- Reaction score
- 6.798
Ρίχνε DSP στο σήμα να μουσικωθεί ( είναι το σωστό )
και στο ταβάνι sub ριπές να βγάζει
μες το ελικόπτερο πιλότος να φανώ
αυτό και ο Moby μόνο μου ταιριάζει
Ρίχνε DSP στο σήμα να μουσικωθεί ( είναι το σωστό )
και στο ταβάνι sub ριπές να βγάζει
μες το ελικόπτερο πιλότος να φανώ
αυτό και ο Moby μόνο μου ταιριάζει
Το γνωστό γλύκισμα πάντως λέγεται tira mi su .- μου αναφέρει κάποια γάτα..... να μουσικωθεί ( είναι το σωστό )
Γεια σου ρε τιτάνα BhutiaΤο γνωστό γλύκισμα πάντως λέγεται tira mi su .- μου αναφέρει κάποια γάτα..
Σκέφτηκα να μην το γράψω αλλά..... τεσπα, ποιον θαβουμε σε αυτο το νημα ? και γιατι μας την εχει γλιτωσει ο χιψτερ εισηγητης (αυτος που το μονο που συγκρατησα ηταν τα μουσχια του, καθοτι καταλαμβαναν ενα μεγαλο μερος της οθονης, και βεβαια οτι ελεγε κατι για βινυλιο) ακομα.
Σωστά Χρήστο, το θυμάμαι.Ο καθηγητής κ.Μουρτζοπουλος εχω την εντύπωση ότι καποια στιγμή ειχε εμπλακεί με τη Roister και ετοίμαζαν ενα πολύ φιλόδοξο project.Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει και τι έγινε ;
Ο καθηγητής κ.Μουρτζοπουλος εχω την εντύπωση ότι καποια στιγμή ειχε εμπλακεί με τη Roister και ετοίμαζαν ενα πολύ φιλόδοξο project.Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει και τι έγινε ;
Βρηκα και αυτό εδώ μέσαΑπάντηση: ROISTER μια εντυπωσιακή πορεία στον Χρόνο
7)Κορυφαία στιγμή της εταιρίας υπήρξε το 1997,98,99
η επαναστατική συσκευή ψηφιακής επεξεργασίας σήματος
που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον Καθηγητή ηλεκτρακουστικής
του πανεπιστημίου της Πάτρας Γιάννη Μουρτζόπουλο ,πρωτοπόρο
ερευνητή παγκοσμίως στην ψηφιακή ισοστάθμιση!
Διευκρινίζεται αν είναι η min ή η max επίδραση των κομματιών; αν όχι είναι μπακαλίστικη, sorry. Πχ κακός χώρος με καλές συσκευές, το αντίθετο κλπ. Αλλάζουν οι αναλογίες με τα εκάστοτε δεδομένα δηλαδή.Παράγοντες για μια καλή ποιότητα στον ηχο
Το κιτρινακι είναι η ακουστική του χώρου, το μπλεδακι τα ηχεία, το πορτοκαλακι η τοποθέτηση, το πρασινακι η πηγή από την ηχογράφηση την μίξη μέχρι και το μέσο, το κοκκινακι η ενίσχυση μαζί με την διόρθωση χώρου, το γαλάζιο τα καλώδια μήκος διάμετρος κτλπ και η λωρίδα σαν στρινγκακι το voodoo.
View attachment 271280
Οι 3 σημαντικοτεροι παράγοντες για καλό ήχο είναι η ακουστική του χώρου πρωτίστως, τα ηχεία και η τοποθέτηση. Σε 2ο πλάνο η ποιότητα του μέσου που θα αναπαραχθεί και η ενίσχυση.Ν.Κ. το βαθυ πράσινο ειναι 150% της υποθεσης.. View attachment 271281
Και στον τελικό καταναλωτή. Γενικά σε όποιον στήνει setup. Όποιος και να είναι αυτός, μόνο με μετρήσεις, σύστημα να παίζει μουσική δεν βγαίνει. Το λέει...
Θα το ξαναπώ: δηλαδή τα πολυαγαπημένα και πολυδιαφημισμένα ηχεία που παρουσίαζε με ενθουσιασμό σε προηγούμενες εκθέσεις, αλλά και σε προσωπικές συζητήσεις και πωλήσεις, τα Grimm (με τα subs τους ) που ειναι φτιαγμένα με dsp, τελικά δεν παίζουν μουσική;Δεν γίνεται να φτιάχνεις κάτι με DSP και να νομίζεις ότι θα παίξει μουσική. Δεν θα παίξει τίποτα απολύτως, είναι αποδεδειγμένο
διορθωση, 3 οι ακαδημαικοι, και μονο .μεχρι τωρα εχω συμπαθησει δγυο ατομα απο το πανελ-μπα σε κακο μου...
Focal μέχρι να σβήσει ο ήλιοςΘα το ξαναπώ: δηλαδή τα πολυαγαπημένα και πολυδιαφημισμένα ηχεία που παρουσίαζε με ενθουσιασμό σε προηγούμενες εκθέσεις, αλλά και σε προσωπικές συζητήσεις και πωλήσεις, τα Grimm (με τα subs τους ) που ειναι φτιαγμένα με dsp, τελικά δεν παίζουν μουσική;
Δεν μας τα λέτε καλά