κτλ

Reaction score
3

Μπορώ και βλέπω οτιδήποτε, από παιδικά μέχρι και αυστηρώς ακατάλληλα.
Ακούω και κλασσική και ποπ και ελληνική μουσική και ότι άλλο μου αρέσει εμένα.
Μπορώ να διαβάσω οποιοδήποτε βιβλίο.
Όταν μου αρέσει ένα πίνακας θα το εκτιμήσω και θα σταθώ να τον απολαύσω, άσχετα από το θέμα του.

Και γενικά πιστεύω ότι κατανοώ αρκετά πράγματα, ίσως λιγότερα απ' όσα θα ήθελα, αλλά ποτέ δεν χλευάζω και ειρωνεύομαι ότι δεν κατανοώ.
Σέβομαι ότι κάτι μπορεί να αρέσει σε ένα άτομο και όχι σε κάποιο άλλο.
Αλλά δεν του επιβάλλω ποτέ την άποψή μου, ούτε δέχομαι να μου επιβάλλει αυτός την δικιά του.
Είμαστε όλοι ανεξαιρέτως, ελεύθεροι να μας αρέσει ότι εμείς νομίζουμε / νιώθουμε ότι μας αρέσει.
Και δεν πρέπει άμεσα ή έμεσα να απαγορεύουμε στον άλλο να του αρέσει κάτι.

Reaction score
164

Δεν νομίζω να σου απαγόρευσε κανείς να σου αρέσει ό,τι σου αρέσει.
Όταν όμως η άποψή μας εκφράζεται σε έναν δημόσιο χώρο συζήτησης, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε και την αντίθετη άποψη. Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει.
Από την άλλη η υπερβολική ευθιξία και οι συνεχείς διαμαρτυρίες μου δείχνουν ότι εσύ δεν δέχεσαι την αντίθετη άποψη.
Αν σου αρέσει στα, σχεδόν, 50 σου να βλέπεις την Barbie μόνος σου, αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα. Αν το εκφράζεις δημόσια, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις την άποψη ότι άλλοι θεωρούν γελοίες αυτές τις ταινίες. Αν δεν σου αρέσει ο αντίλογος, φτιάξε ένα blog και γράφε.
Την πολυσυλλεκτικότητα στις προτιμήσεις την θεωρώ... Άσε δεν σου λέω γιατί θα το πάρεις προσωπικά πάλι. Αν θέλεις άνοιξε νέο θέμα να το συζητήσουμε...

Reaction score
0

Πριν η συζήτηση ξεφύγει τελείως θέλω απλά να πω ότι η αντίδραση μου και νομίζω και των υπολοίπων δεν αφορά στην αξία της συγκεκριμένης ταινίας ή πολύ περισσότερο στο δικαίωμα του καθενός από μας να τη δει και να την ευχαριστηθεί αλλά στον εντελώς άγαρμπο τρόπο παρουσίασής της ως αριστουργήματος που το έφαγαν τα κυκλώματα και τα καρτέλ.

Reaction score
3

Δεν χρειάζεται να ανοίξουμε άλλο θέμα. Ούτε και να ξεφεύγουμε από αυτό. Αν και ήδη έχουμε λίγο ξεφύγει.
Θα σου πω μόνο αυτό και κλείνω εδώ.
Κανείς δεν μου απαγόρευσε να μου αρέσει ότι μου αρέσει.
Αλλά αυτό που έγινε με την barbie, και μάλιστα αρκετές φορές, δεν ήταν έμεση απαγόρευση;
Και με αποκορύφωμα ότι "τέτοιες ταινίες δεν είναι του ύφους αυτού του φόρουμ" ! !
Δηλαδή, εγώ μπορώ τώρα ελεύθερα και χωρίς να "χαλάσει" κανείς το θέμα, να πάω να γράψω για την καινούργια ταινία της Barbie;

Όσο για το ποιός δεν μπορεί να δεχτεί την άλλη άποψη, μάλλον αναφέρεσαι στο άτομό σου όπως και σε ορισμένα άλλα μέλη, κι αυτό φαίνεται και σε αυτό το θέμα.
Αυτά και τέλος._

Reaction score
0

:142:Πραγματικά αρχίζω πλέον και το διασκεδάζω πάρα πολύ αυτό που γίνεται με ορισμένους. :142:

Μιλάω Για το πολύ 4-5 άτομα που βεβαίως είναι προφανές ότι είναι συνεννοημένοι μεταξύ τους που το μόνο που τους ενδιαφέρει από ότι βλέπω είναι να μην τολμήσεις και παρουσιάσεις (διαφημίζεις για αυτούς) ταινίες και μάλιστα όταν είναι άγνωστες (Πάλι για αυτούς) ή προέρχονται από εταιρίες που δεν γουστάρουν.. :141:

Κάνε ό,τι άλλο θέλεις εκτός από αυτό .Μιλάμε για το απόλυτο κόλλημα. Λες και είναι δικό τους το site και κάνουν κουμάντο. Ε αν δεν είναι αυτό αστείο τότε πιο είναι δηλαδή.?
Και η συμμετοχή του Ανδρεα Κ από ότι βλέπω μάλλον είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού

Kosdion
Να ξέρεις ότι εγώ προσωπικά ότι και αν παρουσιάσω δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο τα συγκεκριμένα άτομα να πουν κάτι καλό .Και να πουν δηλαδή θα είναι μια λέξη όπως είπε κάποιος στο Rise of the footsoldier. Η ταινία είναι κλάσης ανώτερη από κάτι μπαρούφες που κατά καιρούς βλέπουμε και δεν τολμάνε
(για να μη το πω αλλιώς) να το παραδεχτούν…

Όποτε καταλαβαίνεις ότι
Μόνο για διακωμώδηση προσφέρετε το θέμα (Όπως προέκυψε) και τίποτε άλλο απορώ πως δεν το έχεις αντιληφθεί και κάθεσαι να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας

Προσπαθείς να διατυπώσεις μια άποψη πολύ σωστά δομημένη και αποτυπωμένη και παίρνεις ακριβώς τις ίδιες απαντήσεις λες και έχουν βάλει τον αυτόματο πιλότο των απαντήσεων. Σου λένε βαλε ταινία δε σου απαγορεύει κανείς και μόλις το κάνεις απλά γίνεσαι σάκος του box.
Από την άλλη πιστεύεις ότι δεν βλέπουνε την Barbie(αν και έχω επιφυλάξεις για αυτό)να είσαι σίγουρος όμως ότι είδανε όλοι και μάλιστα στον κινηματογράφο τον Ρατατουη και τον wall’e,ειδικά κάποιοι και λόγω ηλικίας…

Για τους ολίγους αυτούς δε, σε ενημερώνω , ότι δυστυχώς και αυτό πρέπει να το δουν λιγάκι ποιο σοβαρά οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές του forum γιατί στην ουσία από μόνιμοι αντιρρησίες χωρίς τεκμηριωμένες απόψεις δεν προσφέρουν και κάτι εποικοδομητικό απλά χαλάνε την ποιότητα του forum.

Από την άλλη προσωπικά τους συγχαίρω βέβαια γιατί η στάση τους είναι πολύ καλή μέχρι τώρα και από ότι φαίνεται τους λίγους αυτούς απλά τους ανέχονται…

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.182
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907