Τα δικά μου τραγούδια.

Reaction score
3.164
Καλησπέρα παιδιά.
Καταρχήν να πω ότι είμαι ερασιτέχνης στη δημιουργία τραγουδιών (στίχοι,μουσικη).
Με χαρά ανακοινώνω ότι 30/6 ανεβαίνουν στις γνωστές πλατφόρμες 2 κομμάτια μου.
Δε γνωρίζω αν επιτρέπεται εδώ να βάλω τα λινκ πχ spotify.
Το πρωτο από αυτά ονομάζεται: Δικεφαλε Αετε. Ναι,καλά καταλάβατε είναι για τους Αεκτσηδες και όχι μόνο, πιστεύω σύγχρονο και θα σας αρέσει.
Το δεύτερο κομμάτι λέγεται Secret Love.
Ενημερώστε με διαχειριστές αν μπορώ 30/ 6 να ανεβάσω τα λινκ και να μου πειτε τη γνώμη σας ,οποία κι αν είναι αν θέλετε.
Ευχαριστώ!!!!

Reaction score
3.164
Αγάπη στην αμμουδιά.
Ένα καλοκαιρινό τραγούδι που ανέβασα σήμερα.

distrokid_promocard_CE91CE93CE91CEA0CE97_CEA3CEA4CE97CE9D_CE91CE9CCE9CCE9FCEA5CE94CE99CE91.jpg

Mixalis Lancelotos - ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ
https://distrokid.com/hyperfollow/mixalislancelotos/--/

Ξέχασα να πω ότι τα έχω ανεβάσει όλα τα τραγούδια σε 27 γνωστές πλατφόρμες με πιο γνωστές το spotify,tidal,qobuz,apple music,YouTube music κτλ.

Last edited:

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.037
Δεν είναι το στυλ που ακούω, αλλά μπράβο για την προσπάθεια. Ακούω διάφορες φωνές και κάνω την λογική υπόθεση ότι έχεις χρησιμοποιήσει και ΑΙ. Πολύ ωραίο ακουστικά το αποτέλεσμα από πλευράς παραγωγής. 1-2 κομματάκια από τα παραπάνω θα τα φανταζόμουνα άνετα σε μια καφετεριούλα ανάμεσα στα υπόλοιπα σουξέ του καλοκαιριού.

Ωραία φάση που βγήκαν από τη μέση τα έξοδα σε μουσικούς και ορχήστρες με το ΑΙ. Ωραία που έχουμε το streaming και δεν κρεμόμαστε από τις δισκογραφικές. Τώρα όμως ερχόμαστε στο final boss fight! Τη διανομή.

Ένα απλά καλό τραγούδι με άριστη διανομή θα γίνει σουξέ έστω και για ένα καλοκαίρι. Ένα αριστούργημα τραγούδι χωρίς διανομή θα κάνει 300 views στο youtube και θα το φάει η μαρμάγκα.

Οπότε σύντροφε συναγωνιστή, αν έχεις ήδη κάποιο υλικό στην άκρη, ρίξε το βάρος στην προώθηση. Αυτή είναι το σημείο κλειδί πλέον σε ότι και αν κάνει κανείς ψηφιακά.

Reaction score
2.647
Αυτό το dance with me χαλαρότατα σε beach bar.

Ωραία φάση που βγήκαν από τη μέση τα έξοδα σε μουσικούς και ορχήστρες με το ΑΙ. Ωραία που έχουμε το streaming και δεν κρεμόμαστε από τις δισκογραφικές. Τώρα όμως ερχόμαστε στο final boss fight! Τη διανομή.
H trap πάντως πιστεύω πως διαφωνεί.
Η βάση είναι τα social media πλέον.

Reaction score
3.164
Στίχοι δικοί μου, μουσική δικιά μου με βοήθεια υπολογιστή φυσικά.
Φωνές μόνο AI γιατί απλά δεν έχω τραγουδιστες. Αν είχα,κάτι γινόταν.
Είναι ένα hobby από παλιά που δεν είχα χρόνο αλλά ούτε και τη δυνατότητα υλοποίησης με φωνή AI.
Έτσι όπως τα φαντάζομαι στο μυαλό μου, τα δημιουργώ και σχεδον έτσι μου βγαίνουν.
Κάποια από αυτά είναι κι προσωπικά βιώματα ( ειδικά το secret love,κρυφός έρωτας από το σχολείο) :)
Δεν είναι το στυλ που ακούω, αλλά μπράβο για την προσπάθεια. Ακούω διάφορες φωνές και κάνω την λογική υπόθεση ότι έχεις χρησιμοποιήσει και ΑΙ. Πολύ ωραίο ακουστικά το αποτέλεσμα από πλευράς παραγωγής. 1-2 κομματάκια από τα παραπάνω θα τα φανταζόμουνα άνετα σε μια καφετεριούλα ανάμεσα στα υπόλοιπα σουξέ του καλοκαιριού.

Ένα απλά καλό τραγούδι με άριστη διανομή θα γίνει σουξέ έστω και για ένα καλοκαίρι. Ένα αριστούργημα τραγούδι χωρίς διανομή θα κάνει 300 views στο youtube και θα το φάει η μαρμάγκα.

Οπότε σύντροφε συναγωνιστή, αν έχεις ήδη κάποιο υλικό στην άκρη, ρίξε το βάρος στην προώθηση. Αυτή είναι το σημείο κλειδί πλέον σε ότι και αν κάνει κανείς ψηφιακά.
Συμφωνώ με την προώθηση, αλλά ως hobby δεν έδωσα την αρμόζουσα βαρύτητα στο κομμάτι αυτό αν και πρέπει.
Ε διανομή είναι και τα σόσιαλ. Το κορυφαίο καναλι μαρκετιγκ
Και social ειδικά αν έχεις και μια influencer που να το παίξει μια δυο φορές,τελείωσε,το άκουσαν όλοι. Λέτε να μιλήσω σε Τουνη; χιχι!!
Αυτό το dance with me χαλαρότατα σε beach bar.

H trap πάντως πιστεύω πως διαφωνεί.
Η βάση είναι τα social media πλέον.
Trap = social :)

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members